• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91052112520
  • خبرنگار : 71432

آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست

آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست

دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد.

دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطان‌شناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت مي‌كند، منجر به بروز سرطان روده مي‌شود.

دانشمندان انگليسي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود بر روي موش‌ها دريافتند: موش‌هايي كه در وعده غذايي‌شان مقدار زيادي آهن دريافت كرده‌اند دو تا سه برابر بيش از موش‌هاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.

دانشمندان اين مطالعه معتقدند اين يافته به آنان كمك خواهد كرد تا به شيوه درماني جديدي براي بيماري سرطان روده دست پيدا كنند.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديلي ميل، هر سال بيش از 40 هزار نفر در انگليس به بيماري سرطان روده مبتلا مي‌شوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر اين بيماري فوت مي‌كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha