• دوشنبه / ۴ آبان ۱۳۸۸ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 8808-01173.138490

رييس صدور گواهينامه خبر داد: كنترل گواهينامه‌هاي هوشمند رانندگي از آذر رييس مركز اجراييات خبر داد: وصول 18 ميليارد تومان جريمه رانندگي در سال جاري

رييس صدور گواهينامه خبر داد: 
كنترل گواهينامه‌هاي هوشمند رانندگي از آذر 
رييس مركز اجراييات خبر داد:
وصول 18 ميليارد تومان جريمه رانندگي در سال جاري

رييس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: كنترل گواهينامه‌هاي هوشمند از آذر ماه در تهران آغاز مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرهنگ رضايي مجد روز دوشنبه در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني نيروي انتظامي (197) با اشاره به اين كه در سال جاري حدود يك ميليون و 600 هزار انواع گواهينامه در كشور صادر شده است، افزود: آمارها نشان مي‌دهد اين رقم نسبت به سال گذشته حدود 10 درصد كاهش داشته است.

وي با اشاره به اجراي آزمايشي طرح صدور گواهينامه‌هاي هوشمند در تهران بزرگ، گفت:‌ مرحله دوم اين طرح از آذر ماه آغاز مي‌شود. از سوي ديگر تاكنون حدود 70 هزار گواهينامه هوشمند صادر شده است.

رييس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اين كه مدت زمان صدور گواهينامه‌هاي قديمي حدود 10 روز بوده است، افزود: اين در حاليست كه به دليل برخي مشكلات صدور گواهينامه‌هاي هوشمند بين 45 روز تا دو ماه هم اكنون به طول مي‌انجامد كه اميدواريم از آذر ماه با راه‌اندازي سيستم‌هاي جديد و رفع نواقص مدت زمان صدور گواهينامه‌هاي هوشمند را به ميزان قابل توجهي كاهش دهيم.

وي از آموزش 530 نفر از ماموران راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ براي استفاده از دستگاه‌هاي كارت خوان گواهينامه‌هاي هوشمند خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده از آذر ماه سال جاري، كنترل گواهينامه‌هاي هوشمند در تهران آغاز مي‌شود.

رييس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي به رانندگي برخي افراد با قبض‌هاي رسيد گواهينامه اشاره كرد و گفت: برابر ماده 26 آيين‌نامه راهنمايي و رانندگي دارندگان گواهينامه، تنها مجاز به رانندگي با وسايط نقليه هستند، لذا رانندگي با قبض رسيد گواهينامه غيرمجاز است و در صورت بروز حادثه فرد دارنده اين رسيد مقصر خواهد بود.

به گزارش ايسنا، سرهنگ غلامي ـ رييس مركز شماره‌گذاري پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي ـ نيز با بيان اين كه از ابتداي سال جاري تاكنون حدود 630 هزار خودروي نوشماره در كشور پلاك شده‌اند، گفت: در اين مدت 41 هزار مورد تعويض پلاك و 884 هزار نقل و انتقال در كشور صورت گرفته است كه به دين ترتيب بايد گفت، با اجراي طرح ملي تعويض پلاك در كشور حدود 5/15 ميليون خودرو هم اكنون در كشور داراي پلاك ملي هستند.

وي با اشاره به وجود 38 مركز تعويض پلاك در تهران و 380 دفتر تعويض پلاك در ساير استان‌هاي كشور، گفت: پليس راهور ناجا در تلاش است تا مراكز تعويض پلاك را در دفاتر معاينه فني در پايتخت راه‌اندازي كند كه بدين ترتيب دسترسي شهروندان به تعويض پلاك تسهيل مي‌شود.

رييس مركز شماره‌گذاري پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اين كه با اجراي طرح خروج خودروهاي فرسوده تاكنون حدود 650 هزار خودرو از رده خارج شده است، گفت: متاسفانه هم اكنون روزانه 250 خودرو در كشور اسقاط مي‌شود كه اين ميزان بسيار كم است، به شكلي كه 12 پاركينگ در تهران و 88 پاركينگ در استان‌هاي كشور قابليت از رده خارج كردن روزانه سه هزار و 500 دستگاه خودرو را دارا هستند.

وي با اشاره به اين كه 5/7 ميليون دستگاه موتورسيكلت هم اكنون در كشور وجود دارد، گفت: متاسفانه 40 درصد اين موتورسيكلت‌سواران فاقد گواهينامه هستند، از سوي ديگر تنها پنج ميليون دستگاه موتورسيكلت در كشور هم اكنون داراي كارت و گواهينامه هستند.

به گزارش ايسنا، سرهنگ جهانگيري ـ رييس مركز اجراييات پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي ـ نيز از راه‌اندازي سامانه ارائه كد شناسه و كد پرداخت الكترونيكي براي قبوض جريمه در كشور خبر داد و گفت:‌ بر اين اساس مالكان خودروها مي‌توانند با ارسال VIN‌خودرو به همراه علامت ستاره به سامانه پيام كوتاه 30005151 ضمن دريافت آخرين وضعيت خلافي خودروي خود شناسه و كد پرداخت براي قبض جريمه دريافت كرده و از طريق سامانه‌هاي غير حضوري نسبت به پرداخت قبوض جريمه خود اقدام كنند.

وي از افزايش تعداد دفاتر رسيدگي به تخلفات رانندگي از 174 دفتر به 539 دفتر در آينده نزديك خبر داد و گفت: آمارها نشان مي‌دهد در شش ماهه نخست سال جاري 180 ميليارد تومان وصولي جرايم رانندگي داشته‌ايم كه اين رقم نسبت به سال گذشته 2/6 درصد افزايش داشته است.

رييس مركز اجراييات پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اين كه 17 ميليون و 400 هزار تخلف در سال جاري ثبت شده است، گفت: عليرغم افزايش شش درصدي ثبت تخلفات در سال جاري آمارها از كاهش ارتكاب تخلف در كشور حكايت مي‌كند.

وي با اشاره به اين كه در شش ماهه نخست سال جاري 600 هزار تخلف توسط دوربين‌هاي كنترل تخلف در كشور ثبت شده ‌است، گفت: آمارها نشان مي‌دهد تخلفات ساكن و نبستن كمربند ايمني مهمترين تخلفات رانندگي در كشور و شهر تهران نيز پرتخلف‌ترين شهر كشور به حساب مي‌آيد، اين در حاليست كه پليس تنها امكان كنترل تنها يك سوم تخلفات را در كشور دارد.

رييس مركز اجراييات پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي بيشترين تخلف موجود در كشور را مربوط به يك دستگاه كاميون با رقمي حدود 10 ميليون تومان عنوان كرد و گفت:‌پليس راهور ناجا تخلف 98 ميليون توماني يك راننده را اخيرا وصول كرده است.

وي در عين حال با تاكيد بر اين كه شهروندان از نقل و انتقال قولنامه‌اي خودرو خود جدا خودداري كنند، افزود: درباره خودروهاي دولتي نيز تخلفات آن‌ها به اداره اقتصاد و دارايي اعلام مي‌شود تا نسبت به پيگيري موضوع اقدام شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha