• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۸۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8909-11131

/سفر استاني به مركزي/ رييس‌جمهور /2/: رشد جمعيت هيچ‌گاه از نظر من موضوعي منفي‌ نيست هيچ وقت نمي‌خواهم به سمتي بروم كه بگو مگو درست شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس‌جمهور در ادامه درباره‌ي بودجه‌ي فرهنگي گفت: بودجه‌ي خيلي خوبي در حدود 2 هزار ميليارد تومان به فرهنگ اختصاص داده‌ايم و بهترين كساني كه در خط مقدم فرهنگي مي‌توانند فعاليت كنند، دانشجويان هستند.

وي ادامه داد:چون روحيه‌ي خود من هم دانشجويي است، هيچ وقت نمي‌خواهم به سمتي بروم كه بگو مگو درست شود. ما به دنبال ساختن و پيشرفت هستيم. در كشور كارهاي خيلي زيادي وجود دارد. بعضي وقت‌ها من شرمنده‌ي همكارانم مي‌شوم. آن‌قدر كار مي‌كنند كه وقتي به خانه مي‌رسند بيهوش مي‌شوند. نمي‌خواهم بگويم كه دولت در اداره‌ي كشور تنهاست، كه البته تنهاست، اما بايد همه خود را براي كارهاي بزرگ آماده كنيم و كشور را بسازيم.

احمدي‌نژاد در ادامه به مشكلات بخش مسكن اشاره كرد و گفت: مشكل مسكن در كشور ما خيلي طولاني است. هر چند سال يك بار مسكن با افزايش قيمت مواجه مي‌شود كه يك بار آن در اوايل دولت نهم اتفاق افتاد، البته برخي آن را تشديد كردند و تبديل به يك جنگ تمام‌عيار عليه دولت نمودند. وي افزود:من در آن زمان در جلسات شوراي عالي مسكن گفتم بياييد يك بار براي هميشه مشكل مسكن را در كشور حل كنيم كه برخي گفتند چنين چيزي شدني نيست و مي‌گفتند كه با دادن وام‌هاي اجاره و يا كارهاي كوتاه‌مدت، بازار مسكن را آرام كنيد، اما من اصرار داشتم كه مسكن‌سازي در مقياس ميليوني را شروع كنيم. در ابتداي دولت نهم از همكاران خواستم كه سالي 200 هزار مسكن روستايي ساخته شود كه اين مساله تا امروز محقق شده است. از امسال خواستم كه اين رقم به 400 هزار واحد مسكن در روستاها افزايش يابد تا بتوانيم در عرض 10 سال كل روستاها را نوسازي كنيم. به لطف خدا در پايان دولت دهم مشكل مسكن را حل خواهيم كرد تا هركس ازدواج كرد خانه‌اي براي زندگي داشته باشد.

وي همچنين به بحث رشد جمعيت اشاره كرد و گفت: برخي رشد جمعيت در كشور را منفي مي‌دانند، اما من با اين مساله مخالفم. رشد جمعيت هيچ‌گاه از نظر من موضوعي منفي نيست. نگاهي به زندگي بزرگان كه بيندازيد، متوجه مي‌شويد كه آنها در خانواده‌هاي پرجمعيت بزرگ شده‌اند. چه كسي مي‌گويد كه رشد جمعيت موجب فقر است؟ بحث كنترل جمعيت از ابتدا در اروپا مطرح شد كه به دليل رشد منفي جمعيت‌شان با موج مهاجرت به داخل كشورشان روبه‌رو هستند و اين مساله موجب مي‌شود كه بافت جمعيتي‌شان تغيير كند.

رييس‌جمهور درباره‌ي بيكاري نيز گفت: وقتي ما دولت را به دست گرفتيم 3 ميليون در كشور بيكار داشتيم و قرار بود سالانه 700 هزار شغل در كشور ايجاد شود كه البته اين رقم تا پايان برنامه‌ي چهارم بايد به 870 هزار شغل در سال مي‌رسيد. ما امروز با 2 ميليون و 300 هزار بيكار مواجه هستيم و تلاش داريم تا پايان دولت رقم بيكاري را به صفر برسانيم.

احمدي‌نژاد همچنين با اشاره به صندوق توسعه‌ي ملي گفت: ما اساسنامه‌ي صندوق توسعه‌ي ملي را در ارديبهشت ماه با فوريت به مجلس داده‌ايم كه قرار بود طي يك ماه آن را به تصويب برسانند، اما به هر دليلي تا كنون اين مساله محقق نشده است. ما با استفاده از اين صندوق مي‌توانيم 700 هزار شغل در سال بيشتر از آن‌چه پيش‌بيني شده بود ايجاد كنيم.

وي در ادامه گفت: البته بين قوا تقسيم كار شده است و به نظر من ساز و كارهاي تعيين شده در اين زمينه عالمانه نبوده است؛ چرا كه اين ساز و كارها از 100 سال پيش تا كنون تغيير نكرده؛ در حالي كه در طول اين سال‌ها همه‌ي كارها پيچيده‌تر شده است و من در نامه‌اي كه خدمت مقام معظم رهبري نوشتم با اين هدف بود كه مي‌خواستم براي باز شدن برخي از گره‌ها تدبيري صورت گيرد.

رييس‌جمهور تصريح كرد: به نظر من مي‌شود مشكلات را حل كرد. اگر مانع نشوند و بشود جلوي برخي لفت و ليس‌ها را گرفت، مي‌توان كاري كرد كه هيچ بيكاري در كشور وجود نداشته باشد. آقايي وجود دارد كه 180 ميليارد تومان از بانك پول گرفته، اما آن را پس نمي‌دهد و وقتي مي‌گوييم كه بانك از او شكايت كند، مي‌گويند كه او تخلفي نكرده است، حتي خلاف شرعي هم مرتكب نشده، بلكه تنها نقض عهد كرده است. اين در حالي است كه بسياري از جوانان ما نيازمند منابع براي فعاليت هستند. وي ادامه داد:دولت فشار وارد مي‌كند كه بتواند اينها را برگرداند، در بنگاه‌هاي كوچك چند صد هزار طرح در نوبت هستند، اما منابع نداريم كه به آنها بدهيم. به فضل الهي ما كار خود را انجام مي‌دهيم، اما بدانيد كه كار سخت است و ما تلاش داريم كه حداقل ساحت دولت را از اين مفاسد پاك كنيم. اين يك مبارزه‌ي تمام‌عيار است.

احمدي نژاد در ادامه به بيان خاطره‌اي پرداخت و گفت: فردي نزد من آمده بود و مي‌گفت كه دو جناح در كشور وجود دارند كه براي بقاي انقلاب بايد كار كنند، وقتي مردم از يكي از آنها خسته شد ،سراغ آن يكي بروند و از من خواست كه شركت‌هايي را از وزارت نفت به قيمت دفتري به آنها واگذار كنم كه آنها هم با اداره‌ي آن بتوانند هزينه‌هاي جناح خود را تامين كنند كه من هم به او گفتم يك ليست از اين شركت‌ها را به من بدهد كه او هم ليستي از شركت‌هاي پرسود وزارت نفت را تهيه كرد و به من داد. نامه را از او گرفتم و گفتم از تو چنين توقعي ندارم كه چنين خواسته‌هايي از من داشته باشي.

ادامه دارد...

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha