• یکشنبه / ۱ آذر ۱۳۸۸ / ۲۰:۵۱
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8809-00689.151205
  • خبرنگار : 71381

زاكاني در دانشگاه تهران:/كامل/ مشكل جدي ما عدم بلوغ كساني است كه مدعي كهنه‌كاري سياسي هستند

زاكاني در دانشگاه تهران:/كامل/ 
مشكل جدي ما عدم بلوغ كساني است كه مدعي كهنه‌كاري سياسي هستند

عليرضا زاكاني گفت: متاسفانه فرهنگ شنيدن در جامعه ما و توجه به نظرات مختلف و انتخاب احسن از ميان آن‌ها كمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد؛ لذا فرهنگ‌سازي در اين زمينه امري لازم به نظر مي‌رسد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي‌رضا زاكاني عضو كميته‌ي پيگيري حوادث پس از انتخابات مجلس شوراي اسلامي در نشستي با موضوع "بررسي حوادث پس از انتخابات" كه از سوي بسيج دانشجويي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران برگزار شد، بعد از نمايش مستندي از وقايع اخير و برگزاري تريبون آزاد دانشجويي و طرح پرسش‌هايي در مورد عملكرد صداوسيما در اتفاقات اخير، اينكه چرا هميشه اعتراضات در داخل كشور به آمريكا، انگليس و غيره نسبت داده مي‌شود، موضوع كوي دانشگاه، كهريزك و نتيجه بررسي‌هاي مجلس و كميته‌ي حقيقت‌ياب در مورد قضاياي كوي، گفت: هيچ كس در جامعه‌ي ما نمي‌گويد كه 13 ميليوني كه در انتخابات به موسوي راي دادند دشمن هستند و وابسته‌اند. بنابراين تلاش ما از ابتدا اين بود كه در گزارشات مختلفي كه در مجلس ارائه مي‌داديم بگوييم اين 13 ميليون از متن ملتند و هر 40 ميليون نفر در اين انتخابات موفق بودند و شاهديم مقام معظم رهبري نيز بارها بر اين موضوع تاكيد داشته است.

وي به ارائه گزارشي در رابطه با حوادث كوي دانشگاه در مجلس اشاره كرد و گفت: سعي داشتيم اعلام كنيم كه از 13 ميليوني كه در انتخابات به موسوي راي دادند اكثريت آن‌ها حساب‌شان از اقليت محدود آشوبگر جدا است و نظام بايد دو راه براي مواجهه با اين 13 ميليون راي پيشه كند، بخش اول بحث روشنگري و پاسخگويي است و مسئولين نظام موظف به پاسخ‌گويي هستند. بخش دوم برخورد با اقليت آشوبگري است كه معلوم شد با خارج از كشور پيوستگي دارند. اما اقليت محدودي هستند كه مي‌خواهند اشتباه خود را به پاي اكثريت بگذارند.

زاكاني ضمن اينكه مشكل جدي مطرح را عدم بلوغ كساني كه مدعي كهنه‌كاري سياسي هستند، دانست به انتخابات سال 76 اشاره كرد و گفت: در سال 76 در بسيج دانشگاه تهران حضور داشتم و بيش از 85 ساعت در گروهي شش نفره مشغول پيگيري و بررسي قضايا بوديم و قبل از انتخابات اعلام موضع كرديم كه هيچ يك از نامزدها را ايده‌آل نمي‌دانيم اما به اين نتيجه رسيديم كه ناطق بر خاتمي ترجيح دارد و زماني كه فيلم كارناوال شادي در روز عاشورا منتسب به طرفداران خاتمي پخش شد اعلام كرديم كه اين گروه ارتباطي به حاميان خاتمي نداشتند و خاتمي را به بي‌ديني محكوم نكرديم و بعد از آن در فرداي انتخابات با اين كه نامزد مرد نظر ما پيروز نشده بود به خاتمي تبريك گفتيم كه اينها نشانه درك و فهم دانشجويان در آن برهه بوده است؛ اما جاي تاسف دارد كه كهنه‌كاران سياسي ما به لوازم قانون پايبند نمي‌شوند و حرفي را كه مي‌زنند ملتزم به آن نيستند.

وي ضمن اينكه 85 درصد مشاركت در انتخابات اخير را مايه افتخار كشور دانست، تصريح كرد: اين مشاركت 85 درصدي مي‌توانست پتانسيل عظيمي براي پيشرفت كشور فراهم كند و بزرگترين جنايتي كه صورت گرفت به نظر من در حق انقلاب و مردم بود؛ چرا كه از طريق اين پتانسيل مي‌توانستيم بسياري از مشكلات كه در عرصه جهاني داشتيم را برطرف كنيم؛ چرا كه 30 سال بنا بوده كه ما نباشيم اما الان هستيم و اين امكان مي‌توانست راهي پديد آورد تا مسير آينده را پرشتاب‌تر طي كنيم و اگر در منشا با پايه حركتي كه شروع شد برخورد نمي‌شد در اين كشور سنگ روي سنگ بند نمي‌شد.

وي با اشاره به اين مطلب كه از ولي فقيه نيز مي‌توان سوال كرد و خود ايشان نيز بارها بر اين موضوع تاكيد داشتند، به جلسه‌ي مقام معظم رهبري با دانشجويان اشاره كرد و گفت: در آن جلسه شاهديم كه پس از پايان، مقام معظم رهبري به برگزاركنندگان ايراد گرفتند كه چرا نظرات اعتراضي نيز در اين جلسه مطرح نشده است و از نظر مقام معظم رهبري از اين لحاظ جلسه‌ي خوبي نبوده است كه آراي مختلف در آن بيان نشده بود.

عضو كميته پيگيري حوادث پس از انتخابات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ديدار برخي از نمايندگان مجلس بعد از انتخابات با نامزدهاي حاضر در انتخابات دور دهم، گفت: اولين نفري كه با او در 26 تيرماه ديدار كرديم ميرحسين موسوي بود كه در اين جلسه من، آقايان نادران، كاتوزيان، عباسپور، كاظم جلالي، ابوترابي حضور داشتيم و من خطاب به آقاي موسوي گفتم كه ما تا شب انتخابات تلاش داشتيم كه شما راي نياوريد و آيا احمدي‌نژاد راي آورد اما نسبت به شما علاقه داريم و از شما كينه‌اي نداريم. تنها احساس مي‌كنيم كه شما به درد رياست جمهوري نمي‌خوريد اما شما را به عنوان سرمايه قبول داريم لذا اگر سندي مبني بر اينكه حقتان ضايع شده است داريد به ما به عنوان نمايندگان مجلس ارائه كنيد تا مورد بررسي قرار دهيم اما دريغ از يك كلمه، جمله و يا استدلال براي ايجاد دستگيره‌اي كه بتوان از طريق آن جلو رفت و جلسه تنها به حرف‌هاي كلي گذشت.

زاكاني در ادامه به ديدار نمايندگان مجلس با هاشمي رفسنجاني بعد از انتخابات اشاره كرد و گفت: در اين جلسه آقاي ابوترابي گزارش كاري از پيگيري‌هاي نمايندگان مجلس ارائه دادند و اعلام كردند كه در اين حركت برخورد آقاي موسوي با روي باز بوده است و اميدواريم كه راهي باز شده باشد تا مسير دنبال شود اما آقاي هاشمي گفت موسوي همه حرفش را به شما نزده است. بلكه كف خواسته‌هاي او ابطال انتخابات است و چيزهاي ديگري هم مي‌خواهد و از جمله دلايل اين است كه آقاي رضايي نيز قائل به اين هستند كه در انتخابات 32 ميليون شركت كردند و از طرف ديگر اينكه آقاي ري‌شهري در ديداري براي آقاي هاشمي نقل كرده‌اند كه پدر مسوول استخر مجموعه‌شان با دريافت 50 هزار تومان قرار شده كه به احمدي‌نژاد راي دهد كه پس از آن ما در جلسه‌اي كه با آقاي رضايي داشتيم در مورد صحت ادعاي آقاي هاشمي سوال كرديم كه ايشان در ابتدا انكار كردند اما از استدلال‌هايشان معلوم بود كه به اين قضيه معتقدند كه در انتخابات 32 ميليون نفر شركت كردند با اين ادعا كه چطور تا ساعت پنج بعد ازظهر 17 ميليون تعرفه استفاده شده و بعد از ساعت پنج، 21 ميليون تعرفه مصرف شده است كه از نظر ما، اين پاسخ قانع كننده‌اي نبود.

وي همچنين در رابطه با ادعاي آقاي هاشمي در رابطه با نقل قولي از آقاي ري‌شهري گفت: در جلسه‌ي ديگري كه رو در رو اين بحث مطرح شد، به اين نتيجه رسيديم كه گويا آقاي هاشمي از صحبت‌هاي آقاي ري‌شهري درست برداشت نكرده بودند پس اين طور نتيجه‌گيري مي‌شود كه مبناي استدلال فردي مثل هاشمي قولي است كه پايه و اساس ندارد و از طرفي استدلالي است كه مبنا ندارد.

وي در ادامه به جلسه‌ نمايندگان مجلس با كروبي كه در آن شب كرباسچي نيز در ستاد وي حضور داشت اشاره كرد و گفت: نكته جالب اينجاست كه كرباسچي به عنوان مسئول ستاد كروبي وقتي در دانشگاه اميركبير راي داد برگه‌ي راي خود را نشان داد كه به موسوي راي داده بود و اينها همه نشانه‌هاي تقسيم كار جدي صورت گرفته بوده است و بايد گفت جريان اجتماعي كه بخشي از آن قابل پذيرش است، اما بخش ديگري از آن غير قابل پذيرش مي‌باشد، هيچ پايه و اساسي نداشت.

زاكاني به صحبت‌هاي كروبي در ديدار با نمايندگان مجلس اشاره كرد و گفت: كروبي در اين ديدار گفت كه دلش براي جمهوريت نظام مي‌سوزد و دلايلش اين بود كه چطور در انتخابات قبلي چهار ميليون راي داشته الان 350 هزار تا و بايد گفت كسي كه بحث از تقلب مي‌كند شايد اطلاع نداشته باشد انتخابات چطور برگزار مي‌شود و بايد بگويم آقاي موسوي در اين انتخابات در 89 درصد صندوق‌ها ناظر داشته است و بيش از 40 هزار نفر از ناظران مختص آقاي موسوي بودند و چند هزار صندوقي هم كه ناظر نبوده به خاطر كامل نبودن مدارك آن‌ها بوده است.

وي همچنين افزود: كروبي از طرفي گفت كه دلش براي اسلاميت نظام مي‌سوزد و عرض من اين است كه به هر حال نوع رفتارهايي كه بعد از انتخابات از خود نشان دادند ميزان پايبندي به اين دلسوزي را بيان كردند و نكته‌اي كه كروبي در مورد تجاوز گفت لكه‌ي ننگي براي نظام شد كه پايه و اساسش بر چهار مورد بود و در مجلس مورد بررسي قرار گرفت.

زاكاني تصريح كرد: از جمله موارد مورد استناد آقاي كروبي براي مطرح كردن بحث تجاوز در زندان‌ها، ادعاي خانمي بود كه مي‌گفت پسرش در زندان مورد تجاوز قرار گرفته است كه وقتي در مجلس مورد بررسي قرار گرفت پسر آن خانم گفت مادر من ديوانه است و اصرار دارد كه بگويد در زندان به من تجاوز شده است. همچنين نفر دوم خانم رزمي‌كاري بود كه مي‌گفت با پليس درگير شدم و دست او را گرفته‌اند به داخل ماشين پرت كرده‌اند و اين اتفاق افتاده است. دارم مي‌پرسم كساني كه اينطور با آبروي ملت بازي مي‌كنند چه پاسخي در مقابل خدا و ملت دارند؟

وي در ادامه به سال 75 و بحث‌هاي مهاجراني، حسن روحاني، مرعشي و ديگران در مورد باقي ماندن هاشمي در رياست جمهوري اشاره كرد و گفت: در آن زمان چه كسي به خاطر حق مردم هاشمي را كنار گذاشت؟ و او مقام معظم رهبري بود كه در همين دوره اگر رهبري قدم جلو نمي‌گذاشتند عده‌اي حق ملت را به طور كامل مي‌خوردند.

زاكاني اظهار كرد: عده‌اي مسئولان نظام را متهم به دروغگويي، تقلب و جنايت كردند و شاهديم كه آقاي موسوي قبل از انتخابات گفت كه آمده است تا قانون را اجرا كند و در گفتگويي كه با احمدي‌نژاد داشت اعلام كرد كه با اين روحيه مخالف است اما اوج تجلي قانون‌شكني بعد از انتخابات را در عملكرد ايشان شاهد بوديم و مي‌بينيم كه آمار محبوبيت ايران در مالزي قبل و بعد از انتخابات تا چه اندازه تغيير كرده است و حتي سيدحسن نصرالله به خاطر اين اتفاقات رخ داده در ايران مدتي نمي‌توانست سرش را بلند كند.

وي با اشاره به نقل قولي از هاشمي مبني بر اينكه امروز مرجعيت تغيير كرده است و مرجع دانشجويان هستند و بهتر است نظام خودش به اين‌ها چيزي بدهد به تماس چهارشنبه شب قبل از انتخابات جاسبي با صدر اشاره كرد و گفت: آقاي جاسبي به آقاي صدر گفتند كه يا جمعه موسوي از صندوق درمي‌آيد يا نافرماني مدني شروع مي‌شود از طرف ديگر شاهد بوديم كه خانم هاشمي پاي صندوق راي چه اظهاراتي داشتند و اتفاقات ديگري از اين قبيل و بايد بگويم كه اگر ما دانشجويان و دانشگاهيان به عنوان چشم‌هاي تيزبين ملت هوشيار نباشيم آيا ممكن نيست وقايع تلخ تاريخي كه در برهه‌اي باعث شده نظام سلطه حق ملت را به يغما ببرند، دوباره تكرار شود؟

زاكاني در جواب اين سوال كه آشوب را چه كسي شروع كرد؟ گفت: يكشنبه در خيابان شهيد مطهري كسي با كسي كاري نداشت اما آشوب شروع شد و روز دوشنبه راهپيمايي كه مجوز قانوني نداشت اما نظام مبناي برگزاري آن را گذاشت، برگزار گرديد و تصاوير حمله به پايگاه بسيج را شاهد بوديم كه هيچ ربطي به متن مردم نداشت و گروهي 20، 30 نفره سازماندهي شده بودند كه بخشي از آن‌ها دستگير شدند و اين‌ها همان اقليت آشوبگري هستند كه نظام موظف به برخورد با آن‌هاست و بسيج از روز شنبه بعد از خطبه‌هاي نماز جمعه مقام معظم رهبري در تهران ماموريت پيدا كرد كه آن نيز به درخواست ناجا بود.

وي با اشاره به اين مطلب كه در اتفاقات اخير عده‌اي به دنبال كشته‌سازي بودند، گفت: مطابق آمار اعلام شده سي و چند نفر در اتفاقات اخير كشته شدند كه ما براي تك تك آن‌ها افسوس مي‌خوريم كه بخشي از آن‌ها مردم بيگناه، بسيج و عده‌اي جزو اقليت آشوبگر بودند و بعضي مثل ندا آقاسلطان كه با اسلحه غيرسازماني كشته شد و در انتها معلوم نشد كه توسط چه كسي كشته شده است.

وي ادعا كرد: اما در حركتي شاهد بوديم كه آقاي الويري و بهشتي و غيره ليست 72 نفره‌اي از كشته شدگان درست كردند كه به عده‌ي شهداي كربلا در اين حوادث كشته شده درست كنند و به برخي پول دادند كه از كشور خارج شوند تا ادعاي آن‌ها ثابت شود.

وي به بحث‌هاي مطرح در مورد دختر جواد امام و ترانه موسوي اشاره كرد و گفت: آقاي شاه‌مرادي باجناق آقاي طائب است و برادر آقاي شاه‌مرادي دوست مهدي هاشمي است كه خانم ايشان سالها‌ست كه خارج از كشور زندگي مي‌كند و نام ايشان ترانه موسوي است و شاهديم كه در مورد ترانه موسوي چنين سناريويي ترتيب داده شد.

زاكاني بيان كرد: چرا در جامعه‌اي كه مي‌توانيم با هم حرف بزنيم به يكديگر اتهام مي‌زنيم و بايد بگويم كه صداوسيما به آقاي موسوي گفت كه مي‌تواند در تلويزيون حاضر شود و در مقابل يكي از مسئولين صحبت كند اما آقاي موسوي حاضر نشدند و گفتند كه مي‌خواهند تنها حرف‌هاي خود را مطرح كنند.

وي در ادامه به ديدار دومي كه بعد از اتفاقات انتخابات، نمايندگان مجلس با هاشمي رفسنجاني داشتند اشاره كرد و گفت: آقاي هاشمي در اين ديدار گفتند بيشترين ظلم در اين انتخابات به مقام معظم رهبري بود چون مي‌دانم ايشان چطور پيگيرند كه حق را به جاي خود بنشانند.

وي به تبريك مقام معظم رهبري در مورد پيروزي احمدي‌نژاد در انتخابات اشاره كرد و گفت: مقام معظم رهبري 2 خرداد 76 و همچنين 18 خرداد 80 به آقاي خاتمي نيز تبريك گفت حتي متن اين تبريك نيز تغيير نكرده است و بيشتر تاكيد مقام معظم رهبري به خاطر حضور مردم در پاي صندوق‌هاي راي بوده است پس مي‌بينيم كه محتوا و شكل اين پيام‌ها تغييري نداشته و مي‌تواند مورد بررسي قرار بگيرد.

وي در ادامه به ديدار نمايندگان كانديداهاي حاضر در انتخابات رياست جمهوري با مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: در اين جلسه نماينده موسوي گفت از داخل صندوق‌هاي راي چيزي بيرون نمي‌آيد چون ما به روند قبل از انتخابات اشكال داريم و در اين جلسه دانش‌ جعفري كه بيشترين ادعاها را مطرح كرد گفت كه تمام موضوعات مطرح در جامعه را عنوان كرده است و مقام معظم رهبري نيز خواست كه از طريق قانوني شكايت‌هاي خود را پيگيري كند و ايشان نيز دنبال خواهند كرد اما در جلسه شوراي نگهبان فقط آقاي رضايي حضور پيدا كرد كه رسيدگي شد و آقاي رضايي دوم تير ماه اعلام كرد كه از حق خود گذشته است. همچنين آقاي موسوي اعلام كرد كه تمايل دارد تا آراي چهار استان بازشماري شود و تعرفه‌ها مورد بررسي قرار گيرد حتي نيز شماره شناسنامه و سريال‌ها چك شود كه حتي شوراي نگهبان اين موضوع را قبول كرد و گفت كه شكايت خود را مكتوب كند اما اين كار را نكردند و به نظر من اين سيزده ميليون حاضر بيشتر بايد مدعي اين افراد باشند.

وي با اشاره به اين موضوع كه ما به عنوان كساني كه در انتخابات از آقاي احمدي‌نژاد حمايت كرديم از همه عملكرد احمدي‌نژاد دفاع نمي‌كنيم، گفت: بنا نيست وقتي خدمتي مي‌شود به خاطر انتقادات‌مان خدمت را نديده بگيريم و اين ظلم بر حق ملت است و البته همه قابل نقد هستند، اما بايد دو روي سكه را با هم ديد.

زاكاني در رابطه با موضوع كهريزك و بررسي‌هاي انجام شده در اين باره گفت: دو بار افراد به كهريزك اعزام شدند كه بار اول قبل از 18 تير بود و اين كار فقط به دستور دادستان وقت تهران شدني بود و اينكه مرتضوي مي‌گويد من مسئوليت نداشتم نادرست است و من معتقدم اگر كسي ادعاي اصولگرايي مي‌كند وقتي اشتباهي مرتكب مي‌شود بايد دو بار ماخذه شود و طبق دستور شاهرودي تنها كسي كه مي‌توانست اعزام به كهريزك كند آقاي مرتضوي بوده است.

وي افزود: وقتي كه از طريق حفاظت ناجا نامه‌اي به مقام معظم رهبري رسيد كه به كهريزك اعزام داشته‌ايم ايشان به سرعت دستور انتقال افراد را دادند چرا كه كهريزك جايي براي زندانياني بود كه نمي‌شد آن‌ها را در زندان‌هاي عادي نگه داشت و در اوايل دهه 80 كهريزك براي چنين آدم‌هايي راه‌اندازي شد و وقتي مقام معظم رهبري از جريان اعزام افراد به كهريزك باخبر شد به سرعت دستور انتقال آنها را دادند و دستور سريع ايشان اين بود كه به دستگاه قضايي بگوييد اينها را سريعا جابجا كنند و اگر هم گفتند جا نداريم همه را همين امروز آزاد كنند و كسي را نگه ندارند اما نه تنها آنها را آزاد نكردند بلكه با اتوبوس به طرزي ناشايست تحويل زندان اوين دادند.

زاكاني با اشاره به اين مطلب كه مقام معظم رهبري گفتند اين بازداشتگاه را تعطيل كنيد، گفت: مجرمين كهريزك كاملا معلوم هستند و عناصر آن هم عناصري هستند كه يا در داخل آن بودند و كساني كه دستور انتقال به آنجا را داده است و درحال حاضر به پرونده آن‌ها رسيدگي مي‌شود. اژه‌اي نيز گفت كه هفته آينده دادگاه آن‌ها برگزار مي‌شود. پس بايد بگويم كه نظام و مجلس به طور جدي به دنبال قضيه كهريزك بوده است و مي‌باشد.

وي همچنين با اشاره به مطلبي به نقل از مسوول حفاظت ناجا كه مقام معظم رهبري در دو سال گذشته چهار بار بر آنها تاكيد كرده است كه در زندان‌ها با افراد برخورد بدني نشود، گفت: اما عده‌اي خطاهاي برخي افراد را مي‌بينند و به پاي نظام مي‌گذارند.

وي همچنين در رابطه با حادثه كوي دانشگاه و اتفاقات بعد از انتخابات گفت: با توجه به اينكه ساليان سال در دانشگاه تهران بوده‌ام و در كوي دانشگاه زندگي كرده‌ام و روز بعد از واقعه كوي در آنجا نيز حضور پيدا كردم بايد بگويم كه اتفاقات كوي ابتدا و انتهايي دارد، اما اشكال اصلي آن است كه هر كسي از وسط كار آنچه را كه به نفعش مي‌باشد مي‌گيرد.

وي افزود: در جلسه‌اي كه در دانشگاه تهران داشتيم خواهش داشتم همه قضيه را بررسي كنيم كه يك روي سكه در رابطه با شروع اعتراضات تا لحظه‌اي است كه نيروي انتظامي وارد مي‌شود و روي ديگر آن زماني است كه نيروي انتظامي وارد مي‌شود.

وي افزود: يك روي سكه معمولا اين است كه حادثه‌اي اتفاق مي‌افتد كه در سال 78 با بسته شدن روزنامه سلام در چهارشنبه 17 تير و قبل از آن بسته شدن روزنامه طوس اتفاق افتاد و يك سمت حادثه عناصر سياسي هستند كه نگاه ابزاري به دانشجو دارند اما متاسفانه هميشه اين موضوع فراموش مي‌شود و در روي ديگر سكه نادانان و بي‌ظرفيت‌هايي هستند كه ورود بي‌محابا به داخل كوي و ضرب و شتم دانشجويان را انجام دادند كه هر دوي اينها نادرست است كه بايد ريشه‌يابي شود.

زاكاني در ادامه به بيان خاطراتي از واقعه كوي دانشگاه در تير 78 پرداخت و گفت: چهار گروه در حوادث كوي نقش دارند كه عبارتند از نيروي انتظامي كه بايد پاسخگو باشد، عناصر اطلاعات ناجا كه شناسايي هستند، آدم‌هايي كه سامان‌يافتگي‌شان را در صحنه‌ پيدا مي‌كردند كه يكسري از آن‌ها شناسايي شدند و در حال حاضر بخشي از آن‌ها در زندان هستند و گروه چهارم كه معلوم نيست چه كساني هستند اراذل و اوباش مي‌باشند كه مجلس بايد با ضابطه‌مندي به دنبال پيگيري اين حوادث باشد و من در گروهي بودم كه با آزادسازي دانشجويان سر و كار داشتم و با خواهش‌ها و پيگيري‌هاي انجام شده و قبول مسووليت آزاد شدن دانشجويان توسط فرماندهي ناجا و همكاري دادسرا در فردا شب حمله به كوي 138 دانشجو آزاد شدند.

وي در ادامه به شكل‌گيري پنج كميته ديگر در زمينه‌ي بررسي خسارات، رسيدگي به تعدي به دانشگاه و غيره در حادثه كوي اشاره كرد و گفت: با عناصري كه در اين حادثه حضور داشته‌اند چه از ناجا، چه لباس شخصي و چه نيروي انتظامي برخورد صورت گرفته است و حتي در مورد بسيج، چرا كه در قضيه‌ي كوي بسيج ماموريت نداشت و آقاي طائب نيز خواست با تعدادي كه در اين جريان حضور داشتند برخورد شود و خود اطلاعات سپاه اينها را شناسايي كردند لذا كساني كه به نام بسيج داخل كوي آمده بودند نيز دستگير شدند و بحث آخر اراذل و اوباش هستند كه شناسايي آن‌ها كمي سخت‌تر است اما بايد اين موضوع نيز مورد رسيدگي قرار گيرد و با آن‌ها برخورد شود.

زاكاني در پايان ابراز اميدواري كرد: ابعاد مختلف بحث كوي دانشگاه بررسي شود و با زوايا و عوامل پيدا و پنهان آن در هر دو روي سكه برخورد شود تا مانع تكرار اين ظلم بزرگ براي آينده شويم و در مجلس نيز هشت، نه سرفصل مطرح شده است تا بر روي آنها كار كنيم و اميدواريم مجلس در اين زمينه موفق عمل كند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha