مزايده تبادل ارتباطات بينالملل، با اتمام مهلت قرارداد يكساله شركت ارتباطات زيرساخت با پيمانكاران VoIP كه در اسفندماه سال گذشته به پايان رسيد، مجددا برگزار ميشود؛ در حال حاضر تصميمگيري درباره اين موضوع در دستور كار هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت قرار دارد و آنها در اين مورد و نحوه برگزاري تصميم خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت ارتباطات زيرساخت سال گذشته اعلام كرده بود كه اين شركت پس از پايان قرارداد ياد شده، اين بار پنج شركت را بهعنوان برنده مزايده معرفي خواهد كرد.
همچنين تمامي شركتهاي ارايهدهنده خدمات VoIP ميتوانند همزمان بهصورت كنسرسيوم و يا مستقل در اين مزايده شركت كنند كه ظاهرا از اواخر خردادماه سال گذشته بيش از صد شركت ارائهدهنده خدمات VoIP تنها از طريق سه پيمانكار شركت ارتباطات زيرساخت به مشتريانشان خدمات ارائه ميدهند و با توجه به افزايش ترافيك ارتباطات بينالملل در بستر IP شمار برندگان مزايده، اين بار افزايش خواهد يافت.
هماكنون شركتهاي تراشه سبز، ضحي كيش و پيشگامان كويريزد بهعنوان سه برنده مزايده VoIP و پيمانكار شركت ارتباطات زيرساخت، ترافيك ارتباطات بينالملل را در بسترIP ارسال و يا دريافت ميكنند.
گفتني است VoIP که برگرفته از Voice over internet protocol بوده و با نام IP تلفني نيز از آن ياد ميشود، امکان استفاده از اينترنت به منظور مکالمات تلفني را فراهم ميكند. در مقابل استفاده از خطوط تلفن سنتي، VoIP از فنآوري ديجيتال استفاده ميكند.
درواقع با استفاده از فنآوري VoIP صداي انسان توسط بستههاي اطلاعاتي IP و از طريق اينترنت ارسال ميشود؛ VoIP همچنين ميتواند بهمنظور تامين خواسته فوق از سختافزارهاي شتابدهنده استفاده كند و يا از آن در يك محيط مبتني بر رايانههاي شخصي استفاده شود؛ شبکههاي مبتني بر IP برروي تمامي شبکهها پشتيباني شده است.
اما اواسط سال گذشته تعرفه جديد VoIP ازسوي شركت ارتباطات زيرساخت ابلاغ شد كه تعرفه جديد هر دقيقه استفاده از سيستم VoIP پس از جلسات مشترك با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به پيشنهاد شركت ارتباطات زيرساخت 100 ريال تعيين و به پيمانكاران شركت ارتباطات زيرساخت ابلاغ شد.
اين تعرفه براي شركتهاي ارايهدهنده خدمات VoIP كه ارتباط خود را از طريق سه پيمانكار زيرساخت برقرار ميكنند، تصويب شده است و بر اساس اين ابلاغيه شركتهاي تراشه سبز، پيشگامان كوير يزد و ضحي كيش ملزم هستند بر اساس مصوبه كميسيون تنظيم مقررات، از 18 مردادماه سال گذشته اين تعرفه را در تعاملات مالي با شركتهاي ارايهدهنده خدمات VoIP كه ارتباط صادره بينالملل مشتريان خود را از طريق اين سه پيمانكار در بستر IP برقرار ميكنند، رعايت كنند.
اما محمدباقر ظهوريفر - مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت - در گفتوگو با خبرنگار ايسنا در اين باره تاكيد كرده بود: با توجه به اينكه بارها در اين رابطه به مردم هشدار داده بوديم اما برخي به خريد كارتهاي تلفن بينالملل از شركتهاي فاقد مجوز اقدام كردند و در زمان استفاده از اين كارتها با پيامهاي مختلفي مواجه شدند.
به گفته وي پيش از اين به مردم گفته شده بود كه شرکت ارتباطات زيرساخت در نظر دارد جهت تضييع نشدن حق کساني که داراي مجوز قانوني هستند، مدارک شرکتهايي که با مجوز قانوني در حوزه تلفن اينترنتي فعاليت ميکند را دريافت کند که در اين صورت شرکتهايي که بدون مجوز فعاليت ميکنند، شناسايي خواهند شد و تا زماني که قانون جرائم رايانهيي اجرايي شود، بر اساس اين قانون با شرکتهاي غيرقانوني برخورد ميشود.
ظهوريفر با بيان اين که آمار شرکتهايي که بهصورت غيرقانوني در اين زمينه فعاليت ميکنند، چند برابر شرکتهاي قانوني است تصريح کرده بود: به شرکتها هشدار دادهايم تا مدارک خود را دال بر فعاليت قانوني به ما ارايه دهند. زيرا مسلما اگر IP شرکتهايي که به صورت غيرقانوني فعاليت ميکند، قطع شود کساني که از اين کارتها استفاده ميکنند ارتباطاتشان قطع شده و نميتوانند از کارتهاي تلفن اينترنتي خود استفاده کنند و اين به ضرر آنها خواهد بود.
انتهاي پيام
نظرات