نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در ادامه بررسي لايحه برنامه پنجم با پيشنهادي مبني بر استخدام سالانه 15 هزار نفر از نيروهاي بهداشتي - درماني مخالفت كردند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين پيشنهاد كه از سوي شهرياري، محسني بندپي و قاضيزاده مطرح شده بود آمده است كه دولت موظف است سالانه 15 هزار نفر از نيروهاي بهداشتي و درماني را به گونهاي استخدام نمايد كه حداقل 55 درصد آن را كادر پرستاري تشكيل دهند كه اين پيشنهاد كه به دليل تذكرات متعدد به تصويب مجلس نرسيد.
توكلي نماينده مردم تهران در تذكري نسبت به اين پيشنهاد، گفت: بنده به اين موضوع معتقدم كه تعداد پرستاران در كشور كم است اما از آنجا كه براي استخدام سالانه 15 هزار نفر نيروي بهداشتي - درماني برآورد دقيقي نشده است بهتر است تكليفي اينچنيني بر عهده دولت گذاشته نشود.
وي افزود: بنده در آن هياتي كه براي موضوع لايحه برنامه پنجم كه خدمت مقام معظم رهبري رسيده بودند حضور داشتم كه ايشان تاكيد كردند كه در بررسي برنامه بار مالي بر دوش گذاشته نشود.
به گزارش ايسنا، ابوترابيفرد كه رياست جلسه را برعهده داشت اين تذكر را وارد دانست و گفت: بنده نيز در محضر مقام معظم رهبري شاهد بودم كه ايشان تاكيد داشتند نبايد بار مالي خارج از توان دولت گذاشته شود.
خباز نماينده كاشمر نيز در تذكري با استناد به بند 11 ماده 23 آييننامه، گفت: علت مطرح شدن اين پيشنهاد وعده رييسجمهور در جمع پرستاران براي استخدام آنها بود كه اكنون هنگامي كه مجلس ميخواهد خواسته رييسجمهور را براي رفع مشكل وزارت بهداشت و درمان مطرح كند ميگوييم كه مقام معظم رهبري فرموده بار جديد مالياي را به دولت تحميل نكنيد.
وي ادامه داد: قرار نيست كه ما بار جديد مالي به دولت تحميل كنيم. اين وعدهاي است كه دولت به مردم داده و مردم نيز از نمايندگان توقع تحقق اين وعده را دارند.
ابوترابيفرد نايب رييس مجلس شوراي اسلامي نيز در پاسخ به اين تذكر، گفت: اگر دولت در اين مورد سياستي داشت بايستي در برنامه پيشنهادي اين موضوع را ارايه ميكرد. از اين رو بايد شرايط را به گونهاي فراهم آورد تا زمينه افزايش بار مالي به دولت ايجاد نشود.
اديانيراد نماينده قائمشهر نيز با استناد به اصل 126 قانون اساسي در اخطاري، گفت: موضوع استخدام نيروهاي بهداشتي و درماني بايد در بودجه مطرح شود و نبايد اين موضوع در برنامه مطرح گردد.
انتهاي پيام
نظرات