• چهارشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۰ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 9006-01116
  • خبرنگار : 71078

دبيركل خانه پرستار: رفع تبعيض در پرداخت كارانه و ساعت كاري از مهمترين مطالبات پرستاران است

دبيركل خانه پرستار:
رفع تبعيض در پرداخت كارانه و ساعت كاري از مهمترين مطالبات پرستاران است

دبيركل خانه پرستار گفت: رفع تبعيض در پرداخت كارانه، مهمترين مطالبه پرستاران است چراكه آنان با وجود سختي كار100 تا 500درصد كمتر از پزشكان عضو هيات علمي دانشگا‌ه‌هاي علوم پزشكي، كارانه دريافت مي‌كنند.

محمد شريفي مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: پرستاران حدود 400 نوع خدمت به بيماران ارائه مي‌كنند و در صف اول پاسخگويي به همراهان بيماران قرار دارند ولي به خدمات آنها توجه لازم نمي‌شود.

وي تاكيد كرد: اختلاف كارانه آنان با پزشكان عضو هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي فاقد مبناي كارشناسي و منطقي است و در هيچ كشوري سابقه ندارد. در اين شرايط ثمره كار پرستاران به سود گروه خاصي تمام مي‌شود.

دبير كل خانه پرستار با اشاره به تفاوت دريافتي پرستاران با كاركنان وزارت علوم اظهار كرد: طبق قانون مديريت خدمات كشوري، دستمزد افراد بايد بر مبناي شاخص‌هايي ماند سختي، پيچيدگي و حساسيت كار آنان محاسبه و پرداخت شود. اين در حاليست كه با وجود سختي، پيچيدگي و حساسيت كار پرستاران، كاركنان وزارت علوم تحت عنوان حق فوق العاده جذب 250 هزار تومان بيش از پرستاران دستمزد دريافت مي‌كنند.

شريفي مقدم با بيان اينكه بين ساعت كاري پرستاران با كارمندان ستادي و اداري نيز تبعيض وجود دارد، گفت: در حالي كه كارمندان وزارت بهداشت، دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و حتي بيمارستانها به علت آلودگي هوا 32 ساعت در هفته كار مي‌كنند ولي پرستاران بايد طي يك هفته 40 تا 44 ساعت به فعاليت بپردازند و زماني كه پرستاران از جمله پرستاران بيمارستان شريعتي به اين امر معترض مي‌شوند مسئولان، كمبود نيروي پرستار را علت كاهش پيدانكردن ساعات كاري پرستاران عنوان مي‌كنند.

دبيركل خانه پرستار افزود: طبق استانداردهاي كشورهاي توسعه يافته در بخش‌هاي عمومي به ازاي هر 4 بيمار يك پرستار بايد خدمات ارائه دهد و اگر 4 بيمار به 8 بيمار افزايش پيدا كند 31 درصد ميزان مرگ و مير بيماران افزايش پيدا مي‌كند. اين در حاليست كه طي شبانه‌روز يك پرستار در بيمارستان شريعتي بايد از 12تا 16 بيمار مراقبت كند.

وي با اشاره به اعتراض‌هاي پرستاران بيمارستان شريعتي با بيان اينكه مطالبات آنها به حق و منطقي است و لازم است مسئولان اين بيمارستان جلساتي را در فضاي آرام تشكيل دهند و مطالباتي كه حل آن‌ها در حوزه اختياراتشان است را بررسي و مطالبات ديگر پرستاران را به وزارت بهداشت منعكس كنند خاطرنشان كرد: ناديده گرفتن پرستاران و احضار آنها به حراست نه تنها مشكل گشا نيست بلكه عوارض خطرناكي مانند كاهش انگيزه پرستاران و خسارت به بيماران را در پي دارد.

شريفي مقدم در پايان گفت:با وجود اعلام رييس بيمارستان شريعتي نسبت به پيگيري مطالبات پرستاران پس از اعتراض آنان نسبت به وجود تبعيض بين پرستاران و ساير گروه‌هاي درماني و ستادي، رياست بيمارستان اقدام خاصي را در اين زمينه انجام نداده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha