استاندار تهران: بخش پژوهش در طرح هدفمندي سازي يارانه ها به كمك خانوادهها بيايد دولت در حوزه پژوهش، سياستگذار و جاده صافكن بخش خصوصي باشد
استاندار تهران با بيان اين كه اگر خانوادهها نتوانند مصارف خود را مديريت كنند ممكن است با اجراي طرح هدفمندي سازي يارانه ها دچار مشكل شوند اظهار كرد: بخش تحقيقات بايد هم در حوزه فناوري و صنعت و هم در خانوادهها و معيشت اقتصادي آنها به كمك بيايد تا بتوان از اين مرحله خطير عبور كرد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمدن طي سخناني در يازدهمين جشنواره پژوهش و فناوري استان تهران كه در دانشگاه علم وصنعت برگزار شد اظهار كرد: در روزهاي اخير چند اتفاق مهم در كشور رخ داد كه نگاهها را به خودش جلب خواهد كرد. يكي از اين اتفاقات طراحي و تدوين الگوي ايراني – اسلامي پيشرفت است كه جمعي از اساتيد در خدمت مقام معظم رهبري اولين نشست بررسي اين الگو را برگزار كردند.
به گفته تمدن، الگوي ايراني – اسلامي پيشرفت، راه رسيدن به قلههايي است كه در سند چشمانداز تعيين شده است.
استاندار تهران تصريح كرد: نگاه مقام معظم هبري به موضوع الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، داراي اين پيام است كه نظام جمهوري اسلامي ايران براي آينده توسعه و تعالي ملت ايران و رسيدن به نقطهاي كه شايستهي نظام است طرح و برنامه دارد.
وي خاطرنشان كرد: اتفاق مهم ديگري كه در چند هفته اخير رخ داد تصويب برنامه پنجم توسعه بود كه دولت پس از مدتها تلاش و كار آن را به مجلس تقديم كرده بود. اين برنامه در استمرار برنامههاي اول تا چهار است كه افق توسعه كشور را در همه زمينهها ترسيم ميكند.
تمدن تصريح كرد: در فصل سوم برنامه پنجم توسعه كه اميدوارم هر چه زودتر ابلاغ شود نكات مهمي در عرصه پژوهش مطرح شده كه توجه ويژهاي به تحول بنيادي در نظام آموزشي كشور دارد. در بخشهاي ديگري از برنامه پنجم توسعه، حمايت مالي از آموزش و پژوهش در گرايشهاي تخصصي علوم و توجه به خريد نتايج محصولات از سوي دستگاهها مورد توجه است.
تمدن گفت: اتفاق سومي كه در روزهاي اخير در كشور رخ داده و تصور ميكنم پس از وقوع انقلاب اسلامي حركتي كم نظير به شمار ميرود، آغاز طرح تحول اقتصادي در بخش هدفمند كردن يارانه هاست.
استاندار تهران با بيان اين كه هدفمندسازي يارانهها از طرح بزرگ تحول اقتصادي آغاز شده است، گفت: باقيمانده اصلاحاتي كه در فضاي اقتصادي كشور رخ خواهد داد يكي پس از ديگري آماده اجرا است كه در صورت اتصال آنها به هم انقلاب اقتصادي رخ خواهد داد.
وي با اشاره به فعاليت 20 هزار واحد صنعتي در استان تهران افزود: با فرآيندي كه در نظام اقتصادي كشور آغاز شده واحدهاي صنعتي ديگر نميتوانند بدون اصلاح تكنولوژي، روش ها و راههاي رسيدن به صحنههاي رقابت در عرصه بينالمللي ادامه دهند و تكنولوژيهاي پرمصرف و كم بهره نميتواند ضامن حيات آنها باشد.
به گفته استاندار تهران بخش دولتي بايد بيشتر سياستگذار و نظارهگر فعاليت بخشهاي خصوصي باشد و نبايد مستقيما وارد بحثهاي پژوهشي شود و تنها بايد مسير را آنها هموار كرده و به نوع جاده صاف كن اين مجموعه باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات