• شنبه / ۳ تیر ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91040300765
  • خبرنگار : 71381

نورالله حيدري: اگر نظارت و خودنظارتي در كار نباشد، ميل به انحراف پيدا مي‌شود

نورالله حيدري: اگر نظارت و خودنظارتي در كار نباشد، ميل به انحراف پيدا مي‌شود

يك نماينده مجلس هشتم با بيان اينكه "در رابطه با بحث نظارت بر عملكرد مجلس، قانون نسبتا خوبي در مجلس هشتم تصويب شد"، اظهار كرد: البته اين كار مطلوب و ايده‌آل نيست اما در حد خود، قابل توجه است و يك قدم به جلو به حساب مي‌آيد.

يك نماينده مجلس هشتم با بيان اينكه "در رابطه با بحث نظارت بر عملكرد مجلس، قانون نسبتا خوبي در مجلس هشتم تصويب شد"، اظهار كرد: البته اين كار مطلوب و ايده‌آل نيست اما در حد خود، قابل توجه است و يك قدم به جلو به حساب مي‌آيد.

نورالله حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در ديدار اخير نمايندگان مجلس نهم، مبني بر لزوم نقش‌آفريني و موضع‌گيري نمايندگان مجلس درباره مسائل كلان كشور گفت: تا به حال عملكرد مجلس نسبتا بد نبوده اما اين عملكرد در طراز مجلس شوراي اسلامي و تامين‌كننده مقام معظم رهبري نبوده است.

وي افزود: استنباط من از بيانات مقام معظم رهبري اين است كه مجلس تحركات خوبي در ادوار مختلف خود داشته است اما در تحولات منطقه‌اي و جهاني بايد نقش برجسته‌تري از خود نشان دهد؛ به طور مثال در مورد بيداري اسلامي در منطقه، تحولات قاره اروپا و آمريكا و مسائل اقتصادي آنها، خلاءهاي معنوي موجود در كشورهاي غربي و تحولات سياسي كه منجر به سقوط ديكتاتورها شده است.

حيدري با بيان اينكه "به نظر مي‌رسد نگراني مقام معظم رهبري، لزوم استفاده از تمام ظرفيت‌هاي نظام از جمله قوه مقننه در شرايط كنوني است"، تاكيد كرد: بايد از فضايي كه پديد آمده است استفاده كرد؛ چراكه امروز شاهد افول استكبار و اميدواري ملت‌ها هستيم و بايد از اين ظرفيت استفاده كنيم و صرفا نبايد به وزارت امور خارجه و وزارت كشور بسنده شود.

اين نماينده پيشين مجلس با بيان اينكه "تاكنون حمايت خوبي از مجلس شده است"، تصريح كرد: مقام معظم رهبري تاكيد دارند كه مجلس بايد زنده و با نشاط سياسي همراه و تحركات خوبي داشته باشد. ايشان تاكيد دارند كه جايگاه مجلس به عنوان يك ركن اساسي ارتقا پيدا كند، بنابراين نظر ايشان معطوف به جايگاه مجلس در نقش‌آفريني و استفاده از فضاي بي‌نظيري است كه پديد آمده است. در راستاي شكست‌هاي پي در پي استكبار و اقبال توده‌هاي مردم، نخبگان مجلس بايد با برنامه‌ريزي‌ها، نشست‌ها، همايش‌ها و اعلام مواضع، نشان دهند كه مجلس مي‌تواند نقش‌آفريني كند.

وي همچنين، با اشاره به تصويب قانوني درباره خودنظارتي نمايندگان مجلس در مجلس هشتم، گفت: اگر مجلس از دو ظرفيت قانون خودنظارتي و آيين‌نامه داخلي بهره بگيرد و هيات رييسه اهتمام به اجراي آن داشته باشد، اين دو ظرفيت به خوبي مي‌تواند در سلامت مجلس از جهات سياسي، اخلاقي و مالي و... اثر داشته باشد.

حيدري با بيان اينكه "مجلس بر اساس وظيفه خود بر همه امور نظارت مي‌كند"، تصريح كرد: طبيعي است كه اين پرسش مطرح شود كه نظارت بر خود مجلس چگونه بايد باشد؟ اگر بحث خودنظارتي و نظارت بر عملكرد مجلس وجود نداشته باشد، طبيعي است كه ميل به انحراف و كج‌روي پيدا خواهد شد و بسترسازي براي فساد در درون هر دستگاه و مجموعه‌اي كه احساس شود هيچ نظارتي بر آن وجود ندارد، ايجاد خواهد شد.

اين نماينده پيشين مجلس در پايان خاطرنشان كرد: مجلس بايد از دو ظرفيت قانون خودنظارتي و آيين‌نامه داخلي بهره بگيرد، برنامه‌ريزي كند و با كسي رودربايستي نداشته باشد و با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري، قبل از آنكه مساله‌اي پديد بيايد، جلوي انحرافات را بگيرد، چون هميشه پيشگيري بهتر از درمان است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha