رييسجمهور با تجليل از برگزيدگان جايزه كتاب سال، تصريح كرد كه به همت قلمها و انديشههاي نوراني نويسندگان و فرهيختگان است كه اميد به اصلاح، برقراري پاكي و عدالت و گسترش عشق و محبت در بين انسانها وجود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران،ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد كه شنبهشب در مراسم بيست و پنجمين دوره معرفي كتاب سال در تالار وحدت سخن ميگفت، با اشاره به فرارسيدن ايام دهه فجر و تبريك اين ايام افزود: خدا را شكر ميكنم كه توانستم در اين ايام در جمع شما محققان، انديشمندان و پديدآورندگان آثار مفيد حاضر شوم. ايام، ايامي ارزشمند و جمع نيز، جمعي فرهيخته و دانشمند و موضوع نيز، يكي از بهترين موضوعات است.
رييسجمهور در بخشي ديگر از سخنانش با اشاره به اهميت كتاب اظهار كرد: مراسم انتخاب كتاب سال، يك ميعادگاه و يك ميعاد و نقطهي تلاقي انديشه و تجمع انديشمندان و فرهيختگان، همچنين محل گردآمدن انسانهاي فرهيخته، دلهاي خدايي و انديشههاي سازنده و قلمهاي پرتوان است، اين مراسم در واقع مراسم تجليل از پديدآورندگان كتاب، تجليل از فرهنگ و انديشه و تجليل از هنر ساختن و عشقورزي به انسان است.
وي خطاب به جمع حاضر با بيان اينكه با همت شما اهل انديشه و قلم است كه علم و ادب، هنر، عشق و محبت در مسير بالندگي به تكامل خويش ادامه ميدهد، ادامه داد: به همت قلمها و انديشههاي نوراني شماست كه اميد به اصلاح، برقراري پاكي و عدالت و گسترش عشق و محبت در بين انسانها وجود دارد و هر روز شعلهورتر ميشود، همچنين با قلم و بيان شماست كه جوانان عزيز و نسلهاي پي در پي در مسير علم و معرفت قرار ميگيرند و من لازم ميدانم از شما عزيزان به خاطر اين تلاشها و زحمات، صميمانه تشكر و قدرداني كنم.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه امروز در دنيا كتابهاي زيادي نوشته ميشود، گفت: برخي كتابها در نفي حقايق و ترويج زشتيها و بداخلاقيهاست و در نقطهي مقابل، كتابهاي سازنده و موثري نيز نگاشته ميشوند كه هر كدام گرهي از مشكلات بشر را ميگشايد و راه تازهاي را فراروي بشريت قرار ميدهد و آثار ماندگار و ارزشمندي را به فرهنگ و تمدن بشري ميافزايند.
دكتر احمدينژاد در ادامه با بيان اين كه خوشبختانه ايران عزيز، نماد تمدن و فرهنگ بشري و جلوههاي انساني در تمدن اين سرزمين بينظير است، افزود: بايد گفت توحيد و خداپرستي شيرازهي اين تمدن است و بعد از اسلام، بالندگي اين تمدن و سرزمين، افتخار بشريت و از آثار آن، تربيت انسانهايي فرهيخته و فداكار است كه با خلق آثار بينظير، فرهنگ و تمدن بشري را جلو بردند و ارتقاء بخشيدند.
رييسجمهور همچنين به نهضت امام خميني(ره) اشاره كرد و گفت: امام (ره) محصول تمدن اسلامي، فرهنگي قرآني و ايراني است. امام خميني، امام تحولات بزرگ در قرن معاصر است و در پرتو مكتب او انسانيهايي بزرگ تربيت شدند؛ انسانهايي كه از دل و جان در راه آرمانها و تعالي بشريت فداكاري كردند.
وي در ادامه به جنگ تحميلي نيز اشاره كرد و گفت: جنگ تحميلي جنگ بين همهي قدرتمندان عالم و ايران اسلامي يا به عبارتي جنگ بيفرهنگها و بيتمدنها با پرچمدار تمدن و فرهنگ بشري بود و ما ديديم كه آنها نه تنها در حوزه عقيده، مكتب و ايدئولوژي، شكست خوردند، بلكه در ميدان رزم نيز شكست را تجربه كردند.
رييسجمهور با بيان اينكه در پرتو شجاعت امام (ره) شجاعان بسياري تربيت شدند و در پرتو اخلاص او نفوس پاكيزه شد، اظهار كرد: ميليونها نفر بدون منت، درخواست امام را لبيك گفتند و در پرتو بيداري ملت ايران، ملتها بيدار شدند.
رييسجمهور در پايان با بيان اينكه به بركت انقلاب، امروز ملت ايران پرچمدار عزت و كرامت انساني است، افزود: بار ديگر تاكيد ميكنم كه امام عزيز ثمرهاي از فرهنگ، علم و ادب و معرفت اسلامي و ايراني است.
به گزارش ايسنا در اين مراسم كه علاوه بر رييسجمهور، شخصيتهاي فرهنگي و سياسي ديگري همچون دكتر حدادعادل رييس مجلس شوراي اسلامي، صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، دكتر حسن حبيبي، آيتالله تسخيري و تعدادي ديگر از شخصيتهاي برجسته حضور داشتند از برگزيدگان اين دوره از جايزه كتاب سال تجليل شد.
انتهاي پيام
نظرات