• دوشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 9006-08350

/لايحه‌ ارزش‌گذاري پول ملي مهرماه در مجلس/ اظهار نظر حسيني درباره اختلاس ميلياردي اخير

/لايحه‌ ارزش‌گذاري پول ملي مهرماه در مجلس/
اظهار نظر حسيني درباره اختلاس ميلياردي اخير

وزير اقتصاد اعلام كرد: رقم اختلاس صورت گرفته در بانك صادرات ايران سه هزار ميليارد تومان نيست.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) شمس‌الدين حسيني با بيان اين‌كه گزارش‌هايي كه به من رسيده نشان مي‌دهد حجم عملياتي كه اختلاس‌گران صورت داده‌اند، سه هزار ميليارد تومان است ولي اين‌كه چه مقداري از آن ال.سي بوده و يا چه مقدار ال.سي واقعي بوده، هنوز مشخص نيست.

وي با بيان اين‌كه تخلفي همراه با تباني در اين بانك صورت گرفته و هم بانك صادرات و هم بانك‌هاي ديگر را تحت تاثير قرار داده است، افزود: با اين وجود خود سيستم نظارتي بانكي اين موضوع را كشف كرده است و اين موضوعي قابل توجه است.

حسيني با تاكيد بر اين‌كه وقتي تخلفي در بانكي رخ مي‌دهد، شناسايي مي‌شود، افزود: نكته‌ مهم اين است كه ما بايد كاري كنيم كه اقدامات پيش‌گيرانه باشد با اين وجود ما در حال ارزيابي موضوع هستيم.

وزير اقتصاد تاكيد كرد: درباره‌ بخشي از اقدامات كه وثيقه دارد، نگراني وجود ندارد، اما دغدغه‌ ما در جايي است كه وثيقه وجود ندارد، با اين وجود اموال اين افراد شناسايي شده و اميدواريم هرچه زودتر مشكل حل شود.

لايحه‌ ارزش‌گذاري پول ملي مهرماه در مجلس

به گزارش ايسنا، وزير امور اقتصادي و دارايي همچنين اظهار اميدواري كرد كه لايحه‌ ارزش‌گذاري پول ملي كه پيش‌نويس آن توسط بانك مركزي تهيه و به دولت ارائه شده است، مهرماه در كميسيون اقتصاد دولت نهايي شده و به مجلس شوراي اسلامي ارائه ‌شود.

حسيني امروز در حاشيه‌ بيست‌ودومين همايش بانكداري اسلامي با اشاره به موضوع طرح تحول بانكي كه هم‌اكنون دولت پيگير آن است، گفت: موضوع زيرساخت‌هاي فني و بانكداري الكترونيك در اين طرح به‌طور جدي مورد توجه است، البته امروز تقريبا همه بانك‌ها در پرداخت‌ الكترونيك مشكلي ندارند و به اين سمت حركت كرده‌اند.

وي افزود: پس از واريز يارانه‌ها در چند ساعت 18 ميليون خانوار بدون كمترين نقصان يارانه‌ خود را دريافت مي‌كنند. هم‌چنين بانك اطلاعاتي مشتريان راه‌اندازي شده، اگرچه تكميل نشده است.

* طرح تحول بانكي

وي دومحور مهم طرح تحول بانكي را استفاده از ظرفيت بانكداري اسلامي و ساماندهي حوزه‌ قرض‌الحسنه دانست و افزود: در گذشته كمتر از 50 درصد منابع قرض‌الحسنه صرف اعطاي تسهيلاتي مي‌شد، اما امروز اين رقم به 70 درصد هم رسيده است.

وي توسعه‌ بانكداري اسلامي و تقويت نظام نظارتي را از ديگر محورهاي طرح تحول بانكي دانست و گفت: اين طرح هم‌اكنون در حال جمع‌بندي است و اميدواريم كار آن در كارگروه مورد نظر در پاييز به نتيجه‌ نهايي برسد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha