خط پايان سارق زن در اتوبوسهاي شهري
زن سارقي كه در اتوبوسهاي تندرو پايتخت اقدام به جيببري ميكرد، پس از دستگيري از سوي پليس به 50 فقره سرقت جيببري اعتراف كرد.
به گزارش سرويس «حوادث» ايسنا، طي چند ماه اخير پليس با شکايات تعدادي از شهروندان که در اين اتوبوسهاي تندرو BRT از آنها سرقت جيببري صورت گرفته بود، روبرو شدند.
براين اساس اداره هفدهم پليس آگاهي تهران بزرگ، با تشکيل و اعزام سه تيم از کارآگاهان دو تيم از افسران مرد و يک تيم از افسران زن، به مدت يک هفته طرح مقابله با سارقان جيببر را در ايستگاهها و اتوبوس هاي تندرو (BRT) به اجرا گذاشتند.
نتايج بررسيهاي کارآگاهان در قبل از اجراي طرح بر روي پروندههاي شکات حاکي از اين بود كه بيشرين فراواني سرقتها از مسافران خط پايانه آزادي به ترمينال شرق و اغلب سرقتها بين ايستگاههاي ميدان انقلاب و ميدان امام حسين (ع) و در قسمت خانمها صورت گرفته است.
در ادامه تحقيقات کارآگاهان اداره هفدهم درباره شناسايي و دستگيري متهمان، در نهايت يکي از کارآگاهان زن اعزامي به اين ماموريت در چهاردهم دي ماه امسال در محدوده ايستگاه امام حسين (ع) به حرکات مادر و دختري در بين مسافران زن، مظنون شده و با زير نظر گرفتن آنها، در چند ايستگاه بعد در حوالي پل چوبي زماني که مادر دستش را براي سرقت به داخل کيف يکي از مسافران برده بود، توسط کارآگاه زن پليس دستگير و به همراه دخترش به اداره هفدهم پليس آگاهي منتقل شد.
در تحقيق از متهم دستگير شده به نام «سکينه» 38 ساله، مشخص شد وي داراي چهار فقره سابقه سرقت به شيوه جيببري در سال هاي گذشته است که آخرين مورد آن در سال 86 و در ايستگاههاي مترو بوده كه هر بار نيز پس از دستگيري و محاکمه به رد مال در حق مالباختگان و زندان محکوم شده بود.
«سکينه» در بازجوييهاي خود به 50 فقره سرقت جيببري در سال جاري و در اتوبوسهاي (BRT) در مسير ميدان آزادي ـ ترمينال شرق اعتراف و اظهار كرد كه در اين محلها محتويات جيب شهروندان را در حالي كه به علت شلوغي صف ايستگاه قبل از سوار شدن و يا در زماني كه مردم در پشت باجهها براي بليت گرفتن تجمع ميكردند، سرقت ميكرده است.
به گفته اين متهم، وي در سرقتها تنهايي اقدام ميكرده و دخترش در روز دستگيري براي کاري ديگر همراهش بوده و هيچ ارتباطي با سرقت نداشته است.
سرهنگ كاراگاه مهدي قزلباش ـ معاون مبارزه با سرقتهاي خاص پليس آگاهي تهران بزرگ ـ با اعلام اين خبر، اظهار كرد: طبق گفتههاي متهم دستگير شده، سارق بيشتر وجه نقد، طلا و جواهر، گوشيهاي تلفن همراه، کارتهاي عابربانک، کوپن، بن شرکتها و ادارات را سرقت ميكرده و پس از سرقت عابر بانکها در صورتي که رمز کنار کارت يا در کيف پول سرقتي يادداشت شده بود، نسبت به برداشت پول از حساب اقدام ميکرده است.
وي ادامه داد: از کليه شهرونداني که از ابتداي سال جاري در داخل اتوبوسها و يا ايستگاههاي اتوبوسهاي تندرو (BRT)، به شيوه فوق از آنها سرقت شده دعوت ميشود
تا جهت پيگيري پرونده و شکايت خود به اداره هفدهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه و يا با شماره تلفن 51055392 تماس بگيرند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات