دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به مبارزات شهيد اندرزگو گفت: شهید اندرزگو در مبارزه با حفظ چارچوب فقاهت و مرجعیت، مبتکری کمنظیر بود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدنبي حبيبي در مراسم رونمایی از یادمان مزار شهید اندرزگو، با تبریک میلاد حضرت علی (ع) اظهار كرد: شهید اندرزگو یکی از افتخارات بزرگ موتلفه اسلامی است و در ورقهای زرین اين حزب درخشش شهید اندرزگو ویژگی خاصی دارد.
وی با بيان اينكه "کسانی که مبارزه در عصر شهید اندرزگو را درک کردهاند میدانند که جو حاکم بر فضای مبارزه تفکر مارکسیستی و ملیگرایانه بود"، يادآور شد: در آن زمان در دانشگاهها، برخی از مسلمانان مبارز خود را مارکسیسم نشان میدادند. جو مارکسیستی مبارزات بسیاری از افراد را از صراط مستقیم منحرف میکرد و در اینجا افتخاری ویژه نصیب موتلفه اسلامی و شهید اندرزگو است که مبارزات را در راه اسلام انجام دادند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حادثه 15 خرداد تصریح کرد: پس از حادثه 15 خرداد، حزب توده و جبهه ملی 15 خرداد را شورش کور تلقی کردند. همان جو غالب در کشور که مارکسیستی بود خیلی از جوانان را طعمه خود قرار داده بود. موتلفه اسلامی کار تشکیلاتی و مبارزاتی در حوزه سیاست و کار مسلحانه را در این جو مسموم آغاز کرد.
حبیبی با بيان اينكه "موتلفه اسلامی مبارزه را در چارچوب فقاهت، مرجعیت و در راه اسلام انتخاب کرده بود"، افزود: شهید اندرزگو سمبل مبارزه اسلامی است و زمانی که احساس كرد سازمان مجاهدین خلق که به آنها کمکهای فراوانی داده بود از راه منحرف شده است، جزو اولین کسانی بود که از آنها فاصله گرفت و تشخیص این مساله در آن زمان تشخیص بسیار سختی بوده است.
وی ادامه داد: در زمانی که جو غالب مبارزه در ید قدرتمند مارکسیستها بود، شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی هجده ساعت جلسه برگزار كرد و شهید مطهری در آن زمان گفتند باید چندین تن از سران رژیم ستمشاهی از بین روند تا جو رعب و ترس در مبارزات شکسته شود.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنين خاطرنسان كرد: تب تند مبارزه، موتلفه اسلامی را از راه فقاهت و مرجعیت ذرهای منحرف نكرد و در همان راه عمل کردند و از مرجع تقلید فتوا گرفتند که آیا به خاک افکندن سران رژیم ستمشاهی کار درستی است یا خیر که مرحوم آیتاللهالعظمی میلانی اجازه دادند و سپس موتلفه اسلامی مبارزه مسلحانه كرد و این موضوع بسیار مهمی است.
حبیبی با بيان اينكه "کسانی میتوانند ادعای مبارزه خالص کنند که تنها برای خدا مبارزه کرده باشند و مبارزه آنها برای خود، حزبشان و شهرت نباشد"، گفت: خالص کردن نیت در مبارزه نیاز به خودسازی دارد. شهید اندرزگو در کار مبارزاتی با حفظ چارچوب فقاهت و مرجعیت مبتکری کم نظیر بود و راههای پیچیده مبارزه را خودش طراحی و انتخاب میکرد و ریشه اين ابتکار، شجاعت و خونسردی شهید اندرزگو، مبارزه در راه خدا است.
بر اساس اسن گزارش، حجتالاسلام مهدی اندرزگو ـ فرزند شهید اندرزگو ـ نیز در این مراسم اظهار كرد: شهدای قبل از انقلاب اسلامی از مظلومیت خاصی برخوردارند، مانند شهید اندرزگو که سالها در خفقان بودند و مردم در بعد از انقلاب با خاطراتی که از دوستان و همرزمان او با نام شهید اندرزگو آشنا شدند.
وي با بيان اينكه "بیان خاطرات شهدا برای نسلهای جوان و آیندگان موجب میشود نسل جوان قدر انقلاب را بدانند"، تصریح کرد: دستهایی در کار است که ریشه انقلاب را به فراموشی بسپارند و بیان خاطرات شهدا و زحماتی که این شهدا برای پیروزی انقلاب کشیدند موجب میشود نسل جوان و نسل سوم انقلاب بداند چه مجاهدتهایی در راه انقلاب رخ داده است تا در پاسداری از آن همت بیشتری کنند.
انتهاي پيام
نظرات