/همايش عمليات رواني و رسانه/ سرلشگر فيروزآبادي در جمع خبرنگاران: ايران و مسلمانان انقلابي هم بايد در قالب طرح عمليات رواني در مقابل دشمن فعاليت كنند
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: جمهوري اسلامي ايران و مسلمانان انقلابي بايد در قالب يك طرح عمليات رواني در مقابل دشمن فعاليت كنند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، سرلشگر فيروزآبادي كه در حاشيه همايش «عمليات رواني و رسانه» در جمع خبرنگاران سخن ميگفت، افزود: يك بخش از عمليات رواني در داخل كشور است كه متوجه فرهنگ است و نيز رسانهها، اقتصاد، سياست و حتي فرهنگ عمومي مردم را شامل ميشود. يك جهت ديگر هم دارد و آن عمليات رواني غرب عليه جمهوري اسلامي ايران است كه در خارج از مرزهاي ايران تبليغ ميكنند ايران به خاطر انقلاب اسلامي، محاصره و منزوي شده و از نظر علمي، صنعتي و تجاري عقبمانده است؛ البته براي ما كه داخل ايران هستيم قابل باور نيست، اما در نشريات كشورهاي همسايهي ما اين حرفها فراوان است.
وي افزود: يكي از فرزندانم در دمشق تحصيل ميكرد، دانشجويان برخي كشورهاي اسلامي از او ميپرسيدند مگر ايران دبيرستان دارد كه شما به دانشگاه آمدهايد؟ اين عمليات رواني عليه ايران است تا ساير كشورها هوس نكنند به انقلاب نه شرقي، نه غربي دست بزنند و به استقلال بينديشند.
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح ادامه داد: در ميدان عمليات رواني است كه فنآوري هستهيي بسيار مهم ميشود. غرب تا به حال گفته ايران عقبمانده است؛ اما يكباره با فنآوري صلحآميز هستهيي آن مواجه ميشود؛ در واقع ميبيند ميلياردها دلار خرج كرده تا بگويد استقلال، آزادي، نه شرقي، نه غربي مضر است، اما ناگهان اين موارد باعث رشد استعدادهاي يك كشور شده است.
فيروزآبادي افزود: ارتش ما پيش از انقلاب 200 هزار عضو و 150 هزار مستشار آمريكايي داشت. شهيد صياد ميگفت مستشاران آمريكايي به ما اجازه نميدادند هيچ كاري انجام دهيم، مگر پاك كردن گريس روي توپخانه؛ اما ملت ايران پس از انقلاب به دليل آنكه استقلالش را به دست آورد به سمت توليد صنايع دفاعي چشمگير رفت؛ بنابراين عمليات رواني غرب هنوز هم نااميد نشده و در اين جهت حركت ميكند كه به مردم دنيا بفهماند ايرانيها كه مستقل شدهاند پيشرفت نكردهاند و منزوي شدهاند، جايي هم كه ميبينند ما منزوي نيستيم ميگويند با اين سياستها منزوي خواهند شد.
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: در دوره اول دولت آقاي احمدينژاد به وزارت كشور رفته بودم. يكي از معاونان سياسي دولت پيش از آن، پشت تريبون رفت و به من گفت آقاي فيروزآبادي! من شما را ميشناسم و به شما ميگويم اين دولت ( دولت نهم) ايران را منزوي خواهد كرد، من هم گفتم اشتباه ميكنيد، اين دولت ايران را از انزوا خارج خواهد كرد؛ بنابراين عمليات رواني مجموعهاي از فعاليتهاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و فنآورانه است كه تلاش ميكند به ملتهاي دنيا بگويد فكر مستقل شدن از استكبار را به خود راه ندهيد، ميخواهند بگويند ايران كه مستقل شد، منزوي شد؛ در حالي كه اينچنين نيست.
فيروزآبادي در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره ظرفيت جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با عمليات رواني اظهار كرد: ظرفيت ايران بسيار بالاست؛ چون مقابله با عمليات رواني مستلزم حقايقي است؛ مانند جاي پاي محكم و تكيهگاه محكم فكري كه ما آن را داريم؛ يعني قرآن كتاب آسماني و اهل بيت پيامبر و نيز فرهنگ هفت هزار ساله ايراني را داريم. اين پايهها موجب ميشود اعتماد به نفس ملي در تك تك جوانان و نيروهاي ادارهكننده كشور بالا برود، ضمن آنكه پيروزي در انقلاب، پيروزي در دفاع مقدس و نيز پيروزي در صحنههاي علمي و فنآوري، مقوم اين اعتماد به نفس است كه ظرفيت ما را در برابر تندباد عمليات رواني بالا برده است.
فيروزآبادي افزود: همانطور كه يك عمليات نظامي صرف نيازمند طرحريزي و برنامهريزي است، عمليات رواني هم نيازمند ابزارهايي است؛ يعني همانطور كه جبهه غرب در طرح عمليات رواني عمل ميكند، جمهوري اسلامي ايران و مسلمانان انقلابي نيز در قالب يك طرح عمليات رواني بايد فعاليت كنند و در اين راستا وحدت ملي، تكيه بر احكام دين، ولايت فقيه، قانون اساسي و ايمان مذهبي ملت، ما را كمك ميكند تا همانطور كه توانستيم در صنعت، سياست، فرهنگ و غيره موفق شويم، در عمليات رواني نيز موفق شويم.
رييس ستاد كل نيروهاي مسلح همچنين درباره نقش رسانهها در تحقق يك عمليات رواني موفق به خبرنگاران گفت: به نظر من رسانهها نقش اول را دارند. آنها سربازان خط مقدم هستند. جريان رسانهاي جهان به هم پيوسته است، همه منابع توليد خبر و انتقال پيام در شبكه سراسري جهاني قرار دارند و از فنآوري مشابهي برخوردارند، اما اين فعاليت رسانهاي مانند مرزبندي سياسي كشورها بايد داراي مرزبندي سياسي باشد. اگر خبرنگار و رسانه فقط مطالب رسانهها را بگيرد و بر مبناي آن قضاوت كند حتما در دام عمليات رواني افتاده است.
وي افزود: اشتباه دوم خرداد نيز همين بود. پس از پايان دولت دوم خرداد، در گفتوگويي با خبرگزاري دانشجويان (ايسنا) گفتم آن دولت فقط با گرفتن اخبار رسانههاي بينالمللي حركت ميكرد كه محصولش شكست است؛ بنابراين بايد مرزبندي فرهنگي و سياسي را رسانهها رعايت كنند. آنها بايد تمام اخبار سياسي و بينالمللي را بگيرند و در كنارش اصول امنيت ملي جمهوري اسلامي ايران، سياستهاي كلي نظام و فرهنگ بومي را كه فرهنگ اسلام ناب است، نيز بگيرند، سپس تحليل سياسي كنند و مقاله بدهند.
فيروزآبادي در ادامه اظهاركرد: تنها سفارش من به رسانهها اين است كه ملي باشند، نه بينالمللي، بومي باشند نه غربزده يا شرقزده، بايد همراه با اعتقادات ملت ايران حركت كنند؛ يعني همان كه بر آن ميثاق بستهاند؛ يعني قانون اساسي، تماميت ارضي، آزادي، منافع ملي و استقلال ايران و همچنين شبيخون فرهنگي و طمعورزي غرب در منابع نفتي و نيروي انساني را مد نظر داشته باشند.
فيروزآبادي در پايان گفت: رسانهها دو وظيفه دارند؛ يكي آنكه از عمليات رواني غرب غافل نباشند و ديگر اينكه داخل مرزهاي ارزشي، فرهنگي و منافع ملي ايران حركت كنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات