/حماسه ملي- تجلي مرمسالاري ديني/ سخنگوي دولت: تصميم مردم براي ما مهم و قابل احترام است مجلس و دولت با هر تركيبي بايد در راستاي خدمت به مردم حركت كنند
سخنگوي دولت عصر روز جمعه از ستاد انتخابات وزارت كشور بازديد كرد و در حاشيه آن به پرسشهاي خبرنگاران در زمينه انتخابات و مشاركت مردم پاسخ گفت.
به گزارش خبرنگار ايسنا، «غلامحسين الهام» با خسته نباشيد به خبرنگاران گفت: روز پركاري را داشتيد، شب پركارتري را نيز پيش رو داريد و فردايي پرهيجانتر، من به شما خسته نباشيد ميگويم و انشاءالله در جريان اين انتخابات با مشاركت گسترده مردم حماسه ديگري خلق ميشود.
سخنگوي دولت در ادامه با بيان اين كه مجلس شوراي اسلامي يكي از مهمترين اركان تصميمگيري در كشور و نقش نظارتي آن نيز بسيار موثر و پراهميت است، گفت: بنابراين مجلس در دو حوزه مهم قانونگذاري و نظارت نقش اساسي و كليدي دارد و مردم نيز اين اهميت را كاملا احساس ميكنند.
وي همچنين با بيان اين كه تقريبا نگرشها و سلايق مختلف فكري در اين رقابت انتخاباتي حضور دارند، افزود: اين امر تصميمگيري را براي مردم پرشورتر و حساس كرده است و اميدواريم نتايج مشاركت خوب مردم در عرصه انتخابات به سمتي برود كه باعث تقويت و محكمتر شدن اساس نظام اسلامي و آرمانهاي بلند انقلاب شود، همچنين اين كه قواي مختلف با همكاري خوب بتوانند به نيازهاي عمومي مردم پاسخ مناسب بدهند و انشاءالله نتيجه انتخابات براي مردم مبارك باشد.
سخنگوي دولت همچنين با بيان اين كه در اين عرصه نميتوان نگاه تسامحي داشت و مشاركت مردم و احساس مسووليت در اين ارتباط بسيار مهم است، در پاسخ به اين پرسش كه اگر تركيب مجلس شوراي اسلامي اصولگرا نباشد و نامزدهاي گروههاي اصلاحطلب و حزب اعتماد ملي به مجلس راه پيدا كنند، آيا دولت برنامهاي براي تعامل با آنها دارد؟ گفت: رويكرد دولت تامين منافع و مصالح مردم است و در اين راستا تلاش ميكند و به آرا و انتخاب مردم احترام ميگذارد.
وي همچنين با بيان اين كه دولت آمادگي و قدرت تعامل با بخشهاي مختلف احزاب و گروههاي مختلف جامعه را دارد و ميتواند با مجلس همكاري و هماهنگي مناسبي را ايجاد كند، گفت: شايد تلقي برخي از اين نكته مثبت نباشد، ولي من اين را رويكرد مثبت ميدانم؛ چرا كه دولت نهم جايگاه حزبي ندارد، فراتر از احزاب فكر ميكند و جهت همكاري با احزاب قانونمند در سطح بالايي قرار دارد. رويكرد دولت تامين منافع و مصالح ملي است و در اين راستا تلاش ميكند و جهتگيري حزبي ندارد.
الهام همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا در ارزيابي از مشاركت مردم گفت: من در ستاد انتخابات حضور داشتم و گزارشهايي كه از نقاط مختلف كشور ميآمد بيانگر حضور خوب مردم در اين عرصه است.
وي با بيان اين كه در تهران عموما هيجان و شور انتخابات بعدازظهر بالاتر ميرود، گفت: گرچه مردم درگير مشكلات آخر سال هستند، ولي اين امر باعث نشده توجهشان از امر مهم انتخابات دور شود، آنها در واقع با مشاركت خود در انتخابات مشغول بازسازي خانه ملت هستند، ما اميدواريم با انتخاب مردم، در خرداد 87 مجلسي با نشاط و جديد شكل بگيرد.
الهام همچنين با بيان اين كه رييسجمهور بلافاصله بعد از اتمام سفر خود به سنگال در مسجد لرزاده تهران حضور يافت و در انتخابات شركت كرد، گفت: با آن كه رييسجمهور بدون اعلام قبلي در آنجا حضور پيدا كرده بودند، اجتماع فوقالعادهاي براي شركت در انتخابات حضور داشت و در طول مسير نيز شاهد حضور گسترده مردم در پاي صندوقهاي راي بوديم كه اين امر بسيار اميدبخش است.
وي در پاسخ به پرسشي در ارتباط با اين كه به چه ميزان احتمال ميدهد اصولگرايان راي بياورند، گفت: من براي اين حدس و گمانها اينجا نيامدهام، دولت دغدغه انجام يك انتخابات سالم و قانوني و حضور و مشاركت گسترده مردم را دارد كه البته خود مردم به اهميت به اين مساله واقف هستند.
سخنگوي دولت با بيان اين كه تصميم مردم براي ما مهم و قابل احترام است، گفت: خدمت به مردم براي ما اولويت دارد. ما معتقديم دولت و مجلس با هر تركيبي بايد جهتگيريشان در راستاي خدمت به مردم، حل مشكلات آنها و اجراي قانون باشد.
الهام همچنين با بيان اين كه در روز شنبه مدرسهها ( به دليل شمارش آرا) تعطيل نيست، به انتقاد از قانوني كه سن رايدهندگان را از 16 سال به 18 سال افزايش داده است، پرداخت و گفت: ما براي نمونه امروز با جواناني برخورد ميكرديم كه مثلا در انتخابات شوراي شهر و خبرگان توانسته بودند شركت كنند، ولي با توجه به قانون جديد نميتوانستند در انتخابات مجلس شوراي اسلامي شركت كنند.
وي همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره قانون جديد تبليغات كانديداها اظهار كرد: در اين دوره شاهد بوديم كه محدوديت براي تبليغات كانديداها زياد بود؛ در صورتي كه ما معتقديم بايد اين قانون سهلتر شود؛ البته با رعايت مباني و اصول.
الهام گفت: تبليغات بايد عمق پيدا كند تا مردم با افكار و انديشههاي نامزدها آشنا شوند.
وي همچنين گفت: البته در جريان تبليغات توجه به رعايت اخلاق و مباني و احترام متقابل لازم و ضروري است.
سخنگوي دولت در پايان گفتوگوي خود با خبرنگاران از خبرنگاران پرسيد به نظر آنها چند درصد از مردم تهران در انتخابات شركت ميكنند كه خبرنگاران گفتند حدود 60 درصد، الهام گفت: من اميدوارم كف مشاركت اين مقدار باشد و سقف آن خيلي بيشتر از اين باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات