• چهارشنبه / ۲۳ دی ۱۳۸۸ / ۱۷:۲۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8810-12602
  • منبع : نمایندگی خوزستان

غضنفري در جمع صادركنندگان خوزستاني: تجارت رسمي بايد جاي تجارت سنتي را بگيرد

وزير بازرگاني گفت: تجارت رسمي بايد جاي تجارت سنتي را بگيرد و پايانه‌هاي مرزي نيز بايد تكميل شود.

به گزارش خبرنگار بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خوزستان، مهدي غضنفري در نشست خود با تجار و صادركنندگان خوزستان كه امروز(23 دي‌ماه) در محل اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اهواز برپا شد، عنوان كرد: در زمينه‌ي بسته‌بندي مناسب كالاها نيز اقدامات لازم بايد صورت گيرد. براي اينكه بتوانيم در زمينه تجارت پيشرفت كنيم اگر در زمينه صادرات كاستي داريم بايد بپذيريم كه كاستي داريم و در زمينه رفع آن‌ اقدام كنيم.

وي افزود: صادركننده بايد وارد به امر تجارت باشد و هزينه‌ها و تبعات كار خود را بپذيرد تا كالايي با كيفيت عرضه شود. قانون تجارت را براي همه آزاد مي‌گذارد اما براي موفقيت در تجارت بايد هزينه‌ها را پذيرفت؛ تجارت را بايد به شكل مدرن‌تري پيش برد؛ بايد همكاري و هماهنگي‌هاي لازم انجام شود.

غضنفري ادامه داد: با توجه به زمينه‌هاي توليد غله در كشور در زمينه تجارت غله ايران بايد رتبه‌ي نخست خاورميانه را داشته باشد.

وي علت اصلي عدم بازپرداخت‌هاي تسهيلات بانكي توسط بخش‌خصوصي را ناشي از اعتبار سنجي نامناسب دانست.

وزير بازرگاني بيان كرد: با توجه به مطرح شدن مساله سرمايه‌گذاري در كشور در زمان جنگ تحميلي بايد گفت كه اين مساله كاملا درست است زيرا سرمايه‌گذاران در زمان جنگ از تسهيلات ارزان و نرخ ارز هفت توماني در ديگر استان‌ها سرمايه‌گذاري كردند و سرمايه‌گذاران در خوزستان به دلايل شرايط زمان خود نتوانستند از اين تسهيلات و امكانات استفاده كنندكه موجب عقب افتادن اين استان در زمينه سرمايه‌گذاري و صنعت نسبت به ديگر استان‌ها شده است.

غضنفري عنوان كرد: براي كمك به اين استان در زمينه ايجاد امكانات و دريافت تسهيلات براي سرمايه‌گذاري در صنعت و كمك به صادرات آن بايد با ديگر وزارت‌خانه‌ها از جمله صنايع و معادن و جهاد كشاورزي همكاري و هماهنگي انجام گيرد و در برخي موارد اين مسايل بيشتر به ديگر وزارت‌خانه‌ها مرتبط است.

وي بيان كرد: در حال حاضر در سراسر كشور تقاضا براي تسهيلات بانكي در فرايند بازرگاني بسيار زياد است و توان و منابع بانك‌ها پاسخگوي تقاضا براي تسهيلات بانكي نيست. اين مشكل در خوزستان بيشتر است زيرا پس‌انداز مردم خوزستان به دليل شرايط زندگي در بانك‌ها كم است و بانك‌ها توان كمتري درپرداخت تسهيلات دارند.

وزير بازرگاني خاطرنشان كرد: بايد سهم بانك‌هاي خوزستان براي پرداخت تسهيلات به صادركنندگان افزايش يابد اما با توجه به شرايط اقتصادي كشور دادن تسهيلات براي كمك به صادر كنندگان خوزستان سخت است.

وي يادآور شد: بايد در زمينه ويزا مشكل صادركنندگان رفع شود و ارتباط تجار ايراني با تجار عراقي هميشه وجود داشته باشد و حفظ شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha