معاون آموزشی دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور با بیان اینکه از سال آینده پذیرش دانشجوی دکتری در مراکز علمیکاربردی صورت خواهد گرفت، گفت: پذیرش دانشجو در این دورهها نه با هدف تربیت مدرس دانشگاه، بلکه در راستای تربیت دکترای محیط کار و تکنولوژی صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار دانشگاهي خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، رجبعلی برزویی در آیین کلنگزنی ساختمان اداری آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان اظهار کرد: دانشگاه جامع علمیکاربردی آمادگی لازم برای راهاندازی دورههایی که هنوز در استان تعریف نشده است را در کنار صنایع موجود دارد.
وي ادامه داد: در نظر داریم از کل ساعات و دورههای آموزشی در واحدهای علمیکاربردی 40 درصد ساعت آموزشی را به واحدهای نظری و 60 درصد نیز به واحدهای عملی و حضور در محیط کار اختصاص دهيم.
وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته در حوزه مرزهای دانش پیشرفت خوبی داشتیم بهویژه در تولید مقالات علمی این روند با سرعت بالایی پیش رفته است، ولی در تبدیل این علم به فناوری هنوز عقب هستیم، در حالی که نیروی انسانی و محیط کار مناسب را داریم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به منظور استفاده از پتانسیل موجود، مراکز علمیکاربردی در جوار مراکز کار راهاندازی میشوند و در همین راستا طی 2 سال اخیر به هیچ مرکز علمیکاربردی هیئت مؤسسی، مجوز راهاندازی داده نشده است و همه مراکز در جوار مراکز و محیط های کار راهاندازی شدهاند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور تصریح کرد: با توجه به استقرار نظام صلاحیت حرفهای در کشور، هیچکس بدون دارا بودن صلاحیت حرفهای نمیتواند شغلی را دریافت کند و مهمترین شرط دارا بودن صلاحیت حرفهای، آموزش مهارت است که با بازنگری در همه دورههای علمیکاربردی همه دورهها شغلمحور خواهد بود.
وي با بیان اینکه در حال حاضر 400 عنوان شغل در این دانشگاه وجود دارد، خاطر نشان کرد: هماکنون 7 عنوان رشته در استان به دورههای مدیریتی تبدیل شده است و به دنبال راهاندازی یک فضای جدید نظام تک پودمانی هستیم که طی این نظام یک شایستگی که قابلیت استفاده در محیط کاری را دارد فرا گرفته شده و پس از فرا گرفتن چندین شایستگی مرتبط، امکان تجمیع آنها وجود دارد ، در اين راستا به زودی مراحل جذب متقاضی در این نظام اعلام خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور با اشاره به تحصیل بیش از 4 میلیون دانشجو در کشور، تأکید کرد: از این تعداد دانشجوی مشغول به تحصیل فقط در حدود 14 درصد در مسیر کارهای عملی آموزشهای لازم را میبینند و مابقی این دانشجویان در رشتههای نظری مشغول به تحصیل هستند که میتوان ادعا کرد دانشجویان ما معلومات زیادی را فرا میگیرند، ولی آمادگی ورود به شغل را ندارند.
در اين جلسه محمد فتحی رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان زنجان گفت: در حال حاضر 15 مرکز علمیکاربردی با بیش از 7800 دانشجو در استان فعالیت دارند.
وي اظهار کرد: اولین دانشگاه جامع علمیکاربردی سال 82 همسو با اهداف و سیاستهای کلی دانشگاه و با هدف توسعه مهارتآموزی و کمک به افزایش اشتغالزایی در استان زنجان راهاندازی شد.
وی افزود: از این طریق در جهت رفع نیازهای آموزشی و مهارتی استان و حل بخشی از مشکلات اقتصادی توانستیم گام برداریم.
فتحی با اشاره به پروژه ساختمان اداری آموزشی دانشگاه جامع علمیکاربردی واحد استان زنجان گفت: این پروژه در 4000 متر زیربنا و در 6 طبقه احداث خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر 21 میلیارد ریال و طی مدت 10 ماه ساخته خواهد شد که یکسوم این فضا اداری و مابقی آن آموزشی خواهد بود.
انتهاي پیام
نظرات