• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۸:۱۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91032414409

از سوي مرکز فعاليت‌هاي ديني شهرداري تهران؛

طرح هم‌انديشي زيست محيطي با روحانيون برگزار مي‌شود

رييس مرکز فعاليتهاي ديني شهرداري تهران اظهاركرد: موضوع محيط زيست بيش از آنکه علمي تجربي و طبيعي باشد، يک علم انساني و ديني است.

رييس مرکز فعاليتهاي ديني شهرداري تهران اظهاركرد: موضوع محيط زيست بيش از آنکه علمي تجربي و طبيعي باشد، يک علم انساني و ديني است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام عبدالمقيم ناصحي در مراسم افتتاح دبيرخانه دايمي طرح هم انديشي زيست محيطي با روحانيون و ائمه محترم جماعات، گفت: موضوع زيست محيطي از موضوعات مهمي است که امروزه فراروي بشر قرار دارد، از اين رو دانش محيط زيست و حفاظت از آن بيش از آنکه علمي تجربي و طبيعي باشد، يک علم انساني و ديني است، بنابراين مرکز فعاليتهاي ديني شهرداري تهران با همکاري ستاد محيط زيست اين سازمان، طرح هم انديشي زيست محيطي با روحانيون و ائمه محترم جماعات را برگزار مي‌كند.

وي ادامه داد: در اين طرح استادان حوزه و دانشگاه به صورت آموزشي و کاربردي به تبيين ارتباط اسلام و محيط زيست پرداخته و ائمه جماعات در مساجد و منابر مختلف، جامعه را با موضوع محيط زيست و اهميت حفاظت از آن آشنا مي كنند.

رييس مرکز فعاليت‌هاي ديني شهرداري تهران ضمن تأکيد بر لزوم حفظ محيط زيست، افزود: آدمي، همانگونه که رو ح و نفس به بدن علاقه دارد جهان طبيعت را دوست دارد، بنابراين انسان بايد طبيعت را مانند بدن خود دانسته و خود را در برابر محيط زيست مسول و متعهد بداند و همانگونه که در حفظ سلامت و صحت بدن خود کوشا است و اگر آسيبي به تن و جسمش برسد نگران مي‌شود در جهت رفع آن آفت جسماني تلاش مي کند، بايد به همان ميزان از ورود آسيب به محيط زيست پيرامون خود جلوگيري کرده و اگر آسيبي به آن وارد شد متأسف شده و در درمان آن جديت و اهتمام داشته باشد.

ناصحي خاطر نشان کرد: انسان از خاک آفريده شده است، زمين مقدس است، خداوند سبحان ابتدا زمين و محيط زيست را آفريد سپس آدمي را خلق کرد و به انسان فرمان تلاش در زمين و آباداني را بيان فرمود و حفظ محيط زيست و داشتن زندگي سالم را براي وي تبيين كرد، بنابراين اميدوارم اين سلسله اقدامات و تلاش‌هاي به عمل آمده گام مؤثري در جهت تحقق فرامين الهي و اعتلاي جايگاه محيط زيست در زندگي اجتماعي و بسط و گسترش فرهنگ شايسته حفظ محيط زيست باشد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha