مسوول نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي فارس: ريشه زمينخواري را در ارتباط برخي مسوولان با زمين خواران جستوجو كنيد
مبارزه با پديده زمينخواري بايد با جديت پيگيري و ريشهيابي شود و در اين راه نبايد هرگز خسته شد که اين امر واجب شرعي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، آيتالله «علي شيخ موحد»، مسوول نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي فارس در ديدار فرماندار شهرستان و جمعي از مديران با وي با بيان اين مطلب گفت: در مواردي که با مفاسد روبهرو هستيم، همچون زمين خواري بايد با همت و جديت برخورد شود و اگر بخواهيم در اين مبارزه موفق باشيم، ضروري است که اين مشکل ريشه يابي شده و مسبب و مقصر اصلي مشخص شود.
آيتالله شيخ موحد افزود: پديده زمين خواري پديدهاي عادي همچون سرقت از طلا فروشي نيست که کسي با زور اسلحه اقدام به سرقت و پايمال کردن حق کسي كند بلکه بي شک در اين پديده مسئولان نيزبا زمين خواران همراه بودهاند.
وي با بيان اينكه زمين توسط مسوول به زمين خوار داده ميشود، ابراز عقيده كرد: هر چه مفاسد در باب زمين وجود دارد مسبب اصلي مسولان وقت هستند چون كسي نمي تواند زمين را به زور تفنگ از مسوولي بگيرد.
وي با تأكيد بر لزوم شناخت ريشههايي که پديده زمين خواري را ايجاد کرده است، افزود: روزي فردي آمد و گفت براي حل مشکل زمينم که حق طبيعي من نيز هست، مسئولي درخواست وجه نقد کرده است، من گفتم اين پرداخت حرام است و او پاسخ داد اگر پرداخت نکنم حقم از دستم ميرود، پس در انتخاب مسوولان و بررسي عملکرد مسئولان بايد نظارت شود تا خداي نکرده حقي پايمال نشود.
نماينده سابق مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي تصريح کرد: بحث زمين خواري و ريشه اين فساد از مسوولان و ارتباط آنها با زمين خواران ايجاد شده و شما بايد اين برخورد را با جديت ادامه دهيد و ايمان داشته باشيد که پيروز خواهيد شد. از اينکه از شما انتقاد کنند هراسي نداشته باشيد و بدانيد اگر به شما اعتراض ميشود، مشخص است كه كارتان درست بوده است.
اين استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: بدون ذكر اسم ميگويم؛ زماني شخصي زميني را مربوط به سازمان تبليغات در مرودشت فروخته و چكهايش را گرفته بود، پيگيري كرديم و متوجه شديم فرد مذكور با اين چكها آپارتمان خريده بود. آن فرد ميگفت زمين را نفروختم. فلذا ما هم سندي به او نداديم، پس از آن يك بزرگواري نوشت حضرت آيتالله فلان، حكم اين را صادر نكن، من هم نوشتم بزرگوار اين تخلفات اين آقاست. حالا شما هر كاري ميخواهيد بكنيد. او وقتي ديد كارش نميشود جواب داد و مشكلات او همچنان ادامه دارد.
آيتالله شيخ موحد در بخش ديگري از سخنان خود نيز اظهار كرد: من زميني را سراغ دارم که نقشه اصلياش ملي است ولي نقشه جعلي و دومي از آن تهيه شده که در آن تكهاي از اراضي ملي مستثنا واقع شده است. خدا خواسته و نقشه اصلي آن كه كسي از آن خبر نداشته و در حراست بوده پيدا شد. دادگاه اين مساله را فهميده و من هم بعداً خصوصي ميگويم كه مستندانش چه كسي است و چه كسي براي اين آقا امضاء كرده است. جاي تعجب است مسوول برايش امضاء كرده، مسوول كه طلا فروش نبوده است، اين نامه را نوشته ومثلاً اعلام كرده فتوگرافي جعلي قبول است لذا بايد به سراغ اين مسوول رفت نبايد ترسيد.
مسوول نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي فارس گفت: من اميدوارم موفق باشيد، سجيه شما و زندگي شما هم دليل بر همين است پس به سراغ مسوولان برويد. به همين اداره جهاد كشاورزي هم برويد. سراغ همه مسوولان درتمام ادارات برويد.
وي سپس به فرمايشي از حضرت امام (ره) خطاب به شهيد بهشتي اشاره کرد و گفت: حضرت امام ره فرمودند اگر ميخواهي نگويند مرگ بر بهشتي برو و در خانه بخواب.
آيتالله شيخ موحد ادامه داد: بي شک شما کارتان را درست انجام دادهايد که صداي متخلفان و اعتراض آنها بلندشده است.
وي خطاب به فرماندار شيراز گفت: از نوع نگاه و زندگي شما مشخص است که در برخورد با زمين خواري و مفاسد اقتصادي جدي هستيد و من هم در اين راستا برايتان آرزوي موفقيت دارم.
وي اضافه کرد: از تهديد و هياهو نترسيد که مقابله با زمين خواري واجب شرعي است و در اين راه بايد تمام ريشهها و مقصرها معرفي شوند.
آيتالله شيخ موحد افزود: در اين راستا کاري نداشته باشيد که شخص متخلف چه کسي هست و چه ريشه اي دارد و به چه گروهي وابسته است بلکه عوامل زمين خواري را بدون ترس از نامشان به مردم معرفي کنيد.
وي اظهار كرد: در جمهوري اسلامي که نميشود با شراب خواري، زمين خواري و اموال بيتالمال را به نفع خود بهره برداري كرد، به همين دليل سودجويان محاسن ميگذارند، تسبيح مياندازند و وجوهات ميدهند.
وي ادامه داد: من روزي به يکي از بزرگواران گفتم فردي که در بيت شما رفت وآمد دارد، داراي شبهاتي است که دوستان ما در بيرون از منزل شما متوجه اين شبهات شدهاند اما متاسفانه ايشان توجهي نکردند و بعد از مدتها نتيجه اش را همگان مشاهده كردند.
آيتالله علي شيخ موحد اظهار كرد: بايد با بررسي دقيق و ريشه يابي علمي عملکرد مسوولان را بررسي کرده چرا که در ارتباط با مفاسد اقتصادي از جمله زمين خواري مسوولان مقصر بودهاند.
به اعتقاد وي نبايد مسوولي انتخاب شود که در مورد او شبههاي وجود داشته باشد، بلکه بايد به گونهاي در انتخاب مسوولان برخورد شود که همه بدانند شهر صاحب دارد.
آيتالله علي شيخ موحد تصريح کرد: آقاي فرماندار شما نبايد خسته شويد، نبايدعقب نشيني کنيد اگر خسته نشويد قطعا پيروز خواهيد شد.
وي خطاب به فرماندار شيراز عنوان کرد: کساني که امروز از حرفهاي شما ناراحت ميشوند و واکنش نشان ميدهند چه بسا به واسطه ارتباطي كه با برخي مسوولان و مقامات دارند جلوي شما قرار مي گيرند فلذا لازم است شما سبب و نقطه اصلي را بيابيد تا بتوانيد جلوي زمين خواران بايستيد.
آيتالله علي شيخ موحد تصريح كرد: در مبارزه يا اعتراض با مواردي همچون زمين خواري بايد به موقع و قاطعانه برخورد کرد.
وي سپس با اشاره به ويژگي منحصر به فرد مقام معظم رهبري در شناخت حاکميت اظهار كرد: ايشان در سفر پر خير و برکت خود به شيراز پس از شنيدن اعتراضات روحانيت نسبت به يکي از پروژههاي شهر گفتند: هر کاري را بايد در وقت خود انجام داد اگر شما نسبت به اين پروژه اعتراض داشتيد بايد همان موقع اعلام ميکرديد نه حالا که سه استاندار و وزير آن را تائيد کرده و امضا كردهاند.
آيتالله علي شيخ موحد خاطر نشان كرد: من به عنوان فرد عاشق نظام اسلامي و يک طلبه هشدار ميدهم که در اينگونه موارد نبايد تسامح کرد و زميني که 40 سال جزو منابع ملي بوده است را با يک امضاء به دست عده اي خاص سپرد.
آيتالله علي شيخ موحد تصريح کرد: اگر در انتخاب مسوولان و سابقه ديني انها دقت شود ديگر مسوولي با يک امضاء ميلياردها تومان پول از بيتالمال را جابجا نميکند.
وي بيان كرد: در اين جهاد هم همين طور است. مييند كسي را مسوول جائي ميكنند كه ميتواند ميلياردها تومان را با يك امضا جابجا كند ولي سوال نميكنند كه اين سابقهاش چيست؟ چه كار كرده؟ كجا بوده؟ و چقدر سابقه ديني دارد؟
وي با اشاره به طولاني شدن دوران مديريتي برخي از مسئولان ادامه داد: وقتي مسولي به اشتباه انتخاب ميشود و يک دوره طولاني مدير يک دستگاه ميماند در پايان به سختي ميتوان مشكلات ايجاد شده توسط آن مدير را حل كرد.
مسوول نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي فارس اضافه کرد: درست است که در بحث مبارزه با زمين خواري زمان زيادي را از دست دادهايم اما اکنون نيز دير نيست و هم مسوولان و هم سودجويان بايد بدانندکه ديگر فضا براي زمين خواري امن نيست.
«حسين قاسمي»، فرماندار شهرستان شيراز نيز در اين ديدار با اشاره به مشكل زمين خواري در شيراز گفت: يكي از مشكلاتي كه از گذشته در فارس و شيراز وجود داشته بحث زمين خواري است.
او ادامه داد: بحث زمين خواري بحث امروز و ديروز نيست و اين پديده شوم از سال ها قبل به صورت غده چركيني درآمده كه براي درمان آن همت همه جانبه ميطلبد.
فرماندار شيراز اضافه كرد: عده اي اراضي بيتالمال را غصب و تصرف كردند و برخي اراضي كه كاربري كشاورزي و زراعي داشته را خود سرانه تغيير كاربري داده و تبديل به ويلا كردهاند كه اين مساله باعث هرج و مرج شده و ضربه سنگيني به بخش كشاورزي و زراعي شهرستان وارد كرده است.
قاسمي با اشاره به اراضي بسيار خوبي كه در نقاط مختلف شيراز از جمله قلات، سياخ دارنگون،كهمره سرخي، گويم، دو كوهك، قصر قمشه و صدرا موجودبوده كه مورد دستبرد قرار گرفته است، اظهار كرد: يكي از تبعات منفي ناشي از اين دستبردها آسيب ديدن سرمايهگذاري مولد در استان فارس و شيراز است و اين اقدام زمين خواران باعث شده است كه فضاي شهرستان به جاي حركت به سمت انجام كارهاي عميق صنعتي و كشاورزي به سمت بورس بازي زمين سوق داده شود.
وي اضافه كرد: نتيجه اين بورس بازي نيز افزايش و بالا رفتن قيمت زمين و مسكن بوده است.
فرماندار شيراز متذكر شد: رواج پديده زمين خواري و سودجويي عده اي توان شهرستان شيراز را به سمت يك مسير غيرزاينده اي پيش برده است.
وي با بيان اينكه بيش از 5هزار ميليارد تومان از اراضي شهرستان شيراز تصرف شده گفت: در اين راستا دستگاه قضايي زحمت كشيده و پارهاي از تصرفات را به بيت المال بازگردانده است.
قاسمي در ادامه با اشاره به ورود رييس كل دادگستري فارس در راستاي مقابله با بحث زمين خواران گفت: زمين خواري در شيراز فساد اقتصادي اكبر است و در اين راستا قضات زحمتكش، انقلابي، متعهد و متدين احكام خوبي را صادر كردهاند كه پارهاي از اين احكام توسط دستگاههاي متولي اجرايي شده و برخي از آنها صرفا به صورت صوري و روي كاغذ اجرا شده و كماكان زمين ها در اختيار متصرفان است كه با ورود رييس كل دادگستري استان اقدامات خوبي در اين راستا صورت پذيرفته است.
وي ادامه داد: جا دارد دستگاههاي اجرايي در اين زمينه حساسيت بيشتري از خود نشان دهند.
فرماندار شيراز اظهار كرد: همان طور كه در روز معارفهام اعلام كردهام مبارزه با زمين خواري از اولويت كاري من است.
وي ادامه داد: اعتقاد من بر اين است مبارزه با فساد و زمين خواري در درجه اول وظيفه دولت و دستگاه اجرايي است در همه دنيا نيز همين گونه است و بخش برخورد قضايي مرحله آخر است.
وي با تاكيد بر پيشگيري از بروز حادثه و جرم اظهار كرد: نبايد منتظر ماند اتفاقي بيفتد بايد پيشگيري كرد و اين جرات را از زمين خواران و كساني كه قصد دست اندازي به بيت المال را دارند، گرفت.
وي يادآور شد: وقتي احساس شود محكم و قاطع جلوي آنها ايستادهايم قطعا خيليها جرات نميكنند، به فكر دست اندازي بيفتند.
فرماندار شيراز با اشاره به اظهار نظر برخي كه مي گويند شما چه كار داريد كه در اين رابطه موضع مي گيريد؟ گفت: اموال بيت المال است و من به عنوان يك مسئول دولتي مسئوليت قانوني و شرعي دارم كه اجازه ندهم اموال دولت به غارت برود.
وي تصريح كرد: اعتقادم بر اين است اگر با فساد به صورت جدي مبارزه نشود مردم نسبت به نظام بدبين ميشوند.
قاسمي تصريح كرد: نظام نبايد به خاطر عملكرد برخي مديران كم تحرك هزينه بپردازد.
وي اضافه كرد: فلسفه انقلاب براي اين نيست كه گروهي بروند و گروهي ديگر بيايند بلكه فلسفه انقلاب جايگزيني ارزش هاي الهي به جاي ارزش هاي طاغوتي است.
قاسمي با اشاره به حمايت توده مردم در بحث مقابله با زمين خواران اظهار كرد: تودهها از اجراي عدالت خوششان مي آيد واگر صاحبان نفوذ ناراحت ميشوند دليلش اين است كه راه خواص از مردم جداست.
قاسمي ادامه داد: من قبل از اينكه فرماندار شيراز باشم يك پاسدار هستم و مبارزه با مفسدان جزء اصول پاسداري از انقلاب اسلامي است.
فرماندار شيراز با اشاره به فشارها و تهديدها عنوان كرد: مبارزه با مفت خورها و گردن كلفتها جزو اصول ماست.
وي بيان كرد: آمريكا و انگليس و غرب نتوانستند پاسداران را به زانو در بياورند چه برسد به اين افراد زمين خوار و مفسد.
قاسمي با بيان اينكه دست نياز خود را به سمت روحانيت دراز كردهايم اذعان كرد: در اين جنگ نابرابر از روحانيت ميخواهيم كه ما را ياري دهند.
وي افزود: هر جا روحانيت پيشگام بوده است موفقيت حاصل شده و تنها با ياري روحانيت است كه ميتوان غده سرطاني زمين خواري را ريشه كن كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات