مديرعامل شركت تعاوني گل و گياه دزفول با اشاره به مشكلات گلكاران گفت: مشكل عمده گلكاران نبود بازار در محل توليد است به طوري كه گلهاي توليدي به تهران منتقل و از پايانههاي تهران به خارج از كشور صادر ميشود.
محسن قلاوند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ عنوانكرد: در جلسات فرمانداري دزفول قرار بر اين شد كه مسكن و شهرسازي با شركت تعاوني گلكاران قراردادي منعقد كند كه زميني با سه هكتار مساحت براي ايجاد پايانه گل به آنها واگذار كند اما احداث اين پايانه هنوز بلاتكليف است.
وي با بيان اينكه در سال توليد ملي هيچگونه حمايتي از گلكاران نشده و در حال حاضر قيمت نهادهها چند برابر شده است، افزود: در حال حاضر مشكل كمبود كود و بذر داريم كه در سال گذشته به صورت يارانهاي عرضه ميشد اما اكنون به صورت آزاد تهيه ميشود.
قلاوند تصريحكرد: امسال طرح توجيهي اقتصادي را آماده كرديم كه با دريافت تسهيلات از طرح توسعه كشاورزي، ميزان توليد گل را افزايش دهيم.
وي با اشاره به طرحهايي كه از سوي سازمان جهاد كشاورزي براي توليد گل ابلاغ شده، خاطرنشانكرد: طرح بازسازي گلخانهها از سوي سازمان جهاد كشاورزي به ما ابلاغ شد كه با دريافت تسهيلات، گلخانهها را نوسازي كنيم اما شرايطي براي دريافت اين تسهيلات در نظر گرفته شده كه در خوزستان توليد گل با اين شرايط به صرفه نيست. به طوري كه بايد سالنهاي بزرگ و با ارتفاع زياد احداث شود كه باتوجه به بالابودن درجه دماي استان، هيچگونه سيستم خنككنندهاي سالنهاي گلخانهها را خنك نميكند.
مديرعامل شركت تعاوني گل و گياه دزفول يادآورشد: امسال گل مريم در 100 هكتار و رز كه گل چند ساله است در 160 هكتار، كشت شدهاند و احتمال ميرود انواع گلهاي ديگر به دليل هزينههاي بالاي توليد، كشت نشوند.
انتهاي پیام
نظرات