• دوشنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91031508126
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

سيدحسن خميني: حل مشكلات، تنها با حضور صالحان در مسند حكومت امكان‌پذير است

سيدحسن خميني: حل مشكلات، تنها با حضور صالحان در مسند حكومت امكان‌پذير است

يادگار امام (ره) با يادآوري اين‌كه دين قبل از انقلاب در جامعه ظهور و بروزي نداشت، يكي از كارهاي امام(ره) را اين دانست كه دين را در اجتماع و حكومت دخالت داد.

يادگار امام (ره) با يادآوري اين‌كه دين قبل از انقلاب در جامعه ظهور و بروزي نداشت، يكي از كارهاي امام(ره) را اين دانست كه دين را در اجتماع و حكومت دخالت داد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني در مراسم بيست و سومين سالگرد ارتحال حضرت امام خميني(ره) كه با حضور شخصيت‌هاي لشكري و كشوري و ميهمانان خارجي برگزار شد، با تسليت سالروز ارتحال امام(ره) با اشاره به آيه‌اي از قران كريم گفت: طبق آيه‌اي از قرآن كريم، حضرت ابراهيم(ع) از خداوند مي‌خواهد كه او را جزو صالحين قرار دهد و لسان صدق به او عطا كند و نام نيك او را در ميان آيندگان باقي بگذارد.

وي با تفسير اين آيه قرآن افزود: امام خميني(ره) يكي از مصداق‌هاي اين آيه است؛ چراكه امروز در 14 خرداد با وجود اينكه امام در ميان ما نيست، اما بي‌شك دعاي حضرت ابراهيم در مورد ايشان صدق مي‌كند و خداوند او را جزو صالحين قرار داده و نام نيك او را در ميان آيندگان باقي گذاشته است و حرف‌ها و انديشه‌هاي امام در ميان نسل‌هاي بعد از او باقي مانده و خواهد ماند.

وي با بيان اينكه "امام خميني(ره) خط بطلاني بر انديشه‌هاي ماترياليستي كشيد"، تصريح كرد: دين قبل از انقلاب در جامعه ظهور و بروزي نداشت اما يكي از كارهاي امام اين بود كه دين را در اجتماع و حكومت دخالت داد و اين انديشه متعالي امام(ره) در آن دوران درخشيد.

سيدحسن خميني با اشاره به آيه ديگري از قرآن كريم مبني بر اينكه حكومت به دست صالحان خواهد رسيد، خاطرنشان كرد: اگر خداوند بخواهد كسي را ذليل كند، كسي نمي‌تواند به او عزت دهد و اگر به كسي عزت دهد، كسي نمي‌تواند او را خوار كند. امام همواره نزد بسياري عزيز بوده، هست و خواهد بود و نام نيك او در ميان آيندگان باقي خواهد ماند؛ كما اينكه فريادش باقي مانده است.

وي با طرح اين پرسش كه "چرا بايد حكومت به دست صالحان برسد؟" گفت: "مستضعف" يكي از واژه‌‌هاي هويت‌دار در فرهنگ سياسي ماست و مستضعف يعني كسي كه دچار ضعف شده و جامعه موظف است به او ياري برساند. استضعاف تنها يك واژه در حوزه اقتصادي نيست بلكه در حوزه‌هاي سياسي، فرهنگي و تربيتي نيز معنا دارد. بنابراين در فرهنگ ديني اين صالحانند كه بايد تلاش كنند تا استضعاف ريشه‌كن شود و جامعه بايد مشكلات پيش آمده را برطرف كند و اين با حضور صالحان در مسند حكومت امكان‌پذير است.

سيدحسن خميني در پايان، از حضور گسترده مردم كه از سراسر كشور در سالروز ارتحال امام (ره) حضور داشتند و نيز از حضور مسئولان لشكري و كشوري و ميهمانان خارجي تقدير و تشكر كرد.

به گزارش ايسنا، در حين سخنراني سيدحسن خميني، جمعي از حاضران بارها شعارهايي از قبيل "مرگ بر ضد ولايت فقيه"، "خوني كه در رگ ماست هديه به رهبر ماست"، "ما اهل كوفه نيستيم امام تنها بماند" و "اين همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده" سر دادند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha