وزير علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه ما در دانشگاهها نيازمند اساتيدي هستيم كه ملتزم به ولايت فقيه باشند، خاطرنشان كرد: ما به اساتيدي نياز نداريم كه التزام به ولايت فقيه نداشته و جهان بيني اسلامي را قبول ندارند و يا نگاه سكولاريسم و ليبرال دموكراسي داشته باشند.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كامران دانشجو روز دوشنبه در مراسم توديع و معارفه رييس سازمان سنجش، با بيان اينكه ما درآموزش عالي دو بال داريم، گفت: يك بال علم و دانش است و اگر بنيانهاي علمي هر كشوري آنرا نداشته باشد؛ حرفي هم براي گفتن در دنيا نخواهد داشت، البته بايد توجه داشت كه علم و دانش نميتواند انسان را به سقف پرواز رشد دهد و علي القاعده با يك بال اگر هم پرواز كند؛ اوج گيري او واقعي نيست و مجازي است.
وي بال ديگر اين پرواز را ايمان و اعتقادات معنوي دانست و با بيان اينكه اگر آموزش عالي به اين دو بال زيبنده شود و علم توامان با دين داشته باشد، سقف پرواز بالا ميرود، تصريح كرد: آموزش عالي دراين شرايط ديگر در تيررس هيچ دشمني قرارنخواهد گرفت و هيچ دشمني نميتواند اين كشور را در تيررس قرار دهد.
دانشجو با بيان اينكه نميتوان از هيچ كدام از اين دو بال چشم پوشي كرد، افزود: اگر يكي از بالها ناقص باشد، سقف پرواز را كاهش ميدهد و اگر اين بالها رشد كند، بايد رشد متوازني داشته باشد، اما آنچه در بحث ايمان است، بحث ولايت پذيري است چرا كه اين ولايت پذيري است كه دانشگاهيان را رويين تن ميكند.
وي افزود: اگرهمه چيز باشد؛ اما بحث ولايت پذيري نباشد، باز هم درمعرض خطر خواهيم بود و دشمن اثر ميگذارد. بر اين اساس بود كه در جنگ نرم، پيروزي از آن ملت شد و از آنجايي كه آنها ميدان جنگ نرم را دانشگاه قرار داده بودند، به خاطر ولايت پذيري آنها بود كه هيچ تيري در آن اثر نكرد و اتفاقا دشمن هم اين را خوب فهميده است.
وزير علوم ادامه داد: اينگونه نيست كه عدهاي با نام امام (ره) بخواهند صدماتي را وارد كنند؛ نگاه امام حتما براي اين مملكت نجات بخش است، اما ركن ركين تمام تفكرات امام و نظام جمهوري اسلامي كه محصول انقلاب است ولايت مطلقه فقيه است است و بايد به آن توجه شود.
وي در عين حال تاكيد كرد: اين موضوع تفكيك عقايد نيست، چرا كه دانشگاهها محل تربيت و آموزش است و كارخانه آدم سازي است و در كل در همه دانشگاههاي دنيا شرايطي براي جذب اساتيد وجود دارد كه به عنوان مثال در دانشگاههاي غربي بايد حتما ملتزم به نظام ليبرال دموكراسي باشند.
وي با تاكيد بر اينكه ما به دانشگاههايي نيازمنديم كه اساتيد آن معتقد به اين اصول باشند، خاطرنشان كرد: ما از گفتن اين مسائل نه خجالت زدهايم و نه خوشمان ميآيد و نه ميخواهيم كه در فضايي كه آنها تعريف كردهاند بازي كنيم.
وي افزود: ما به دانشگاههايي نياز داريم كه در راستاي تفكرات امام شكل گيرد و در راستاي جهان بيني اسلامي حركت كند. بنابراين اساتيدي كه اين نگاه را ندارند نبايد باشند. چرا كه امانت مردم به آنها تحويل داده ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه قاطبه مردم و ملت ايران دانشگاهيان را با اين ديدگاه قبول دارند گفت: دانشگاهيان ما همه آماده شهادتند و خيلي از شهيد علي محمديهايي هستند كه آماده جهاد علمي هستند.
وي با تاكيد بر اينكه براي دانشگاه سم مهلك است كه جناحي عمل كند خاطر نشان كرد: هر دانشگاهي كه جناحي عمل كند حتما بداند كه در رابطه با كشور خيانت كرده است. چرا كه وظيفه دانشگاهها نيروسازي متخصص و متعهد براي نظام است و به هيچ وجه نبايد نگاه جناحي اعمال كرد.
وزير علوم با اشاره به عملكرد سازمان سنجش گفت: سازمان سنجش فقط متعلق به وزار علوم نيست و متعلق به كل كشور است و بايد به اين سازمان اعتماد كرد چرا كه اگر اعتماد به اين سازمان نباشد حتما كشور ضرر ميكند.
وي با اشاره به عملكرد دكتر پورعباس در طول فعاليت خود در سازمان سنجش تصريح كرد: هر كسي كه بوده سنگي بنا كرده است و ما هم بايد سنگي را بر روي آن با توجه به ظرفيتهايي كه در طول اين مدت به وجود آمده است بنا كنيم.
وي با بيان اينكه تغيير و تحولي كه در طول چهار سال گذشته به وجود آمده است واقعا بي نظير است اظهار كرد: توانمندي كه ايجاد شده است به عبارتي قابل سنجش نيست.
وي در خصوص دلايل تغيير رييس سازمان سنجش گفت: بنده به هيچ عنوان تمايل نداشتم كه اين تغيير ايجاد شود چرا كه علاقه زيادي ميان بنده و دكتر پورعباس وجود دارد ولي به جايي رسيد كه بعضا سلامت ايشان خدشه دار ميشود، چرا كسي كه در طول چهار سال در چنين جايگاه پرمشغلهاي كار كند بسيار سخت است. بنابراين مجبور شديم بنا بر خواسته خودشان از وجود ايشان در اين سمت بهره مند نباشيم.
به گزارش ايسنا، دانشجو با اشاره به قانون حذف كنكور گفت: با قانون حذف كنكور روبرو هستيم كه اين قانون بايد اجرا شود و هيچ اما و اگري هم در آن نيست مگر اينكه قانونگذار خودش اين مسئله را تغيير دهد بنابراين بايد به دنبال راهكارهايي در راستاي روشي مناسب براي جذب دانشجويان مستعد باشيم. به گونهاي كه اهداف قانونگذار نيز تامين شود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر هماهنگيهاي مناسبي ميان وزارتين آموزش و پرورش ، آموزش عالي و مجلس وجود دارد اظهار كرد: اميدواريم اين كار به سرانجام برسد.
وي با بيان اينكه سازمان سنجش سالانه حدود 150 آزمون برگزار ميكند اظهار كرد: به هر حال بايد اين مسيري كه در رابطه با اعتماد سازي ايجاد شده را دكتر سرورالدين منسجم تر و عميق تر حركت كند.
وزيرعلوم در خاتمه خطاب به رييس جديد سازمان سنجش گفت: اميد است مسير دكتر پورعباس را ادامه دهيد و به كارمندان تا جايي كه ميتوانيد برسيد و بايد توجه داشته باشيد كه ميان كسي كه خوب كار ميكند و نميكند تفاوت وجود داشته باشد.
انتهاي پيام
نظرات