• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91042615530
  • خبرنگار : 71359

عضو فراكسيون محيط زيست: برخورد با مساله درياچه اروميه نبايد احساسي باشد

عضو فراكسيون محيط زيست: برخورد با مساله درياچه اروميه نبايد احساسي باشد

يك عضو فراكسيون محيط زيست گفت: همه نگران مساله درياچه اروميه هستيم اما برخورد با اين مساله نبايد احساسي باشد.

يك عضو فراكسيون محيط زيست گفت: همه نگران مساله درياچه اروميه هستيم اما برخورد با اين مساله نبايد احساسي باشد.

مهرداد لاهوتي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد مساله خشكي درياچه اروميه و تبعات ناشي از آن،‌ گفت: اين مساله از سال گذشته مطرح بوده است و همه ما نگران وضعيت آن هستيم اما برخورد احساسي با اين مساله به نتيجه نخواهد رسيد.

وي با اشاره به مطرح شدن دو طرح دو فوريتي براي رسيدگي به مساله درياچه اروميه و حل مشكل آن در قالب برداشت اعتبار از ساير رديف‌هاي بودجه‌اي، ‌اظهار كرد: فضاي احساسي نمي‌تواند مشكل درياچه اروميه را برطرف كند بلكه بايد يك اقدام كارشناسي انجام شود.

اين عضو كميسيون عمران مجلس ادامه داد: مجلس به تنهايي نمي‌تواند در اين مورد تصميم‌گيري كند. بايد منتظر بمانيم و ببينيم راه‌حل دولت در اين مورد چه خواهد بود.

نماينده مردم لنگرود با بيان اينكه فراكسيون تا به حال جلسه‌اي در مورد بررسي مساله درياچه اروميه نداشته است، گفت: در حال حاضر دو موضوع عمده خشكي درياچه اروميه و همچنين مساله فراگير شدن ريزگردها و آلودگي هوا مطرح است كه در اولين جلسه فراكسيون محيط زيست در دستور كار قرار خواهد گرفت.

اين عضو كميسيون عمران مجلس گفت: بايد منتظر بمانيم و ببينيم برنامه وزارت نيرو در مورد بهبود وضعيت درياچه اروميه چيست.

لاهوتي در مورد انتقال آب از حوزه آب‌ريز ارس به درياچه اروميه گفت: هنوز در اين مورد چيزي نشنيده‌‌ام. بايد صبر كنيم و ببينيم كه نظر دولت در اين مورد چيست و كساني كه اين طرح را ارائه كرده‌اند از مشاوره كارشناسي چه افرادي استفاده كرده‌اند، بعد از آن مي‌توانيم در مورد عملي بودن يا نبودن چنين طرحي تصميم‌گيري كنيم.

اين عضو كميسيون عمران مجلس در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر سريع‌ترين راه حل مشكل درياچه اروميه چيست، گفت: بايد كوتاه‌ترين مسير انتقال آب به درياچه اروميه پيدا شود و سپس در اسرع وقت تزريق آب به درياچه آغاز شود اما مساله اين است كه بايد اول بفهميم كوتاه‌ترين مسير انتقال آب به درياچه اروميه كجاست.

نماينده مردم لنگرود در مجلس ادامه داد: مشكل ديگر در زمينه تزريق آب به درياچه اروميه اين است كه انتقال آب از مناطق مختلف به اين درياچه مي‌تواند براي مناطق مبدا مشكل اجتماعي ايجاد كند؛ بنابراين اگر چنين تصميمي گرفته شود بايد تبعات اجتماعي آن قبلا سنجيده شود.

وي با بيان اينكه در حال حاضر تزريق حقآبه درياچه اروميه از رودهاي منطقه كه به اين درياچه مي‌ريزند، مي‌تواند راه‌حل مناسبي باشد گفت: رودهاي اطراف مي‌توانند وضعيت درياچه را از موقعيت بحراني خارج كنند اما به هر حال مساله درياچه اروميه در دستور كار قرار خواهد گرفت.

اين عضو كميسيون عمران مجلس در مورد راه‌حل‌هاي عمراني براي انتقال آب به درياچه اروميه گفت: كميسيون عمران هنوز وارد اين مساله نشده است اما تلاش مي‌كنيم در اولين فرصت بعد از پايان تعطيلات مجلس مساله درياچه اروميه را در دستور كار كميسيون عمران قرار دهيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha