• دوشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 9003-14620
  • خبرنگار : 71214

دبير شوراي ملي ايمني زيستي خبر داد: تصويب آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي در جلسه آتي شورا

دبير شوراي ملي ايمني زيستي خبر داد:
تصويب آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي در جلسه آتي شورا

دبير شوراي ملي ايمني زيستي با بيان اينكه بررسي آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي در جلسات هفته گذشته اين شورا به پايان رسيده است از تصويب آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي تا هفته ‌آينده و نهايي شدن و ابلاغ آن با تصويب در جلسات آ‌تي هيات دولت خبر داد.

به گزارش خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عليرضا مرشدي كه در سومين همايش ملي ايمني زيستي و مهندسي ژنتيك سخن مي‌گفت، اظهار كرد: اگر بناست محصول جديدي را مصرف كنيم بايد بر اساس مقررات آ‌يين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي و در راستاي كاهش نگراني مردم در مصرف اين محصولات باشد و اگر قرار است محصولات وارداتي تراريخته را در كشور به مصرف برسانيم بهتر است توليدات داخلي محققان كشور را مصرف كنيم.

وي با اشاره به تدوين پروتكل كارتاهنا درباره ايمني زيستي كه نتيجه تلاش‌هاي بين‌المللي است تصريح كرد: ايمني زيستي، قوانين، تدابير و سياست‌هايي است كه در راستاي كاهش نگراني مردم براي مصرف محصولات تراريخته بايد بدان توجه كرد.

مرشدي در ادامه با بيان اين كه اجرايي شدن اين قانون نيازمند تشكيلاتي مانند سازمان حفاظت محيط زيست، شوراي ملي ايمني زيستي و.... است در خصوص روند تدوين آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي خاطرنشان كرد: بررسي و تصويب آيين‌نامه اجرايي قانون در كار گروه‌هاي تخصصي در هفته گذشته به پايان رسيد كه اميدواريم در جلسه آتي شورا اين آيين‌نامه اجرايي به تصويب برسد تا مشكلات موجود در روند توليد محصولات تراريخته در كشور از بين رود.

دبير شوراي ملي ايمني زيستي درباره فعاليت‌هاي انجام شده در دبيرخانه اين شورا اظهار كرد: تشكيل جلسات كميته تخصصي ايمني زيستي، تشكيل كار گروه تخصصي، برگزاري اولين جلسه هم‌انديشي ايمني زيستي، بررسي پروتكل الحاقي ناكويا – كوالالامپور و تهيه پروژه توانمندسازي با 1700 هزار دلار بودجه از اقدامات انجام شده دبيرخانه شوراي ملي ايمني زيستي بوده كه اميدواريم بتوانيم ضمن تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي اجرايي قانون ملي ايمني زيستي در هفته‌هاي آتي و پيگيري پيشنهادهاي هيات ايراني در اجلاس پنجم و پروتكل الحاقي ناكويا – كوالالامپور، اجرايي شدن پروژه توانمندسازي و كارگروه ‌هاي آموزشي منطقه‌اي را در جهت رفع نگراني مردم از مصرف محصولات تراريخته به عنوان وظيفه اصلي دبيرخانه دنبال كنيم.

مرشدي تصريح كرد: در شرايط فعلي از طرفي شاهد ورود محصولات تراريخته در قالب روغن،‌ ذرت، سويا و ... به كشور هستيم و ازطرفي جلوي توليد اين محصولات علي‌رغم وجود پتانسيل و ظرفيتهاي آن گرفته شده است كه اميدواريم با تصويب، نهايي شدن و ابلاغ آيين‌نامه اجرايي قانون ملي ايمني زيستي به جاي وارد كننده به كشوري توليدكننده و صادر كننده محصولات تراريخته تبديل شويم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha