نشانههاي گرمازدگي و روش مقابله ورزشكاران با آن
يک کارشناس آسيب شناسي ورزشي گفت: گرمازدگي اغلب در افرادي رخ مي دهد که حين ورزش شديد در يک محيط گرم و مرطوب آب زيادي از بدن را از طريق تعريق از دست ميدهند و دچار افزايش دماي دروني بدن مي شوند.
شهريار عباسيان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار كرد: به دنبال از دست دادن آب و نمک طي تعريق، چنانچه فرد دريافت مايعات کافي نداشته باشد مستعد گرمازدگي مي شود، چرا که تعادل آب و املاح بدن بهم مي خورد و همين امر وي را مستعد اختلال در تنظيم دماي بدن مي کند.
عباسيان در ادامه تصريح کرد: پريدگي رنگ پوست، سر درد، تعريق شديد، سرگيجه، تشنگي، افزايش دما و ضربان قلب از جمله مهمترين علائم و نشانه هاي گرمازدگي هستند.
وي گفت: در موارد خفيف استراحت در محيط خنک، نوشيدن مايعات خنک حاوي املاح کافي، خروج لباس فرد گرما زده و عدم مصرف نوشيدني هاي حاوي کافئين مي تواند در بهبود فرد گرما زده نقش دادشته باشد و در غير اين صورت بايد به سرعت به پزشک مراجعه کرد.
عباسيان در خاتمه تاکيد کرد: در افرادي که سابقه اين مشکل را دارند، بايد از ورزش در محيطهاي گرم و مرطوب يا ورزش شديد بدون آمادگي متناسب پرهيز کنند. همچنين در هنگام ورزش بايد به تناسب در محيط استراحت کنند تا دماي بدن کاهش يابد و مايعات نيز به اندازه کافي مصرف شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات