• دوشنبه / ۴ مهر ۱۳۹۰ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9007-01747
  • خبرنگار : 71290

هدايت‌خواه در گفت‌وگو با ايسنا: كميسيون فرهنگي مجلس اقدام اخير خانه سينما را بررسي مي‌كند

هدايت‌خواه در گفت‌وگو با ايسنا:
كميسيون فرهنگي مجلس اقدام اخير خانه سينما را بررسي مي‌كند

سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس از بررسي اقدام خانه سينما در انتشار بيانيه‌اي در حمايت از مستندسازان بازداشت شده، توسط كميته رسانه اين كميسيون خبر داد.

ستار هدايت‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: اين بيانيه در واقع بيانيه خانه سينماي جمهوري اسلامي ايران نيست، بيانيه خانه سينماي استعمار پير انگليس است.

وي ادامه داد: متاسفانه خانه سينما برخلاف موازين قانوني و منافع ملي به جاي اين‌كه دامن خود را از آلودگي به جاسوسي و حمايت از حركت‌هاي ضدمنافع ملي مبرا كند، از كساني كه در راستاي اهداف استعمار ـ همان‌طور كه وزير اطلاعات اشاره كرد براي يك تشكيلات بهائي، صهيونيستي كار مي‌كردند ـ حمايت كرده است.

وي خاطرنشان كرد: اين موضوع با منافع ملي ناسازگار است و قطعا بايد توسط نهادهاي ذيربط مورد پيگيري قرار گيرد، علاوه بر آن بايد نهاد متولي ذيربط آن يعني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز اقدامات قانوني لازم را براي تجديدنظر در ساختار و تار و پود اين تشكل ـ كه متاسفانه در مقاطع مختلف بيشتر در موضع و محافظ اپوزيسيون به شمار مي‌آيد در حالي كه از امكانات و فضاي فراهم شده توسط جمهوري اسلامي بهره مي‌برد ـ انجام دهد.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود: اين اتفاق در هفته دفاع مقدس رخ داده است؛ هفته‌اي كه يادآور حماسه ملت‌ها و جانبازي و رشادت و شهادت بسياري از جوانان اين ملت در راه حفظ استقلال و هويت ملي و ديني خودشان است. اين موضوع در اين زمان معناي خاصي دارد و مي‌توان گفت اين حركت خيانت به آرمان شهيداني است كه هشت سال براي حفظ تمايت ارضي و استقلال و هويت ديني و ملي اين ملت و كشور جنگيدند و جان خود را فدا كردند و همين امر زشتي و قباحت اين حركت را بيش از پيش روشن مي‌كند.

وي تصريح كرد: اميدواريم اين شرايط فرصتي باشد براي اين‌كه اين نهاد اصلاح شود و اگر اصلاح هم نشود به نظر مي‌رسد كه بايد در اصل هويت وجودي اين نهاد تجديدنظر كرد و ترديد جدي روا داشت؛ بنابراين چگونگي تهيه و فروش فيلم‌ها بايد در نظر گرفته شود؛ لذا در اين زمينه در هر دو صورت مقررات قانوني وجود دارد، بايد اول ديد آيا با مجوز رسمي و به صورت قانوني اين فيلم‌ها تهيه شده است؟ ثانيا مهم است كه به چه كسي فروخته مي‌شود؟

وي گفت: در واقع تمام اين موارد قانون دارد، اين‌گونه نيست كه قانون وظيفه‌اي براي هنرمندان نداشته باشد و آن‌ها آزاد باشند به هر شكلي و از هر راهي ولو غيرقانوني و زيرزميني و با حمايت صهيونيست‌ها و بهائي‌ها پول بگيرند و بعد هم بخواهند براي آن‌ها كار كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha