رييس سازمان بسيج مستضعفين گفت: بازار مصرف هر كشور ناموس اقتصاد آن كشور است و نبايد به دست هر اجنبي بيفتد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار محمدرضا نقدي در پانزدهمين جشنواره علمي دانشآموزان بسيجي ممتاز، مبتكر و مخترع كه در اردوگاه شهيد باهنر و با حضور حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به ابداعات و اختراعات دانشآموزان بسيجي اظهار كرد: همه تلاشها و ابتكارات زماني به نهايت ارزش خود ميرسند كه بتوانيم از آنها خوب بهرهبرداري كنيم.
رييس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه «بازار مصرف هر كشور ناموس اقتصاد آن كشور است و نبايد به دست هر اجنبي بيفتد» افزود: ما بايد با پيوند دادن ابتكارات و خلاقيتها، آنها را به ثروت تبديل كنيم و متاسفانه در اين زمينه كمكاري شده است.
وي ادامه داد: اين سوال وجود دارد چرا كشوري كه ميتواند ماهواره به فضا بفرستد و اورانيوم را بدون اتكا به ديگران غنيسازي كند هنوز چادر مشكي را كه بزرگترين مصرف كننده آن است را از خارج وارد ميكند و سجاده و تسبيحاش را مشركين در چين توليد ميكنند، اگر اين مشكلات را حل نكنيم هيچ يك از اين خلاقيتها و ابتكارات به نتيجه نخواهد رسيد.
نقدي ادامه داد: ما در جاهايي موفق شديم كه نيازمان ما را به حركت وادار كرده است، ما زماني كه متوجه شديم براي فرستادن ماهواره و دستيابي به انرژي هستهيي كسي به ما كمك نميكند خود وارد اين عرصهها شديم و بدون اتكا به ديگران در اين مسائل به خودكفايي رسيديم، اما همه اين اتفاقات زماني رخ داد كه ما را تحريم كردند. سوال اينجاست كه چرا ما بايد منتظر بمانيم كه ما را تحريم كنند و آن وقت دست به كار شويم. ما بايد آنان را تحريم كنيم و بازارمان را به روي آنها ببنديم.
وي همچنين گفت: ما بايد كمك كنيم طرحهايي كه قابليت تجاريسازي دارد حتي اگر از سوي يك دانشآموز عنوان شده باشد به نتيجه برسانيم تا زماني كه چشمه جوشان اين خلاقيتها و ابتكارات به بازار مصرف وصل نشود اين تلاشها به ثمر نخواهد نشست.
رييس سازمان بسيج مستضعفين تاكيد كرد: ما بايد در اين عرصهها فرهنگسازي كنيم و براي به نتيجه رساندن آنها اصرار بورزيم.
نقدي با اشاره به فعاليتهاي وزارت آموزش و پرورش گفت: من هيچ تفاوتي بين بسيج و آموزش و پرورش در اين چند سال مسووليتم در سازمان احساس نكردم، حدود 900 هزار دانشآموز در راهيان نور شركت كردهاند كه بدون حضور تمام قد آموزش و پرورش اين امر امكانپذير نبود. دستاوردهاي بزرگ فرهنگي از اين كار به دست آمد و من معتقدم دختراني كه سال دوم دبيرستان را در سال 90ـ -91 گذراندهاند مطمئنا از نظر فرهنگي با ديگر دورهها كه اين صحنهها را نديدهاند تفاوت خواهند داشت.
رييس سازمان بسيج مستضعفين ضمن بزرگداشت ياد و خاطره دو شهيد دانشآموز بهنام محمديراد و ناهيد فاتحي اظهار كرد: ما امنيت و موفقيتهاي خود را در عرصههاي مختلف علمي، سياسي و فرهنگي مديون ايثار آنان هستيم. عرصه تلاش و جهاد امروز متفاوت است و در واقع اين عرصه، عرصه جهاد علمي، فناوري و خودكفايي است. وي در پايان در جمع خبرنگاران در مورد ادعاي اخير امارات در مورد جزاير سهگانه نيز گفت: اينها تنها لفظسازيهايي است كه به درد جنجالهاي رسانهاي ميخورد.
انتهاي پيام
نظرات