• جمعه / ۱۲ مرداد ۱۳۸۶ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 8605-06405

طلافروشي‌هاي «ميرداماد» سوژه سرقت زن ميانسال

متهم زن ميانسالي كه با هدف قرار دادن طلافروشي‌هاي ميرداماد وارد مغازه شده و طلاجات فراواني را به سرقت مي‌برد، هنگام طراحي نقش براي ارتكاب سرقت از سوي مالباخته شناسايي شد.

سرهنگ نام‌آور، رييس كلانتري 103 «گاندي» در تشريح پرونده اين متهم ميانسال به خبرنگار «حوادث» ايسنا، گفت: اواخر سال گذشته، صاحب يك مغازه طلافروشي در ميرداماد به كلانتري 103 «گاندي» مراجعه كرد و از سرقت طلاجاتي به ارزش سه ميليون تومان توسط زن ناشناس خبر داد.

وي در شكايت نامه خود نوشت: يكي از روزهاي پاياني سال گذشته، زن ميانسالي با ظاهري كاملا مناسب وارد مغازه طلافروشي من واقع در پاساژ جواهري ميرداماد شد. در آن روز خواهرم در مغازه حاضر بود و به مشتريان براي انتخاب قطعه طلاي مورد نظر كمك مي‌كرد.

اين مشتري پس از انتخاب چندين زنجير طلا، يك به يك آنها را برگردن خود انداخت و بررسي ‌كرد كه ناگهان با اعلام اين كه مجدد به مغازه بازمي‌گردد، خارج شد.

شاكي ادامه داد: پس از رفتن اين زن، خواهرم كه در حال جمع كردن قطعات زياد طلا از روي ويترين بود، متوجه شد چند قطعه طلا به ارزش سه ميليون تومان ناپديد شده است، از اين رو با اين احتمال كه آن زن دست به سرقت زده است، به دنبالش رفت، اما اثري از وي يافت نكرد.

با اعلام شكايت اين مغازه‌دار، تحقيقات پليس براي دستگيري اين سارق ادامه داشت تا اين كه حدود ساعت 23 چهارشنبه دهم مرداد ماه، خواهر مغازه‌دار كه مشخصات زن سارق را به خاطر سپرده بود، در حال خارج شدن از پاساژ ناگهان همان سارق را ديد، از اين رو به سرعت با مركز فوريتهاي پليسي «110» تماس گرفت و موضوع را به اطلاع ماموران رساند و به اين ترتيب با حضور پليس، اين زن دستگير و به كلانتري گاندي منتقل شد.

متهم به هويت «رحيمه» 47 ساله در مواجهه با صاحب مغازه پس از شناسايي، در حالي كه در ابتدا منكر ارتكاب جرم بود، ناچار به اعتراف شد و ادعا كرد: طلاجات مسروقه را به مالخري داده و در قبال آن پول دريافت كرده‌ام.

«رحيمه» در ادامه تحقيقات به سه فقره سرقت از طلافروشي‌ها در محدوده سيدخندان و اسلامشهر اقرار كرد.

بدين ترتيب پرونده با توجه به اعترافات متهم و وجود شاكي خصوصي به دادسراي ناحيه 3 ارجاع و مقرر شد: «رحيمه» تا ادامه بررسي‌ها روانه زندان شود.

تحقيقات پليس از سوابق اين متهم نشان داد: وي در سال 80 نيز به خاطر سرقت از طلافروشي‌ها به زندان رفته است، اما پس از آزادي مجددا اعمال مجرمانه‌اش را ادامه داده است.

رييس كلانتري گاندي با اعلام اين خبر درباره نحوه شناسايي متهم از سوي مغازه‌دار به ايسنا گفت: به احتمال زياد از آنجا كه مغازه طلافروشي مجهز به دوربين مداربسته بوده از چهره متهم فيلمبرداري شده و همين موضوع منجر شد تا صاحب مغازه بتواند «رحيمه» را شناسايي كند، از اين رو زماني كه وي قصد عملي كردن نقشه ديگري را داشت از سوي مغازه‌دار شناخته شد.

وي با بيان اين كه در اسفند ماه سال گذشته با توجه به افزايش مراجعه شهروندان به مسوولان بانكها و طلافروشي‌ها جلساتي برگزار كرديم كه در آنها نكات مختلفي جهت ايمني يادآور شد، اظهار كرد: به طور مكرر به صاحبان طلافروشي‌ها عنوان كرديم كه هرگز قطعات فراوان طلاجات بر روي ويترين خود قرار ندهند، چرا كه با توجه به كوچك بودن اين قطعات احتمال به سرقت رفتن آنها بسيار زياد است.

به گفته سرهنگ نام‌آور، مغازه‌داران بايد توجه داشته باشند كه با آوردن سفارشات فراوان براي مشتري، بستر ارتكاب جرم را فراهم مي‌كنند؛ در اين پرونده نيز متهم با سوءاستفاده از وجود مشتريان ديگر در مغازه طلافروشي وارد آن مي‌شد و با يك لحظه غفلت صاحب مغازه ، نقشه خود را عملياتي مي‌كرد.

رييس كلانتري گاندي يادآور شد: برخي طلافروشي‌هاي داخل پاساژ، درب مغازه‌هاي خود را باز نگه مي‌دارند، از اين رو به آنها توصيه مي‌شود با توجه به اين كه سارقان هنگام انتخاب سوژه سرقت، به وجود راه آسان براي فرار مي‌انديشند، با محدود كردن نحوه خروج، اين فرصت را براي آنها فراهم نكنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha