• دوشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91012106025
  • خبرنگار : 71429

/نشست سخنگوي قوه قضاييه/1

محسني اژه‌اي خبر داد: آغاز فعاليت مركز رسانه قوه قضاييه در آينده‌اي نزديك

محسني اژه‌اي خبر داد: آغاز فعاليت مركز رسانه قوه قضاييه در آينده‌اي نزديك

سخنگوي قوه قضاييه از آغاز فعاليت مركز رسانه اين قوه در آينده‌اي نزديك خبر داد.

سخنگوي قوه قضاييه از آغاز فعاليت مركز رسانه اين قوه در آينده‌اي نزديك خبر داد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين غلامحسين محسني اژه‌‌اي در اولين نشست خبري خود در سال جديد ضمن تبريك سال نو و تشكر از اصحاب رسانه كه مطالب را درست و امانتدارانه منعكس كرده‌اند، تصريح كرد: اميدوارم در سال جديد اصحاب رسانه با دقت مطالب را تعقيب و دنبال كنند و همچنان دقيق و امانتدارانه آن را منعكس كنند.

وي با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به نام سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، ادامه داد: قوه قضاييه به سهم خود براي تحقق اين شعار چند كار را در دستور قرار داده است. در وهله اول به مجلس و دولت اعلام كرديم كه ما حاضريم با تشكيل كميته‌اي مشترك به صورت مستمر در طول سال موضوعات مرتبط با اين شعار را تعقيب كنيم.

دادستان كل كشور ادامه داد: به دستور رييس قوه قضاييه، كارگروهي به رياست معاون اول قوه قضاييه تشكيل شد. اولين كاري كه اين كارگروه قرار است انجام دهد اين است كه بررسي كند كه دستگاه قضايي چگونه مي‌تواند در جهت حمايت از توليدات ملي و افراد كارآفرين اقداماتي را انجام دهد. ديگر اينكه چه اقداماتي مي‌توان براي برخورد با موانعي انجام داد كه از سوي برخي افراد صورت مي‌گيرد.

محسني اژه‌اي افزود: در زمينه تعرفه، مقررات و مسائلي كه در دولت تصويب مي‌شود، اگر جايي لازم باشد ديوان عدالت اداري وارد مي‌شود. در واقع بايد ببينيم كه قوه قضاييه براي تحقق پيام نوروزي مقام معظم رهبري چه اقداماتي را مي‌تواند انجام دهد.

وي اظهار كرد: عمده مسائلي كه در امر قاچاق وجود دارد به عهده تعزيرات است كه تعزيرات و ستاد مبارزه با قاچاق زير نظر دولت است اما قوه قضاييه هم در بخش‌هايي از اين موضوع مي‌تواند كمك كند كه با توجه به اينكه ورود قاچاق مهم‌ترين مساله است، براي مبارزه با اين امر وارد خواهيم شد.

دادستان كل كشور ادامه داد: در زمينه مبارزه با مفسدان اقتصادي و كساني كه مخل امنيت اقتصادي هستند ان‌شاالله مانند گذشته بلكه بيشتر تعقيب كنيم. در اين زمينه انشاءالله مجتمع رسيدگي به جرايم اقتصادي تقويت شود و اگر نياز باشد آموزش بيشتري به قضات داده شود.

سخنگوي دستگاه قضايي يادآور شد: همان‌طور كه رييس قوه قضاييه اعلام كردند در اواخر سال گذشته براي چند اقدام كه ضروري بود تمهيداتي انديشيده شد. در اين زمينه رييس قوه قضاييه تصميم گرفتند كه معاونت راهبردي ايجاد كنند و ان‌شاالله فردي كه مسئوليت اين معاونت را دارد به زودي معرفي خواهد شد.

محسني اژه‌اي با بيان اينكه قوه قضاييه بايد مركز رسانه داشته باشد، خاطر نشان كرد: اگرچه اين مقدار اطلاع‌رساني كه از ناحيه بنده صورت مي‌گيرد و حقيقتا آنچه كه از زبان خود شما اصحاب رسانه شنيده مي‌شود درست است ولي كفايت نمي‌كند و لازم است كه مركز رسانه با يك جايگاه قابل توجه در خود قوه قضاييه با شرح وظايف بيشتر تاسيس شود. انشاءالله به زودي اين بخش فعال خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: بخش آموزش را ان‌شاالله مانند سال قبل بتوانيم تقويت كنيم زيرا بسياري از جرايم سازمان‌يافته و رايانه‌اي و جرايمي كه در آنها اصل جرم يا شيوه‌هايي كه مجرمان به كار مي‌گيرند جديد است و مقابله با آنها نياز به آموزش دارد.

سخنگوي قوه قضاييه تصريح كرد: در زمينه مبارزه با مواد مخدر هم بايد گفت كه با توجه به اينكه موادمخدر صنعتي در حال حاضر بيشتر از مواد سنتي پيچيدگي و زيان دارد، نياز است كه آموزش‌هاي جديدي براي دادسرا و دادگاه انقلاب داشته باشيم. اين كار در حال انجام است و قرار شده كه با هماهنگي كه با نيروي انتظامي صورت گرفته برخورد جدي‌تري با قاچاقچيان موادمخدر داشته باشيم.

محسني اژه‌اي يادآور شد: سازمان بازرسي كل كشور در سال گذشته فعاليت چشمگيري در موضوعات مختلف داشت و در ماموريت‌هايي كه انجام داد كارش به‌روز بود و كارهاي بسيار قوي و خوبي در طول سال 90 دنبال كرد.

وي خاطرنشان كرد: سازمان بازرسي كل كشور برنامه‌ريزي و برنامه‌هايي در حال پيش‌بيني در سال گذشته داشت كه قرار بود انجام بدهد. در واقع در حدود 66 درصد موفق شد و اين برنامه‌ها را اجرا و عملياتي كرد كه اين موفقيت بسيار خوبي بود. 11 هزار و 421 پرونده‌ را رسيدگي كردند و از اين تعداد در حدود سه هزار و 500 گزارش براي مراجع ذي‌ربط تهيه كردند و اگر در مواردي تخلف وجود داشت كه آن را به دستگاه دولتي و در مواردي كه مربوط به جرم بود آن را به دستگاه قضايي اعلام كردند. اين ارزيابي، خوب و به‌روز بود.

سخنگوي قوه قضاييه اظهار كرد: معاونت پيشگيري بحمدالله موفق شد در همه مراكز استاني ساختار خود و زيرساخت‌هاي لازم را براي اقدامات گسترده پيشگيرانه فراهم كند. اين معاونت توانست در 31 استان زيرساخت‌ها را آماده و 500 برنامه را تدوين كند كه تمام اين برنامه‌ها براي سال 90 نبود بلكه بخشي در سال 90 اجرايي شد و انشاءالله بتوانيم بقيه برنامه‌ها را در سال جاري اجرايي كنيم.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha