• یکشنبه / ۱۶ دی ۱۳۸۶ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 8610-08368

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني تهران: عوارض ايمني براي اماكن مقدس حذف شد سيستم گرمايشي خطرناك سرويس‌هاي دانشجويي نگران‌كننده است

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران از حذف عوارض ايمني براي اماكن مقدس خبر داد و گفت:‌ همچنين مقرر شده تا اين اماكن پيش از احداث، از سوي سازمان آتش‌نشاني تحت مشاوره ايمني به صورت رايگان قرار گيرند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مهندس محمدرضا حاجي بيگي در نشست خبري صبح روز يكشنبه شانزدهم دي ماه با اشاره به در اختيار قرار دادن تسهيلات براي مساجد، تكايا و ... تاكيد كرد: با تاييد شهرداري و سپس شوراي شهر تهران مقرر شد تا عوارض ايمني براي اماكن مقدس از جمله حسينيه‌ها، ‌تكايا و مساجد جهت افزايش رغبت آنها براي دريافت طرح ايمني از سازمان آتش‌نشاني حذف شود.

وي افزود: اين درحاليست كه قرار شد تا اين اماكن پيش از احداث، محل را براي مشاوره ايمني در اختيار آتش‌نشاني قرار داده تا كارشناسان ايمني بصورت رايگان موارد ايمني و مشاوره‌هاي لازم را به آنها ارايه كنند و در اين رابطه، سازمان آتش‌نشاني اين آمادگي را دارد كه كارشناسان متخصص دائمي براي آنها اختصاص دهد.

حاجي‌بيگي با اشاره به نزديكي ماه محرم و اقدامات سازمان آتش‌نشاني براي ايمن‌سازي مساجد،‌ حسينه‌ها و تكايا گفت:‌ در حال حاضر 12 هزار و 30 هيات، مسجد و تكيه در تهران شناسايي شده است كه مقرر شده از سوي كارشناسان آتش‌نشاني مورد بازديد قرار گيرند.

بكارگيري 5 هزار هميارآتش‌نشان آموزش‌ديده براي محرم امسال

بازديد ميداني از محل‌هاي عزاداري

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران از بكارگيري همياران آتش‌نشان در سال جاري خبر داد و افزود: تا كنون حدود 5 هزار كاور به آتش‌نشانان داوطلب آموزش‌ديده كه همان همياران آتش‌نشان هستند، داده شده است.

مهندس حاجي‌بيگي بازديد ميداني كارشناسان آتش‌نشاني از مساجد، هيات‌ها و حسينه‌ها را از جمله برنامه‌هاي سال جاري اعلام و خاطرنشان كرد: قرار است كارشناسان كه با تجهيزات كامل در محل حاضر مي‌شوند به صورت حضوري افراد را توجيه كنند.

به گفته وي، بازديدهاي ميداني از برق‌كشي، وسايل گرمايشي و ... مي‌تواند بسياري از حوادث را كاهش دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران حاجي‌بيگي با بيان اين كه در سال گذشته هيچ حادثه و آتش‌سوزي در مساجد و تكايا رخ نداد، تاكيد كرد: هم اكنون مساجد، ‌تكايا و حسينه‌ها و حتي مراسم عزاداري در اماكن غيرثابت بايد از سازمان تبليغات مجوز داشته باشند.

بنابر اعلام مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران، همياران آتش‌نشان پس از انجام بازديدها در محرم امسال،‌ در آينده به سازمان آتش‌نشاني ملحق مي‌شوند و فعاليت خود را آغاز مي‌كنند.

نقص‌ ايمني دودكش‌ها، آبگرمكن‌هاي غيراستاندارد در حمام خانگي‌ بيشترين علت گازگرفتگي‌ها

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران با يادآوري آمار 20 درصدي افزايش حوادث گازگرفتگي در تهران گفت: از ابتداي مهرماه تا كنون، 23 حادثه گازگرفتگي به سازمان آتش‌نشاني اعلام شد كه در جريان آن، 19 تن جان باخته و 51 تن مصدوم شدند و اين در حاليست كه 26 تن نيز در اين حوادث با حضور سريع امدادگران نجات پيدا كردند.

مهندس حاجي‌بيگي با اشاره به استفاده بي‌رويه از وسايل گرمازا تاكيد كرد: بيشتر اين حوادث از سوي بخاري‌هاي دودكش‌دار غيراستاندارد در منازل به ويژه در حمام‌هاي خانگي و به دليل استفاده از آبگرمكن‌ها، بخاري‌هاي گازسوز و نقص در دودكش‌ها رخ مي‌دهد.

وي با اشاره به ضرورت استفاده مناسب از بخاري‌هاي بدون دودكش در محل مناسب اضافه كرد: سازمان آتش‌نشاني بارها با موسسه استاندارد در خصوص بخاري‌هاي بدون دودكش مذاكره كرده و حتي خود مسوولان اين موسسه هم تاكيد كردند كه اين بخاري‌ها براي فضاهاي بسته همانند اتاق‌هاي خواب‌ مناسب نيست؛ البته اين مذاكرات همچنان ادامه دارد.

به گفته حاجي‌بيگي، موسسه استاندارد حتي پس از قرار دادن مهر استاندارد به كالاها بايد مجددا ايمني آنها را پس از گذشت چند سال بررسي كند.

نتيجه قطعي مذاكرات با موسسه استاندارد بزودي اعلام مي‌شود

مهندس حاجي‌بيگي تصريح كرد: نتيجه قطعي مذاكره با موسسه استاندارد در خصوص وسايل گرمايشي را بزودي به اطلاع شهروندان مي‌رسانيم.

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران به شهروندان نسبت به نواقص ايمني دودكش‌ها و آبگرمكن‌ها هشدار جدي داد و افزود: تكرار اين حوادث از طريق آبگرمكن‌ها و دودكش‌هاي غيراستاندارد نگران‌كننده است.

سيستم گرمايشي خطرناك سرويس‌هاي دانشجويي نگران‌كننده است

تخلفات را گزارش كنيد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران مهندس حاجي بيگي به سيستم گرمايشي غيراستاندارد و ناايمن سرويس دانشگاه‌ها و مدارس اشاره كرد و گفت: متاسفانه گزارش‌هايي به دستمان رسيده كه طي آن از قراردادن پيك‌نيك‌هاي كوچكي براي گرم كردن محيط اتوبوس و ميني‌بوس‌هاي دانشجويي اطلاع حاصل كرده‌ايم.

وي با بيان اين كه در بررسي‌ها، استفاده نادرست از وسايل غيراستاندارد تاييد شده است، تاكيد كرد: مسوولان دانشگاه‌ها بايد دقت كنند هنگام قرارداد با رانندگان براي رفت و آمد دانشجويان، از آنها بخواهند حداقل ايمني‌ها را رعايت كنند، چرا كه با كمترين تكان و يا حتي گرفتن ترمز آن پيك‌نيك واژگون شده و آتش‌سوزي مهيبي رخ مي‌دهد.

بنابر اعلام مهندس حاجي‌بيگي، ماموران پليس‌راه هم با همكاري مناسب با اين معضل برخورد كرده و هنگام تردد اين اتوبوس‌ها بخصوص در حومه شهر، از داخل اتوبوس بازديد داشته باشند.

مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني تهران همچنين از افراد و دانشجويان كه متوجه اين بي‌احتياطي‌ها مي‌شوند، خواست تا با «125» تماس گرفته و با در اختيار دادن شماره خودرو و مشخصات آن از وقوع حوادث جلوگيري كنند.

وي خاطرنشان كرد: اين مساله براي سرويس مدارس نيز صادق است و مسوولان مدارس هم بايد به نكات يادشده توجه كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha