مديرعامل سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران از استقرار پنج هزار آتشنشان داوطلب در كنار ساير آتشنشانان اين سازمان براي پوشش امدادي مراسم شب چهارشنبه آخرسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدرضا خوشزاد با بيان اينكه برنامهريزيهاي سازمان آتشنشاني براي شب چهارشنبه آخرسال از حدود سه ماه پيش آغاز شده است، خاطرنشان كرد: نگاه ما به اين موضوع يك نگاه پيشگيرانه است و معتقديم با آگاهسازي جوانان ميتوان ميزان تلفات را كاهش داد.
مديرعامل سازمان آتشنشاني پايتخت با بيان اينكه پيشبيني ميكنيم امسال نسبت به سالهاي گذشته حوادث كمتري رخ دهد، اظهار كرد: مشاركت مردم از مهمترين برنامههاي ما بود كه در همين راستا سعي كرديم در فراخواني بيش از پنج هزار آتشنشان داوطلب را گردهم آوريم و آموزشهاي لازم را به آنان ارائه كنيم.
خوشزاد با بيان اينكه حضور زنان و دختران در طرح آتشنشان داوطلب ستودني است، گفت: بيش از پنج هزار نفر از آتشنشانان داوطلب آمادهاند تا در كنار آتشنشانان سازمان پوشش امدادي مراسم چهارشنبهسوري را برعهده بگيرند.
« هر خانواده يك آتش نشان» شعار آتشنشاني در سال 91
وي با اشاره به شعار «هر خانواده يك آتشنشان» به عنوان شعار آتشنشاني در سال 91 اظهار كرد: تمهيدات لازم براي پيشگيري و كنترل حوادث شب چهارشنبه آخرسال در نظر گرفته شده است.
استقرار آتشنشاني در تمام محلات پايتخت
آمادهباش 1300 تيم عملياتي در شب چهارشنبه آخرسال
خوشزاد با بيان اينكه در شب چهارشنبه آخرسال در تمامي محلات آتشنشاني مستقر خواهد شد گفت: بيش از 1300تيم نيز آمادهاند كه اگر در نقطهاي از سطح شهر حادثهاي رخ داد حضور پيدا كنند.
به گزارش ايسنا مديرعامل سازمان آتشنشاني شهر تهران با تاكيد بر اينكه عمده بحث ما در شب چهارشنبهسوري با جوانان، نوجوانان و والدين آنان است، خاطرنشان كرد: پيشنهاد ميكنم در شب چهارشنبه آخرسال والدين در كنار فرزندانشان باشند و اگر قصد دارند آتش روشن كنند همگي در كنار هم باشند و مواد سوختني نظير بنزين، الكل، اسپري، سيلندرگاز و ... را كه به شدت خطرآفرين هستند را در كنار آتش قرار ندهند.
مديرعامل سازمان آتشنشاني همچنين از شهروندان خواست در صورت بروز حريق خونسردي خود را حفظ كنند و حتما در منزل خود كپسول خاموشكننده آتش داشته باشند.
به گزارش ايسنا، خوشزاد كه در يك برنامه تلويزيوني سخن ميگفت، با بيان اينكه آمار تماسها با سامانه 125 در سال 89 نسبت به سال 88 در حدود دوهزار مورد كاهش داشته است خاطرنشان كرد: در سال 88، 5426 تماس و در سال 89، 3482 تماس با سامانه 125 برقرار شده است كه اين موضوع بيانگر اين است كه مردم احساس آرامش بيشتري دارند و نيز نسبت به ماموريتهاي آتشنشاني شناخت بهتري كسب كردهاند.
خوشزاد با بيان اينكه در سال جاري عمده تماسهاي برقرار شده با اين سازمان تماسهاي عملياتي نبوده است، اظهار كرد: به طور متوسط روزانه 180 ماموريت توسط امدادگران ايستگاههاي نود و هفتگانه آتشنشاني در سطح پايتخت انجام ميشود.
به گفته مديرعامل سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني وقوع آتشسوزي در سال جاري نسبت به سالهاي گذشته كاهش داشته است.
انتهاي پيام
نظرات