رييسجمهور:/2/ همه مراقب باشند كه آبروي افراد مهم است مجلس و دولت بايد از فساد مالي اخير نتيجه متعالي بگيرند
... به گزارش ايسنا رييسجمهور در ادامه سخنان خود در صحن علني مجلس با اشاره به سوءاستفاده اخير از نظام بانكي كشور تاكيد كرد: ما مخالف يك ريال سوءاستفاده هستيم و هر كس در هر مقامي و در هر جايگاهي چه در دولت يا در هر جاي ديگري كه باشد بايد به طور قاطع با او برخورد شود و ما از قبل هم دنبال اين مساله بودهايم.
احمدينژاد اضافه كرد: در جايي خارج از سيستم بانكي السي تقلبي درست كردند و هر كس كه در اين ماجرا دست داشته، پشتيباني كرده، رشوه داده يا هر غلطي كه كرده، دستگاه قضايي بايد با او برخورد كند ولي اين مساله نبايد موجب بددلي يا تضعيف همدلي بين قواي كشور شود.
وي با بيان اينكه «همه بايد دست در دست هم دهيم» گفت: همه ما در يك جبهه هستيم و در دو جبهه نيستيم و همه ايستادهايم ريشه فساد را از اين كشور بكنيم. اتفاقي در كشور ما افتاده است ولي اين در كشور ما قاعده نيست و بايد دست اينها را قطع كرد و انصافا همه برخورد كردند و هر كس خبردار شد حركت و تلاش كرد تا اين مساله ريشهكن شود و نبايد اثري از اين مساله در كشور ما باقي بماند.
رييسجمهور با اشاره به اينكه «ما جمهوري اسلامي هستيم و هيچگاه خودمان را با ديگران مقايسه نميكنيم» افزود: در ايران يك تخلف و سوءاستفاده كوچك هم زشت است. چطور ما خودمان را با اروپاييان مقايسه كنيم؟ مگر بقيه زندگي ما شبيه آنهاست؟ تازه آنها هم اين طور برخورد نميكنند و يك سري فريبكاريهايي در آنجا وجود دارد. در ايران كسي نميخواهد فريبكاري كند و همه ميخواهند فساد ريشهكن شود.
احمدينژاد فساد مالي اخير را موجب روشن شدن اشكالات ساختاري در اين زمينه دانست و اظهار كرد: در اين اتفاق همه متوجه شديم كه اشكالات ساختاري وجود دارد و ما هم در ساختارها، هم در قوانين و مقررات و هم در رفتارها اشكال داريم و بايد اينها را برطرف و به فرصتي براي كشور تبديل كنيم نه اينكه يكديگر را متهم كنيم. از اينكه افرادي همديگر را متهم كنند چه چيزي حاصل خواهد شد؟ مجلس و دولت بايد از اين اتفاق يك نتيجه متعالي بگيرند تا بتوانيم راه را ببنديم و ساختارها را اصلاح كنيم.
رييسجمهور ادامه داد: عزيزي در اينجا ميگويد مردم براي دو ميليون تومان گرفتارند؛ بله مگر نيستند؟ من هم كه هميشه همين را فرياد ميزنم. بنده و وزرا ساعتها براي رفع همين مساله وقت ميگذاريم. در عين حال بايد حواسمان باشد كه شبكه بانكي شبكه خون اقتصاد كشور است و اكثريت مديران و كاركنان بانكها سالم و دلسوز هستند و چرخش كار خوب است، ولي خلاء هم وجود دارد كه بايد با كمك هم برطرف كنيم.
رييسجمهور با بيان اينكه «همه بايد مراقب باشند كه آبروي افراد بسيار مهم است» يادآور شد: عزيزاني فرمودند كه اگر وزير امروز نيفتد آبروي مجلس ميرود. من به اين مساله اعتقاد ندارم و مطمئنم كه اكثريت مجلس نيز به آن اعتقادي ندارند. تمام حيثيت مجلس ما كه بهترين مجلس دنياست اين است كه روي حق ايستاده و حقطلب و عدالتطلب است و در مقابل مستكبران ايستاده و از حقوق ملت دفاع ميكند. اين مجلس يك مجلس زنده است و ما هر كجا كه لازم است بايد عدالت را اجرا كنيم چراكه آبرو در گرو عدالت است.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات