• دوشنبه / ۸ فروردین ۱۳۹۰ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 9001-00827

افزايش آلودگي مواد غذايي ژاپن به مواد راديواكتيو

دولت ژاپن به افزايش آلودگي مواد غذايي توليدي اين كشور به مواد راديواكتيو اعتراف كرد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تاكو اوهارا يك مقام مسئول در وزارت بهداشت، كار و رفاه ژاپن در اين باره گفت: تعداد مواد غذايي آلوده شده به مواد راديواكتيو در ژاپن افزايش يافته است. ژاپن در حال ورود به سومين هفته‌ مبارزه با بزرگترين بحران هسته‌اي در اين كشور بعد از فاجعه‌ چرنوبيل در شرق اروپاست. تاكنون آلودگي راديو اكتيو در حدود 99 محصول غذايي شامل شير و سبزيجات در توكيو، پايتخت ژاپن و پنج شهر ديگر در شمال و شرق اين كشور مشاهده شده است. تاكنون تعدادي از كشورهاي جهان مانند سنگاپور، كره جنوبي و بلغارستان واردات انواع محصولات غذايي از ژاپن به ويژه محصولات دريايي را ممنوع كرده‌اند. به گزارش بلومبرگ، ژاپن در سال گذشته ميلادي 481 ميليارد ين صادرات محصولات غذايي داشت. اين رقم 0.7 درصد از كل صادرات اين كشور را شامل مي‌شود. انتهاي پيام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha