رييس گروه مهندسي دريايي دانشگاه صنعتي شريف: بهرهبرداري از دريا استراتژي توسعه پايدار است
استراتژي توسعه پايدار، بهرهبرداري از دريا و اين مساله موضوعي است كه كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجيد عباسپور - رييس گروه مهندسي دريايي دانشگاه صنعتي شريف - امروز در سومين همايش ملي صنايع فراساحل با بيان مطلب فوق و اشاره به اهميت قابل توجه بهرهبرداري، اكتشافات، حفاري و سازههايي دريايي خاطرنشان كرد: در بخش صنعت دريايي شاهد رشد روزافزون هستيم كه در همين راستا دانشگاه صنعتي شريف موفق به دريافت مجوز برگزاري دورههاي دكتراي اين رشته شده است؛ ضمن اين كه وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، دانشگاه صنعتي شريف را به عنوان قطب علمي در بخش هيدرو ديناميك و صنايع دريايي ميشناسد.
وي با بيان اين كه استراتژي توسعه پايدار، بهرهبرداري از دريا است، اظهار كرد: اين مساله موضوعي است كه كمتر مورد توجه قرار گرفته است؛ كما اين كه پديدههايي را در درياي خزر و خليج فارس شاهد بوديم كه بخشي از آن نشات گرفته از فعاليتهايي است كه در بخش دريا انجام شده است.
رييس گروه مهندسي دريايي دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به مرجانهاي خليج فارس كه مشكلات زيادي را به همراه دارد، توضيح داد: به عنوان مثال گفتهاند كه اگر 20 ميليارد دلار در بخش گسترش مرجانها سرمايهگذاري كنيم، در مدت 150 سال ميتوانيم 120 ميليارد دلار برداشت كنيم.
وي با پر اهميت دانستن صنعت صيد و شيلات از صنايع دريايي تصريح كرد: اين صنعت در جنوب و به ويژه در شمال از اهميت بسيار برخوردار است؛ بهويژه اين كه بهرهبرداري از صنايع دريايي در درياي خزر پس از فروپاشي شوروي سابق گسترش يافت.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات