مدير عامل سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح از برگرداندن شركت سهامي نمايشگاههاي بينالمللي تهران به سازمان خصوصيسازي خبر داد و عنوان كرد: از اين لحظه ديگر ساتا مالك نمايشگاههاي بينالمللي نيست و به جاي آن بخشي از سهام شركت پتروشيمي خليج فارس به ساتا واگذار خواهد شد.
حسين دقيقي ـ مديرعامل سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح (ساتا) ـ در گفتوگو با خبرنگار بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در مورد جلسهاي كه عصر امروز با حضور رييس سازمان خصوصيسازي، وزير بازرگاني و نمايندههاي از قوه قضاييه به همراه او در مورد واگذاريي نمايشگاههاي بينالمللي تهران برگزار شد، تصريح كرد: اين جلسه نتايج خوبي داشت و ما نمايشگاه را به سازمان خصوصيسازي برگردانديم و به جاي آن شركت پتروشيمي خليجفارس را گرفتيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه اين يعني ابطال واگذاري نمايشگاههاي بينالمللي به ساتا به صورت رسمي به ساتا ابلاغ شد؟ اظهار كرد: ما توافق كرديم و اين موضوع را پذيرفتيم. ابلاغ هم ميشود.
دقيقي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه آيا هزينه اين واگذاري نيز به اندازه واگذاري نمايشگاههاي بينالمللي ارزش دارد؟ عنوان كرد: بله، شركت پتروشيمي هم ارزش دارد.
وي در مورد جلسه هفته آينده كميسيون اصل44 مجلس نيز بيان كرد: اين كميسيون ويژه مجلس است و اختيار خود را دارد. اما دوستان مجلس هم اگر ببينند كه توافقي بين مالك و فروشنده كه سازمان خصوصيسازي بوده هيچ اعتراضي نميكنند.
مديرعامل ساتا در ادامه با بيان اينكه با اين اتفاق نمايشگاه را به مزايده خواهند گذاشت، افزود: اين نمايشگاه به وزارت بازرگاني داده نميشود و مزايده خواهند گذاشت و بخشهاي مختلف در آن شركت خواهند كرد. حتي سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح هم ممكن است كه شركت كند كه البته ما نميخواهيم، ديگر نميآييم.
وي در مورد علت شركت نكردن ساتا در اين مزايده متذكر شد: به دليل مقاومت بخش دولتي است. بخش دولتي بعضا يك سري مقاومتهايي به دليل حفظ تصديگرياش دارد كه به مصلحت ما نيست.
دقيقي در مورد شركت پتروشيمي خليجفارس نيز توضيح داد: قيمت اين شركت خيلي سنگين است كه البته ما بخشي از آن نه همه آن را گرفتيم كه چون هنوز قطعي نيست نميتوان ميزان درصد آن را گفت. بخشي از سهام اين شركت را به ما ميدهند.
وي يادآور شد: اين شركت بيش از 18 هزار ميليارد تومان دارايي دارد كه 100 درصد سهام آن هم به ما داده نميشود و ميزان درصد آن نيز بعد از امضا قرارداد مشخص خواهد شد.
مديرعامل ساتا در مورد نمايشگاههاي بينالمللي نيز متذكر شد: نظر رييس جمهور اين بوده كه مجدد اين نمايشگاه به مزايده گذاشته شود و چون از محل رد ديون است و ما هم به عنوان مالك اگر نميپذيرفتيم نميشد و مالك بايد ميپذيرفت كه ما هم پذيرفتيم. به جاي آن هم يك دارايي ديگر به ما دادند.
وي در پاسخ به اين سوال كه ساتا از چه زماني ديگر مالك نمايشگاههاي بينالمللي نخواهد بود؟ گفت: ما ديگر از اين لحظه مالك ساتا نيستيم.
انتهاي پيام
نظرات