دبيركل جامعه اسلامي كارمندان گفت: در بحث توجه به اقتصاد بدون نفت بايد گفت كه ما پتانسيل و ظرفيتهاي خوبي در بخشهاي مختلف كشور داريم ولي براي استفاده از اين ظرفيتها، برنامهريزي و مديريت قوي و بها دادن به بخش خصوصي بسيار حائز اهميت است.
سيدكمالالدين سجادي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با اشاره به اينكه "بحث اقتصاد بدون نفت، ذهن دولتهاي مختلف را به خود مشغول كرده است"، اظهار كرد: در اين راستا برخي دولتها حركتهايي انجام دادهاند و برخي ديگر كاري نكردهاند.
وي افزود: در دولت نهم و دهم شاهد افزايش توليد و صدور كالاهاي غيرنفتي بوديم و همچنين لازم است به اين نكته هم اشاره كنيم كه بودجه جمهوري اسلامي ايران بيشترين وابستگي را به صادرات نفتي و كمترين وابستگي را به كالاهاي غيرنفتي دارد.
سجادي با اشاره به نامگذاري امسال خاطرنشان كرد: شعاري كه مقام معظم رهبري براي امسال مطرح كردند ميتواند انگيزه بسيار خوبي براي دولتمردان و بويژه بخش خصوصي باشد كه در اين مسير گامهاي رو به رشدي بردارند.
دبيركل جامعه اسلامي كارمندان با تاكيد بر اينكه "در بخش خصوصي و دولتي، ظرفيتهاي بسيار خوبي وجود دارد"، افزود: ما ميتوانيم كالاهاي مختلف خود را بويژه در كشورهاي آسيايي در معرض ديد بگذاريم و در اين زمينه بايد كار و ابتكار عمل وجود داشته باشد تا وابستگي ما به صادرات نفت به تدريج كم شود. در اين صورت با پيشرفت اقتصاد پويا، كارآفريني و اشتغال جوانان نيز روبهرو خواهيم شد.
وي در پايان با بيان اينكه "بايد بيشترين تلاش و ابتكار عمل را در جهت افزايش توليد و صادرات كالاهاي غيرنفتي به كار بگيريم"، گفت: ما پتانسيل و ظرفيتهاي خوبي در بخشهاي مختلف كشور داريم ولي برنامهريزي و مديريت قوي و بها دادن به بخش خصوصي بسيار حائز اهميت است. اين در حالي است كه بخش خصوصي در ايران نحيف است و وابستگي زيادي به دولت دارد.
انتهاي پيام
نظرات