رييس پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) از راهاندازي وبسايتي ويژه جهت اعلام روزانه توليدات علمي نمايه شده ايران در پايگاههاي ISC و ISI خبر داد.
دكتر جعفر مهراد در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: براي اينكه جامعه علمي ايران در جريان ميزان توليدات علم دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي قرار بگيرند، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام به درخواست معاونت پژوهشي و فنآوري وزارت علوم، سيستمي را طراحي كرده كه بر اساس آن توليدات علمي نمايه شده ايران در پايگاههاي ISI و ISC بهصورت روزانه نمايش داده ميشود.
وي افزود: اين سايت به گونهاي طراحي شده كه مقايسه توليدات علم ايران در دو نظام استنادي علوم جهان اسلام (ISC) و موسسه بينالمللي اطلاعات علمي (ISI) را امكانپذير كرده و دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي ميتوانند با توجه به اين سيستم عمل ارزيابي و خود مقايسهاي را انجام دهند تا دانشگاههاي پيشتاز را بشناسند.
به گفته مهراد نشاني اين وب سايت و آغاز به كار آن فردا به طور رسمي اعلام خواهد شد كه لينك آن در سايت پايگاه استنادي علوم جهان اسلام به نشاني WWW.ISC.gov.ir قابل دسترسي خواهد بود.
رييس پايگاه استنادي علوم جهان اسلام با اشاره فعاليت اين پايگاه براي حضور فعال در عرصه كشورهاي اسلامي تصريح كرد: با توجه به تلاش جمهوري آذربايجان جهت اثرگذاري و اثربخشي در ISC و بازديد رييس دانشگاه ايالتي باكو از پايگاه استنادي علوم جهان اسلام واظهار علاقهمندي جهت گسترش ISC به جمهوري آذربايجان و سپس به ساير كشورهاي ترك زبان شمال ايران قرار است تفاهمنامه همكاري مشتركي بين اين پايگاه دانشگاه ايالتي باكو به زودي منعقد شود.
وي افزود: بر اساس اين تفاهمنامه دانشگاه ايالتي باكو به عنوان نماينده ISC در كشورهاي شمال ايران تعيين ميشود و البته در سال اول تنها نشريات علمي جمهوري آذربايجان در دفتر ISC در دانشگاه ايالتي باكو پردازش ميكند.
مهراد ادامه داد: چنانچه انجام اين بند از تفاهمنامه موفقيتآميز باشد، دفتر ISC در اين دانشگاه از سال دوم نشريات علمي تركيه را تحليل استنادي ميكند و پس از ارزيابي و كسب موفقيت در انجام اين كار به اين دفتر اجازه داده ميشود كه از سال سوم كشورهاي قزاقستان، قرقيزستان، ازبكستان و تركمنستان را نيز تحت پوشش در بياورد.
انتهاي پيام
نظرات