رييسجمهور:/3/ هر كس با صداقت دستي جلو بياورد، آن را خواهيم فشرد
... به گزارش ايسنا، رييسجمهور در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران در حاشيه جلسه دولت، درباره اظهار نظر اخير البرادعي، در كنفرانس مطبوعاتياش در تهران گفت: اين برداشت آقاي البرادعي از يك توافق قبلي است كه ما آن را معلق كردهايم؛ يعني بعد از اين كه قطعنامهها صادر شد، از طرف جمهوري اسلامي اين توافقنامه به حالت تعليق درآمد. ايشان يك برداشت داشتند كه مورد قبول سازمان انرژي اتمي ما نيست و اين در كار قم كه انجام ميشود، مشكلي ندارد.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه « بالاخره ايران از چه كسي سوخت هستهاي خواهد خريد» اظهار كرد: هنوز هيچكدام نهايي نشده؛ برخي به صورت انفرادي و برخي به صورت چندگانه پيشنهاد دادهاند كه حاضرند در يك مكانيزيم اين سوخت را تامين كنند. كارشناسان ما از چند روز ديگر گفتوگوهايشان را با كارشناسان طرفهاي فروشنده آغاز ميكنند. طبيعي است ما در اين گفتوگوها آنچه را به نفع منافع مليمان باشد انتخاب خواهيم كرد؛ بنابراين فرقي نميكند طرف ما چه كسي باشد؛ بعضي از نمايندگان كشورها گفتند فرانسويها آماده هستند بفروشند، عليالقاعده بايد اين پيشنهاد را به صورت رسمي ارائه دهند كه از طرف سازمان انرژي اتمي ما بررسي شود.
وي در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره « درخواست تشديد تحريم توسط وزير خزانهداري آمريكا و فشار اين كشور براي توقف مذاكرات با ايران براي پيوستن به سازمان تجارت جهاني، همزمان با مذاكرات ژنو» گفت: اين خيلي خبر خوبي است. مگر آنها كه به تجارت جهاني پيوستهاند سود كردهاند؟ بالاخره در ايران آزادي و اظهارنظرهاي گوناگون هست، لابد در آمريكا هم اين طور است و افراد سلايق مختلف دارند؛ اما ما سياستها و تعاملات خود را بر مبناي منافع ملي خود تنظيم ميكنيم و قدرت انعطافمان هم خيلي بالاست؛ يعني ملت ايران خوب بلد است منافع ملياش را در شرايط گوناگون حفظ كند. ما اعلام كردهايم آمادگي داريم در حل مسائل جهاني كمك كنيم؛ مسائلي كه آنها بيشتر {از آن} آسيب ميبينند و اين آمادگي هم همچنان برقرار است؛ اما خب نظرها هم بيان ميشود.
رييسجمهور در عين حال افزود: بعضي وقتها خبرهايي كه ميآيد دستكاري شده است. برخي رسانههايي كه مثلا در اروپا هستند از اين كه يك گام به جلو برداشته شده و خود دارند از عرصه به نوعي كنار ميروند، من زياد ديدهام يك اظهار نظر را به گونهاي ديگر تيتر زده و قلب كردهاند، اما وقتي به متن ميرويم ميبينيم چنين چيزي نيست. اصلا ممكن است فردي يك احتمال را گفته باشد، به هر حال اينها تاثيري در جهتگيريهاي اساسي ما ندارد؛ جهتگيريهاي اساسي ما بر اساس منافع ملي و آرمانها و عزت ملت ما تنظيم شده و بر اين اساس جلو خواهيم رفت. هر كس با صداقت دستي جلو بياورد، آن را خواهيم فشرد.
احمدينژاد در بخش ديگر سخنانش درباره لايحه هدفمندكردن يارانهها گفت: لايحهاي كه دولت تقديم مجلس كرده، لايحه جامعي است و در آن وظايف و اختيارات دولت متعادل است؛ يعني ميشود اين كار بزرگ را به خوبي جلو برد. تغييراتي داده شده و البته دوستاني در كميسيون ويژه مجلس تلاش كردهاند نظرات را به هم نزديك و مصوبه كميسيون را به لايحه دولت نزديك كنند؛ اما هنوز يكي دو مورد هست كه اساسي است و اميدواريم در صحن مجلس اينها هم به سمت لايحه بيايد؛ زيرا اگر نيايد در اجرا مشكل ايجاد ميشود و ممكن است مردم و اقتصاد ملي دچار آسيب شوند. الان مشغول گفتوگو هستيم و جمعي از نمايندگان محترم هم دنبال ميكنند يك گام ديگر برداشته شود و اصول كار كميسيون ويژه مجلس با اصول كار دولت به طور كامل با هم منطبق شود تا انشاءالله با هماهنگي اين كار بزرگ را جلو ببريم.
ادامه دارد....
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات