• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۸۷ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 8710-05611
  • خبرنگار : 71263

تاخير در تعمير كابل‌هاي اينترنتي آسيب‌ديده

تاخير در تعمير كابل‌هاي اينترنتي آسيب‌ديده

مقامات شركت مخابراتي اتصالات اعلام كردند تعمير كابل‌هاي زيردريايي آسيب ديده كه در ابتدا پيش‌بيني شده بود تا روز پنج شنبه به پايان برسد اندكي بيشتر از حد انتظار طول خواهد كشيد.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گفته مقامات شركت مخابراتي اتصالات، تعمير كابل‌هاي زيردريايي عمل پيچيده و ظريفي است و استرس ناشي از تعمير اغلب باعث ايجاد مشكلات بيش‌تر مي‌شود اما اين شركت در مجموع از پيشرفت در امر تعمير و واكنش به اين وضعيت راضي است.

سه كابل زيردريايي بيش از يك هفته قبل در 19 ماه دسامبر در نزديك ساحل سيسيل ايتاليا قطع شدند و در حالي كه هيچ توضيح رسمي در مورد اين قطعي‌هاي تقريبا همزمان داده نشد اما احتمالاتي مانند وقوع زلزله دريايي يا برخورد لنگر كشتي به اين كابل‌ها مطرح شده است و دو كشتي تعمير سرگرم تعمير اين خطوط براي بازگرداندن سرويس‌هاي ارتباطي به حالت عادي هستند.

اين دومين بار در سال جاري ميلادي است كه كابل‌هاي مديترانه به اروپا قطع شده و دسترسي به اينترنت و تلفن براي بسياري در خاورميانه مختل مي‌شود.

به گفته مقامات اتصالات، در صورت مساعد ماندن هوا و به وجود نيامدن مشكلات جديد كابل‌ها تا چهارم ماه ژانويه به صورت كامل كاربردي مي‌شوند و درصورت روي دادن اتفاق‌هاي برنامه‌ريزي نشده يك يا دو روز ديگر به زمان تعمير اضافه خواهد شد.

كابل فلگ نخستين كابل آسيب ديده‌اي خواهد بود كه خدمات خود را آغاز خواهد كرد؛ اين كابل كه توسط شركت هندي Reliance Globalcom اداره مي‌شود در نيمه دهه 90 احداث شده و از ژاپن تا انگليس فعاليت مي‌كند و در مسير خود از برخي از كشورها در آسيا، خاورميانه و اروپا مي گذرد.

برخلاف دو كابل آسيب ديده ديگر كه توسط كنسرسيومي از شركت‌هاي مخابراتي ملي اداره مي‌شوند اين كابل متعلق به يك شركت خصوصي بوده و توسط آن اداره مي‌شود.

اتصالات از هر سه كابل براي ارسال ترافيك تلفن و اينترنت به اروپا و نقاط دورتر استفاده مي‌كند؛ قطعي خدمات كابل‌هاي زيردريايي اتفاق نسبتا متداولي است و معمولا مورد توجه عمومي قرار نمي‌گيرد زيرا فراهم‌كنندگان خدمات اينترنتي ترافيك را از مسيرهاي ديگر هدايت مي‌كنند اما شمار اندك كابل‌هايي كه خاورميانه را به دنياي خارج متصل مي‌كنند به اين معني است كه به هنگام قطعي كابل گزينه‌هاي پشتيبان كمتري وجود دارد.

شركت‌هاي مخابراتي منطقه مانند مخابرات مصر، اراسكام تلكام و اتصالات برروي خطوط زيردريايي جديدي سرمايه‌گذاري مي‌كنند كه اين منطقه را به اروپا و آسيا متصل خواهند كرد. به گفته اين شركت‌ها، خطوط جديد تاثير قطعي‌هاي احتمالي در آينده را كاهش مي‌دهند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha