• دوشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۸۶ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8606-10427
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی ایران

توصيه‌هاي تغذيه‌اي در ماه مبارک رمضان

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني ايران، با توجه به فرارسيدن ايام ماه مبارک و با عنايت به اين که اين ماه زمان مناسبي براي برقراري تعادل غذايي در بدن است به هموطنان توصيه کرد تا نکات تغذيه‌اي ذيل را مورد توجه قرار دهند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، اين توصيه‌ها به شرح ذيل است:

- در اين ماه در زمان افطار از مصرف غذاهاي پرحجم و چرب خودداري شود.

- از مواد غذايي طبيعي مثل شير، پنير، نان، گردو، خرما و سبزيجات استفاده شود.

- روزه داران افطار خود را با چاي ولرم و نان و پنير آغاز کنند.

- با توجه به اين که زولبيا و باميه از جمله مواد قندي است که در اين ماه مصرف بيشتري دارد، لذا توصيه مي‌شود، علاوه بر مصرف کم اين مواد از خرما و کشمش به عنوان مواد جايگزين استفاده شود.

همچنين توصيه مي‌شود، هنگام سحري از مصرف غذاي شيرين و پرخوري خودداري شده و براي جبران کمبود آب و املاح مورد نياز بدن ( در فاصله زماني بين سحر تا افطار) به جاي مصرف غذاهاي چرب و شيرين از ميوه و سبزيجات استفاده شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha