مشاور معاون بهداشتي وزير بهداشت از ابلاغ دستورالعمل كاهش خطر بلايا در بيمارستانها تا دو ماه آينده خبر داد و گفت: اين دستورالعمل مراحل پاياني تدوين را ميگذراند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر علي اردلان، سرپرست واحد مديريت و كاهش خطر بلايا وزارت بهداشت، گفت: آسيب به جمعيت عمومي، تخريب زيرساختها و مختل كردن عملكرد سيستم، سه اثر مهم بلاياي طبيعي هستند و اين دستورالعمل در راستاي كنترل ايجاد اختلال در عملكرد سيستم تدوين ميشود.
وي افزود: از بين سه اثر فوق كه ناشي از بلاياي طبيعي هستند، اختلال در عملكرد سيستم پس از وقوع حادثه به اختلال شديد در امدادرساني و افزايش مرگ و ميرها منجر ميشود كه بايد با اتخاذ تدابيري به حفظ قدرت عملكرد سيستم در زمان وقوع حوادث پرداخت.
بر اساس اعلام وبدا، اردلان امكان توقف ارائه خدمات باليني توسط مراكز درماني را در هيچ زماني توجيهپذير ندانست و تاكيد كرد: اختلال در عملكرد سيستم، علاوه بر خسارات جاني، خسارات اقتصادي فراواني نيز به جامعه تحميل ميكند.
وي نظارت بر به كارگيري عوامل غيرسازهاي در بيمارستانها را بخش ديگري از دستورالعمل فوق اعلام كرد و گفت: در حوادث طبيعي عوامل غيرسازهاي مانند شيشه ساختمانها، كمدها، تجهيزات برقي و گازي، لوسترها و ... نيز به افراد، خسارت جاني وارد ميكنند. بنابراين بخشي از اين دستورالعمل به چگونگي بكارگيري صحيح چنين تجهيزاتي در مراكز درماني تاكيد دارد.
انتهاي پيام
نظرات