/سفر استاني به مازندران/ رييسجمهور در اولين سالگرد مرحوم كردان: نسبت به علي كردان احساس دين ميكنم حرفهايي كه عليه او مطرح كردند فاقد ارزش حقوقي بود/1/
رييسجمهور عصر سهشنبه در ادامه روز اول سفر استاني به مازندران در مراسم سالگرد مرحوم علي كردان در مصلاي اين استان، حضور پيدا كرد و ضمن قرائت فاتحه به ايراد سخنراني پرداخت.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد، در ابتداي سخنانش با بيان اينكه « خدا را سپاسگزار است كه توفيق داد در ايام غدير و گراميداشت هفته بسيج در جمع گروهي از بهترينهاي ملت ايران در مراسم بزرگداشت مردي شركت كند كه هر چه زمان ميگذرد، قدر، قيمت و بزرگي او بيشتر آشكار ميشود» اظهار كرد: بناست در اين جلسه حاج آقا تقوي چهره آشناي فرهنگ كشور سخنراني كند و از سخنراني ايشان استفاده كنيم، ولي من نسبت به برادر عزيزم مرحوم علي كردان احساس دين و دو سه جمله در مورد ايشان عرض ميكنم.
وي گفت: جالب است كه اين مراسم در ايام هفته بسيج و غدير برگزار شده است. مرحوم كردان يك «غديري به تمام معنا» بود. او با همه وجود عاشق اهل بيت، پيامبر گرامي اسلام و يك مومن واقعي بود. زندگي او مشحون از اين عشق و سرتاسر كار و تلاش و فداكاري بود. توجه به اهل بيت، عشق به اهل بيت و امام عصر سراسر وجود آن عزيز را پر كرده بود. او يك بسيجي تمام عيار بود.
رييسجمهور در ادامه با طرح اين پرسش كه «بسيجي كيست؟» گفت: بسيجي آن كسي است كه در تبعيت از امام و خط نوراني او و ولايت آماده است از تمام هستي خود در راه ارزشها، آرمانها و اهداف بلند انقلاب اسلامي و اسلام ناب محمدي(ص) بگذرد.
وي با بيان اين كه «قدر و قيمت انسانها به آن چيزي است كه از آن گذشت و آن را ايثار ميكنند» ادامه داد: اگر كسي در راه خدا حاضر است ماشين يا خانه خود را بدهد قدرش از آن خانه و ماشين بزرگتر است. اگر كسي حاضر است تمام اموالش را در راه خدا بدهد قدرش از كل اين اموال بزرگتر است، اگر كسي حاضر است جان و هستي خود را در راه خدا بدهد قدر او بزرگتر از اين جان و هستي است و اگر كسي حاضر است علاوه بر مال و جان، آبروي خود را نيز براي دفاع از ارزشها و آرمانها و در راه خدا تقديم كند، از همه اينها بزرگتر است.
احمدينژاد در ادامه با بيان اينكه « زندگي كردان يكپارچه براي انقلاب بود» اظهار كرد: آن مقداري كه من ايشان را شناختم هرگاه بحث ماموريتي پيش ميآمد جزء معدود كساني بود كه انقلاب را به خود، زندگي، جان و آبرويش ترجيح ميداد و زندگياش براي دفاع از انقلاب و آرمانهاي الهي تنظيم شده بود و در اين راستا حركت ميكرد. سكوت و فريادش در اين راستا بود. كردان يك عنصر مورد اعتماد، اتكا، خطشناس و بسيار باهوش بود؛ كسي كه پشت جريان فتنه و نقاب را به خوبي تشخيص ميداد و موضعگيري ميكرد.
رييسجمهور همچنين به موضوع استيضاح مرحوم كردان و مباحث مربوط به آن اشاره كرد و گفت: در آينده تاريخ مشخص ميشود چه دستهايي براي ضربه زدن به مسير انقلاب و خادمترين و پاكترين دولت انقلابي گرده هم آمدند كه طراحي بكنند و قرباني بگيرند.
رييسجمهور گفت: مرحوم كردان وقتي ميخواست در جلسه استيضاح حضور پيدا كند با من صحبت كرد و گفت فلاني! شما و هيچ يك از اعضاي دولت در جلسه استيضاح حضور پيدا نكنيد. اين صحنه متعلق به من است، من با مادر تمام خوبيها حضرت زهرا (س) عهد بستهام و ميخواهم از اين گردنه به تنهايي عبور كنم و مزه غربت و تنهايي را بچشم. وي در جلسه حضور پيدا كرد، در حالي كه اسناد فراواني همراه داشت و خود نيز گفت كه اسناد فراواني دارم و با خودم ميبرم.
احمدينژاد خطاب به حضار ادامه داد: شما يادتان هست اصلا بحث سوال، جواب و اينها نبود، ادبيات، ادبيات كينه بود، ادبيات انتقامكشي بود، چه عبارات و كلماتي به كار گرفته شد.
رييسجمهور ادامه داد: نوارهاي آن جلسه بايد مورد بررسي قرار گيرد و اينكه چه كساني چه حرفهايي زدند و دنبال چه بودند، كردان چه گناهي كرده بود و آنها چه چيزي خواسته بودند كه او تسليم نشد، والا حرفهايي كه مطرح كرده بودند صد تا يك غاز نيز نميارزيد و فاقد ارزش حقوقي بود.
ادامه دارد....
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات