وزير نيرو: آمادهايم 15ميليارد دلار پروژه را با چينيها مشاركت كنيم
ايران در زمان کنوني 15 ميليارد دلار پروژه مشترک با چين آماده و در دست اجرا دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزير نيرو با بيان اين مطلب در مراسم امضاي قرارداد ساخت و اجراي سد و نيروگاه بختياري گفت: با تلاش هاي صورت گرفته سدهاي گتوند، سيمره و سياه بيشه نيز در دولت دهم به بهره برداري خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينكه با احداث سد بتني دو قوسي بختياري، يکي از تاسيسات بزرگ سازه اي جهان در ايران رقم خواهد خورد، افزود: سد بختياري بلندترين سد بتني جان است که در اختيار بشر قرار خواهد گرفت.
نامجو با اشاره به اينکه ساخت اين سد يک افتخار براي ايران و چين است، افزود: شرکت چيني از ميان گزينه هاي بسياري انتخاب شده و يکي از بهترين سازندگان سد در جهان است.
وي با تاكيد بر اينكه در هيچ دورهاي به اندازه عملكرد دولت دهم در ساخت سد و نيروگاه درخشان نبوده است، افزود: از کارهاي مهم وزارت نيرو در سال جاري آبگيري سد کارون 4 و افزودن بيش از چهار هزار مگاوات به ظرفيت برق کشور بوده است.
نامجو توانمندي ساخت سد توسط ايران و چين را ستود و گفت: ايران در زمان کنوني 15 ميليارد دلار پروژه مشترک با چين آماده و در دست اجرا دارد.
وي ابراز اميدواري کرد که سد بختياري بتواند با کيفيت و مطلوبيت و به موقع در اختيار مردم قرار گرفته و انتظارهاي موجود را برطرف کند.
نامجو همچنين اضافه کرد: با اجراي اين سد فعاليت هاي مشترک ايران و چين گسترش خواهد يافت.
وزير نيرو ادامه داد: اميد است مشارکت و همکاري دو طرف در کشور هاي ثالث نيز صورت گيرد که دور از انتظار نخواهد بود.
* * سفير چين در ايران:
سد بختياري تكنولوژي سد دنيا را ارتقا ميبخشد
سفير چين در ايران نيز در اين مراسم با اشاره به همكاري مثبت ايران و چين در ساخت سد بختياري، تاكيد كرد: اين سد بدون شك تكنولوژي ساخت سد دنيا را ارتقا ميبخشد.
يي هونگ يانگ در مراسم امضاي قرارداد سد و نيروگاه بختياري تاكيد كرد: امضاي اين قرارداد نشاندهنده گامي است مثبت در همكاري دوكشور در حوزه اقتصادي است.
وي با تشكر از دولت ايران و وزارت نيرو و اشاره به ويژگي هاي مشترك تمدني دوكشوري كهن هماكنون در حال توسعه هستند، درباره شركت ساينا هايدرو كه از طرف چين در سد بختياري مشاركت خواهد كرد گفت: اين شركت با 61 سال سابقه و پيشرفته ترين تكنولوژي در سدهاي آبي در اجراي اين پروژه موفق خواهد بود.
همچنين در ادامه سونگ هونگ شويي، معاون شركت ساينا هايدرو نيز از سد بختياري به عنوان پروژهاي ياد كرد كه در تاريخ سدسازي دنيا باقي خواهد ماند و تاكيد كرد: ساينا هايدرو بزرگترين سازنده سد و نيروگاههاي برقآبي جهان است و داراي جديدترين تكنولوژي سد دنيا با بهرهگيري از دانش روز جهان به شمار ميرود.
وي با اشاره به اينكه اين شركت در چين مجري بيش از 70 درصد از سدهاي بزرگ و متوسط است، از فعاليتهاي ساينا هايدرو در 54 كشور جهان خبر داد و افزود: اين شركت همچنين سهمي 50 درصدي از سد و نيروگاههاي برقآبي دنيا را در اختيار دارد.
اين مقام چيني افزود: تضمين ميكنيم كه سد بختياري را در موقع مقرر و با ضمانتهاي كيفي و كمي لازم به پايان برسانيم و باتوجه به بزرگي و اهميت پروژه، زبدهترين و خبرهترين گروههاي مهندسي خود را به ايران ميفرستد و در اين راه اميدواريم از پشتيباني دولت ايران هم برخوردار باشيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات