رئيس سنديكاي آسانسور و پله برقي هشدار داد: مهرفروشي شركتهاي متخلف به مرحله خطرناكي رسيده است اين كار موجب بدبيني مردم نسبت به آسانسورهاي داخلي شده است
مشكل مهرفروشي شركتهاي متخلف آسانسور به مراحل خطرناكي رسيده است.
علي محمد منصوري - رئيس سنديكاي صنايع آسانسور و پله برقي ايران - در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: طبق قانون استاندارد، فقط شركتهاي داراي پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور از وزارت صنايع و معادن مجاز به طراحي و نصب آسانسور هستند، اما برخي شركتهاي فاقد صلاحيت با پرداخت مبالغي اقدام به خريد مهر شركتهاي داراي مجوز ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: طبق قانون، نسخهاي از قرارداد نصب آسانسور ممهور به مهر شركت داراي پروانه بايد به نماينده استاندارد تحويل شود كه بسياري از شركتهاي فاقد پروانه، براي اين كاراقدام به خريد مهر شركتهاي داراي پروانه ميكنند.
او تصريح كرد: در اين شرايط مشخص نيست كه اگر مشكلي براي آسانسورهاي اين چنيني ايجاد شود، چه كسي جوابگوي حوادث احتمالي خواهد بود. شركتهاي فروشنده مهر نيز تحت اين عنوان كه تنها مهر خود را در اختيار شركت مربوطه گذاشتهاند، از هر گونه مسووليتي شانه خالي خواهند كرد.
وي تصريح كرد: به عنوان مثال يكي از شركتهاي فاقد پروانه، ظرف يك سال 240 آسانسور در نقاط مختلف كشور نصب كرده است، در حالي كه تمام نيروي كار اين شركت فقط سه نفر بوده و در صورت كار در شرايط استاندارد، چنين حجم كاري به هيچ وجه امكان ندارد.
رئيس سنديكاي صنايع آسانسور و پله برقي ايران گفت: چنين مواردي در نهايت موجب بدبيني مردم نسبت به آسانسورهاي داخلي شده و مصرف كنندگان به مرور به آسانسورهاي خارجي گرايش پيدا ميكنند و در نهايت صنعت داخلي از بين ميرود.
وي ادامه داد: عدم نظارت صحيح مراجع بر شركتهاي فاقد صلاحيت موجب شده كه شركتهاي معتبر نيز از اين ناحيه دچار ضرر و زيان مادي و معنوي شوند.
وي افزود: بارها به وزارت صنايع و معادن اعلام كردهايم كه با تدوين ساز و كار مانع فعاليت شركتهاي فاقد پروانه طراحي و نصب آسانسور شود، اما تاكنون هيچ اقدامي در اين زمينه صورت نگرفته است.
منصوري خاطرنشان كرد: براي مقابله با اين پديده بايد شركتهاي فعال در امر آسانسور سطح بندي شده و هر شركتي فقط با توجه به تجربه، توان فني و مالي خود اجازه طراحي و نصب تعداد خاصي آسانسور در طول سال را داشته باشد.
وي گفت: در آن صورت شركتهاي فاقد توان مالي و فني لازم مجبور ميشوند كه براي توسعه كارشان، نسبت به افزايش كيفي و توان فني و مالي خود اقدام كنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات