• جمعه / ۲ بهمن ۱۳۸۸ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 8811-11631.157702

*بررسي تعرفه‌هاي پيشنهادي وايمكس* رئيس پيشين سازمان تنظيم مقررات: تعرفه‌ي پيشنهادي بالاي اپراتورها بايد كاهش داده شود

*بررسي تعرفه‌هاي پيشنهادي وايمكس*
رئيس پيشين سازمان تنظيم مقررات: 
تعرفه‌ي پيشنهادي بالاي اپراتورها بايد كاهش داده شود

رئيس پيشين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: پيشنهادات اپراتورهاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - در رابطه با تعرفه سرويس وايمكس را دريافت كرديم اما معتقديم اين تعرفه‌ها بالاست بنابراين در حال مذاكره و بررسي براي كاهش تعرفه‌ها هستيم.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فعاليت اپراتورهاي وايمكس اظهار كرد: در حال حاضر سرويس وايمكس ايرانسل به صورت آزمايشي به يكسري از مشتركان سرويس‌دهي مي‌كند و اين كار به صورت رايگان انجام مي‌شود.

وي گفت: البته برندگان و اپراتورهاي ديگر نيز آمادگي خود را اعلام كردند اما هنوز سرويس‌دهي آن‌ها آغاز نشده زيرا يكسري مشكلات و مسائل امنيتي در اين زمينه وجود دارد كه بايد برابر پروانه عمل شده در حال انجام كارهاي مورد نياز هستيم. تعرفه‌هاي سرويس وايمكس بايد نهايي و مشخص شود كه در حال انجام اين كار هستيم.

به گزارش ايسنا بر اساس شرايط مزايده اعطاي پروانه وايمکس کليه شرکت‌هاي PAP که با استفاده از فن‌آوري WiMAX - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - سرويس اينترنت پرسرعت را ارايه مي‌كنند، يک سال از تاريخ اعطاي اولين پروانه در استان مربوطه مي‌توانند نسبت به پرداخت حق‌الامتياز مربوطه اقدام و مشابه شرکت‌هاي برنده، پروانه وايمكس دريافت كنند و اين موضوع عموميت ندارد.

به گفته معاون بررسي‌هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بديهي است سازمان در شرايط مزايده قيد كرده است که در دو استان تا سقف سه پروانه قابل اعطا مي‌باشد و در اين رابطه بر اساس شرايط بازار تصميم‌گيري خواهد شد و کليه برندگان با علم به اين شرايط در مزايده شرکت کرده و پروانه دريافت كرده‌اند.

ظاهرا اپراتورهاي برنده مزايده وايمكس تجهيزات خود را نصب كرده و معاونت نظارت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال انجام بررسي‌هاي لازم تجهيزات براي تطابق آن‌ها با استانداردهاي لازم براي ارائه سرويسي با كيفيت بهتر است.

مديركل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي هم چندي پيش گفته بود نمونه قراردادي ارسالي شركت‌هاي ارائه‌دهنده اين سرويس‌ با مشتركانشان به اين سازمان ارسال شد كه به اعتقاد سازمان كاملا يك‌طرفه بوده و حقوق مشتركان در آن رعايت نشده بود. بنابراين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات اين موارد را دوباره براي انجام اصلاحات لازم و رعايت حقوق مشتركان به شركت‌ها ارائه داد كه تغييرات لازم را در اين زمينه انجام دهند.

محمدرضا فرنقي‌زاد اظهار كرد: بحث بعدي موضوع تعرفه‌ها است كه اپراتورهاي وايمكس تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را در اين زمينه ارائه دادند اما به اعتقاد ما اين تعرفه‌ها بسيار زياد تعريف شده بود و معتقديم كه بايد كمتر شود بنابراين آن‌ها را براي تغييرات و كاهش به اپراتورها بازگردانديم زيرا بايد براساس مدل تجاري آن‌ها و هزينه‌اي كه پيش‌بيني كردند بررسي و ارائه شود.

فن‌آوري WiMAX داراي قابليت‌هاي بسيار زيادي بوده و مي‌تواند بستر مناسبي براي خدمات مختلف ايجاد نمايد که خدمات ارايه شده توسط شرکت‌هاي PAP صرفا يکي از کاربردهاي آن است و تخصيص اين منابع با ارزش ملي بالا در انحصار شرکت‌هاي PAP تفکر و نظريه کاملا اشتباهي است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha