• سه‌شنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 91050301976

سپر حرارتي بادي مافوق صوت ناسا با موفقيت آزمايش شد

سپر حرارتي بادي مافوق صوت ناسا با موفقيت آزمايش شد

سپر حرارتي بادي بزرگ ناسا با موفقيت توانست با سرعت مافوق‌صوت 12 هزار و 231 كيلومتر در ساعت به جو زمين سفر كند.

سپر حرارتي بادي بزرگ ناسا با موفقيت توانست با سرعت مافوق‌صوت 12 هزار و 231 كيلومتر در ساعت به جو زمين سفر كند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،سپر حرارتي ناسا روز گذشته بر روي موشك صوتي از تاسيسات پروازي والوپس ناسا به فضا پرتاب شد.

هدف اين پرواز آزمايشي، نمايش امكان استفاده از يك پوسته خارجي بادي در يك كپسول فضايي براي كاهش سرعت و محافظت از آن در زمان ورود به جو در سرعت فوق صوت در جريان سفرهاي سياره‌اي يا ورود و خروج به جو زمين بود.

IRVE-3 يك مخروط از حلقه‌هاي فناوري پيشرفته غير بادي پوشيده شده در لايه‌هاي مواد مقاوم در برابر حرارت بوده كه از يك موشك سه مرحله‌اي بلك‌برانت در پرواز زيرمداري خود پرتاب شد. اين پوسته فضايي يا سپر حرارتي بادي 308 كيلوگرمي و محموله آن پس از شش دقيقه پرواز از دماغه موشك حامل در بالاي اقيانوس اطلس جدا شد.

يك سيستم بادي نيتروژن را به درون سپر حرارتي اين خودرو پمپاژ كرد تا به يك قارچ با قطر حدود سه متر تبديل شود. سپس اين سپر با سرعت مافوق صوت در جو زمين سقوط كرد.

مهندسان مركز كنترل ناسا گزارش كردند كه اين سپر شكل خود را با وجود نيرو و حرارات زياد وارد شده به جو حفظ كرد. ابزارهاي آنبرد اطلاعات دما و فشار را ارائه مي‌كنند كه دانشمندان در آينده با استفاده از آنها به ساخت طرحهاي آينده سپر حرارتي خواهند پرداخت.

انتهاي پيام

سپر حراراتي بادي مافوق صوت ناسا

سپر حراراتي بادي مافوق صوت ناسا

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha