• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91022313004
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

يافته‌هاي پژوهشي حاكيست: سرطان سينه در مردان، مرگبارتر از زنان

تحقيقات نشان مي‌دهد: مردان به ندرت به سرطان سينه دچار مي‌شوند، اما افراد مبتلا نمي‌توانند مانند زنان در برابر اين بيماري از خود مقاومت نشان دهند و تشخيص علائم هشداردهنده اين بيماري در مردان بسيار ديرتر صورت مي‌گيرد.

تحقيقات نشان مي‌دهد: مردان به ندرت به سرطان سينه دچار مي‌شوند، اما افراد مبتلا نمي‌توانند مانند زنان در برابر اين بيماري از خود مقاومت نشان دهند و تشخيص علائم هشداردهنده اين بيماري در مردان بسيار ديرتر صورت مي‌گيرد.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، مطالعات گسترده درباره اين بيماري نشان مي‌دهد كه به طور متوسط زنان مبتلا به سرطان سينه نسبت به مردان مبتلا، دو سال بيشتر زندگي مي‌كنند.

پژوهش انجام شده در اين مورد نشان داد که تومورهاي سرطان سينه در مردان در هنگام تشخيص، بزرگتر و پيشرفته‌تر است و احتمال دارد كه سريعا به ساير نقاط بدن گسترش يابند.

پژوهشگران در اين تحقيق، داده‌هاي ملي در مورد سرطان سينه را از سال 1998 تا 2007 مورد تجزيه و تحليل قرار دادند. مرداني که در اين تحقيق مورد مطالعه قرار گرفتند، به طور متوسط در حدود هشت سال پس از تشخيص اين بيماري زندگي کردند و اين در حالي است كه اين مدت براي زنان دو سال بيشتر است، اما اين مطالعه نشان نمي‌دهد که آيا علت مرگ از سرطان پستان است و يا چيز ديگري.

دکتر «اكاما راوي»، متخصص سرطان سينه در کالج پزشکي ويل کورنل در نيويورک مي‌گويد: از آنجا که اين بيماري در مردان بسيار نادر است، تحقيقات در اين زمينه هم بسيار اندک است و پزشکان در درمان اين بيماري براي مردان از همان شيوه‌اي استفاده مي‌كنند كه براي زنان استفاده مي‌شود.

يافته‌هاي تحقيق انجام شده در اين مورد نشان مي‌دهد كه تومورهاي سينه مردان ممکن است از نظر بيولوژيکي متفاوت از زنان باشد.

علل سرطان سينه در مردان در اين تحقيق مورد مطالعه قرار گرفته، اما يافته‌ها نشان مي‌دهد كه برخي از عواملي که باعث ابتلا براي زنان است، در مردان نيز تاثير مي‌گذارد كه از آن جمله مي‌توان به سن بالا، جهش ژن، سابقه خانوادگي اين بيماري و آشاميدني‌هاي سنگين اشاره كرد.

هيچ دستورالعمل رسمي براي تشخيص سرطان سينه در مردان وجود ندارد. براي مردان در معرض خطر به دليل سابقه خانوادگي قوي و يا جهش‌هاي ژنتيکي، ممکن است ماموگرام‌ها و امتحانات پستان مفيد باشند، اما مردان بايد با پزشک خود در اين مورد مشورت كنند.

سرطان سينه در مردان معمولا به عنوان يک توده در زير و يا در نزديکي نوک سينه ديده مي‌شود و ترشح از نوک سينه و بزرگ شدن آن از علائمي است كه بايد بررسي شود.

بر اساس اين گزارش، انجمن سرطان آمريکا تخمين مي‌زند كه از هر 1000 نفر مرد، يك نفر به اين سرطان مبتلا و در مقابل، از هر هشت نفر زن، يك نفر به اين سرطان مبتلا مي‌شود و اين در حالي است كه در سرطان پروستات كه شايع‌ترين سرطان در مردان است از هر شش نفر، يك نفر به اين بيماري مبتلا مي‌شود.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha