رحيم صفوي: ـ ماهيت جنگ آينده احتمالي عليه كشورمان درياپايه و هواپايه خواهد بود ـ آمريكا و رژيم صهيونيستي استعداد حمله به ايران را دارند ولي جراتش را ندارند
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوا با تاكيد بر اينكه « احتمال حمله نظامي آمريكا و رژيم صهيونيستي به ايران بسيار ضعيف است » گفت: آنها استعداد حمله به ايران را دارند ولي جرات تصميمگيري سياسي در اين خصوص را دارا نميباشند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) سردار سرلشكر پاسدار سيديحيي رحيم صفوي در نخستين دوره آموزش مربيان درس آمادگي دفاعي در پاسخ به پرسش يكي از حضار در مورد احتمال حمله آمريكا و رژيم صهيونيستي به ايران اظهار كرد: ما آمادگي خوبي در سپاه و ارتش داريم و اين مساله را دشمنان ميدانند؛ آنها قدرت تصميمگيري سياسي در اين زمينه را ندارد؛ چراكه ميدانند ميتوانند شروع كننده جنگ باشند اما نميتوانند آن را تمام كنند. ضمن اينكه هم آمريكا و هم رژيم صهيونيستي در داخل دچار مشكلاتي هستند و ميدانند كه اگر به ما حمله كنند، ميتوانيم مشكلات زيادي برايشان ايجاد كنيم.
وي همچنين در پاسخ به پرسش ديگري ماهيت جنگ آينده احتمالي عليه كشورمان را درياپايه و هواپايه توصيف و تصريح كرد: بايد در برابر اين قبيل حملات نيز آمادگي لازم را كسب كنيم؛ دشمن نيز ميداند كه اگر زميني حمله كند، پشيمان ميشود و ما نابودش ميكنيم. امروزه نيز آمريكاييها طرحي به كنگره ارائه دادهاند كه در آن استراتژي جنگ زميني را ميخواهند حذف كنند.
وي در همين زمينه جمهوري اسلامي ايران را داراي قدرت بالايي در خليج فارس و درياي عمان توصيف كرد و افزود: ما در دفاع از منافع كشورمان بسيار جدي هستيم.
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوا در پاسخ به پرسش ديگري در مورد احتمال درگيري نظامي با كشورهاي همسايه با تاكيد بر اينكه « استراتژي جمهوري اسلامي ايران دفاعي است و به هيچ كشوري تهاجم نميكند » خاطرنشان كرد: استراتژي ما دفاعي بازدارنده و موثر است و هركس به ما حمله كند، ضمن دفاع او را تا آن سوي مرزها دنبال ميكنيم.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران هماكنون داراي وزن بالاي سياسي و ژئوپولوتيكي است و نفوذ ايران امروز به خارج از منطقه رفته است. ما قدرت بزرگ منطقهاي را در اختيار داريم و چالشهاي ما امروز بيشتر فرهنگي و اقتصادي است كه از بيرون به ما تحميل ميشود.
وي در مورد نظر حضرت امام(ره) درباره ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر نيز با يادآوري اينكه « صدام قابل اعتماد نبود و اگر آن زمان آتشبس پذيرفته ميشد تضمينهاي لازم در اختيار ما قرار نميگرفت » اظهار كرد: حضرت امام(ره) قبول كردند كه ادامه دفاع موكول به ورود به عراق شود و متقاعد شدند كه جنگ را ادامه دهيم. ايشان با اطمينان با توجه به بيانيهاي كه براي عمليات رمضان دادند، نشان دادند كه موافق ادامه جنگ هستند. بنيصدر نيز فرد عوامفريبي بود كه قدر راي مردم و امام(ره) را نشناخت و رسما به سپاه كمك نميكرد و دستور داده بود كه به سپاه تسليحات ندهند.
يكي از حضار نيز در مورد بحث نقض معاهده 1975 الجزاير پرسيد كه رحيم صفوي در پاسخ به وي گفت: در آخرين نامهاي كه صدام ملعون به هاشمي رفسنجاني نوشت تاكيد كرد كه تمام ابعاد اين معاهده را قبول دارد. اين قبيل معاهدات چون ثبت بينالمللي شده است كسي نميتواند آن را نقض كند.
وي همچنين از عدم انجام كار فرهنگي براي آشنايي جوانان با مسائل انقلاب و جنگ انتقاد كرد و خواستار ارائه اين مطالب با استدلال و منطق قوي و به صورت آرام آرام به جوانان شد.
وي در پاسخ به پرسشي در مورد آقازادهها با اشاره به اينكه « مايل نيستم در مورد آنها صحبت كنم» گفت: برخي دلشان ميخواست مانند نوح نجاتبخش شوند اما نوح نشدند ولي پسرشان پسر نوح شد.
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم کل قوا در مورد بحث فتنه و ابعاد فتنه نيز اظهار كرد: فتنه از نظر من تمام شده است و فتنهگران نيز فهميدند كه در جهت اهداف آمريكاييها و دشمنان حركت كردند، اما امروز نيمه جاني دارند كه ملت ايران نفس آنها را نيز ميگيرد. عدم رسيدگي به وضع سران فتنه سوال عموم مردم است امروز فتنهگران نميتوانند در كف جامعه حضور يابند و تنها ميتوانند در لايههايي از نخبگان نفوذ كنند؛ لذا بايد فتنهگران را شناخت و سكوت هر پاسدار در برابر فتنهگران خيانت به اسلام، انقلاب و سپاه است.
وي طي سخناني در ابتداي اين جلسه نيز بزرگترين حادثه سرنوشتساز پس از پيروزي انقلاب اسلامي را هشت سال دفاع مقدس عنوان كرد و با طرح اين پرسش كه « فلسفه درس آمادگي دفاعي در مدارس چيست؟» يادآور شد: آشنايي و انتقال فرهنگ دفاع، جهاد، صبر و استقامت در مكتب اسلام و مصداقهاي آن در هشت سال دفاع مقدس، آشنايي با ماهيت سياسي جنگ و خصوصيات رهبران هر دو طرف جنگ بر شناخت ابعاد آن و نيز ايجاد و آمادگي روحيهاي جهادي براي ملتي كه يك انقلاب ايدئولوژيك كرده است از جمله دلائل تدريس اين درس ميباشد.
وي ادامه داد: دفاع در مكتب تشييع همانند نماز واجب است و اگر دفاع و جهاد نباشد ازمحراب و مسجد خبري نيست كه احكام اسلامي را جاري كنند.
رحيم صفوي شناخت تاريخ و انقلاب توسط جوانان را مورد تاكيد قرار داد و گفت: كشورهايي كه انقلاب ايدئولوژيك ميكنند در محيط خطر به سر ميبرند و ملت ما كه يك ملت آرمانگرا و حقطلب است همواره نيازمند آمادگي و روحيه جهادي براي فداكاري در راه آرمانهاست و اگر اين روحيه جهادي را از ما بگيرند دچار مشكل ميشويم.
وي گفت: در بحث آمادگي دفاعي ميخواهيم به مقابله با جنگ نرم بپردازيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات