درخواست سازمان ملل از كاربران اينترنتي در خصوص مقابله با تغييرات جوي
سازمان ملل در سايت خود از همه كاربران اينترنتي درخواست كرد تا براي مقابله با تغييرات ناخوشايند جوي در كمپين «يكصد امضا» شركت كنند.
به گزارش سرويس «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «بان كيمون» ـ دبير كل سازمان ملل متحد ـ طي بيانيهاي از تمامي كاربران اينترنتي درخواست كرد تا در هفته مقابله با تغييرات ناخوشايند جوي كه از 21 تا 25 سپتامبر برگزار ميشود، در كمپين يكصد امضا شركت كرده و جزو كساني باشند كه نسبت به اين تغييرات واكنش نشان ميدهند.
وي افزود: 15 روز به كنفرانس «كپنهاگ» در دانمارك فرصت باقي مانده است و ما از تمامي كاربران اينترنتي در سراسر جهان مي خواهيم تا به اين كمپين بپيوندند؛ چرا كه اين رويه مي تواند يك نقطه عطف در خصوص امضا و پذيرش تعهد كپنهاگ باشد.
به گزارش ايسنا، دبير كل سازمان ملل متحد، اول سپتامبر سال جاري ميلادي در ديدار خود با سران كشورهاي جهان كه در ژنو در نروژ برگزار شد به موضوع مقابله با تغييرات جوي پرداخت و اعلام كرد: امروزه ما بايد براي مقابله با تغييرات ناخوشايند جوي و افزايش گرماي هوا و انتشار گازهاي گلخانهاي راه حلي بينديشيم. اين تغييرات باعث ذوب يخچالهاي طبيعي و از بين رفتن كوهستانهاي پر برف شده و در نهايت جهان با بالا آمدن سطح آب درياها و اقيانوسها يكپارچه به زير آب ميرود.
وي افزود: قرار است 22 سپتامبر نيز يك كنفرانس در محل سازمان ملل در نيويورك در خصوص مقابله با تغييرات جوي برگزار شود.
به گزارش ايسنا، «آشيم اشتاينر» مدير اجرايي برنامه حفاظت از طبيعت سازمان ملل - UNEP- نيز گفت: اين برنامه كه به امضاي آنلاين اينترنتي كاربران شهرت دارد، در حقيقت كشورهاي جهان و مردم را براي معاهده كپنهاگ آماده ميكند.
همچنين در اين برنامه اعلام شده است كه كشورهاي جهان بايد نسبت به كاهش انتشار گازهاي گلخانهاي، اقتصاد سبز و درختكاري توجه ويژهاي داشته باشند.
وي افزود: نخستوزير تايلند، رييس جمهور اتيوپي، نخست وزير كره جنوبي و برنده جايزه نوبل محيط زيست در ميان كساني هستند كه از كمپين امضاي اينترنتي مقابله با تغييرات جوي و كمپين كاشت شش ميلياردي درخت حمايت كردند.
به گزارش ايسنا، «بان كيمون» خاطر نشان كرد: تلاش امروزه ما براي مقابله با تغييرات ناخوشايند جوي باعث ميشود تا خود و فرزندانمان بهتر زندگي كنيم. امروزه تغييرات ناخوشايند جوي جزوي از تفكرات ما شده است و بسياري از دانشمندان و كارشناسان محيط زيست در اين فكر هستند تا راهحلي براي مقابله و از ميان بردن آن بيابند. امروزه صدها ميليون نفر در اكثر مناطق دنيا با اين مساله كه همان بروز تغييرات جوي است، دست و پنجه نرم ميكنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات