جانشين فرمانده مرزبانی ناجا از تعیین حدود 95 درصد از نقاط مرزی میان ایران و عراق خبر داد.
امير احمد گراوند در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد اختلافات مرزي ميان دو كشور ايران و عراق كه پس از جنگ هشت ساله تحميلي بر سر نقاط مرزي مشترك ايجاد شده است گفت: كشور ايران و عراق اختلافاتي در مورد مرز مشترك داشتند اما در نيمه دوم سال 89 گروهي با حضور هياتهاي كارشناسي ايراني و عراقي براي تعيين دقيق نقاط مرزي تشكيل شد.
وي با بيان اينكه بيش از 95 درصد از نقاط مرزي مورد اختلاف ايران و عراق مشخص شده است، گفت: با حضور هيات كارشناسي ايران و عراق مشكلات بررسي و حل شده است.
گراوند با بيان اينكه محل 642 ميله مرزي جانمايي شده است، گفت: برخي از ميلههاي مرزي نيز كه در طول جنگ هشت ساله دچار آسيب شده بود، ترميم شده است.
به گفته جانشين فرمانده مرزباني ناجا به زودي تمامي نقاط مرزي مورد اختلاف دو كشور حل خواهد شد.
به گزارش ايسنا؛ نشانههاي مرزي به علائمي گفته ميشود كه براي مشخص كردن مسير عبور خط مرز كه از لحاظ نوع، شكل، اندازه و رنگ طبق موافقت دو كشور همسايه مشخص و در فواصل معين روي زمين نصب ميشود مي گويند كه علائم مرزي در مرزهاي جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي همسايه به شكل ميله است كه بنا به گفته فرمانده مرزباني ناجا پس از جنگ، 420 میله مرزی به طور کل از بین رفته بود و تعداد زيادي نيز جابجا يا تخريب شده است.
انتهاي پيام
نظرات